SE W44s, samo za Japan.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

SE W44s, samo za Japan.

Post od pigy »

Prvo sam ga vidio u novinama, opremljen je QVGA 240x432 wide screen ekranom baziranim na Sonyjevoj RealityMAX BRAVIA tehnologiji, tu je i 3.2MP CMOS kamera, TV prijemnikom, mogućnost snimanja video zapisa, Memory Stick Pro Duo solt, 115Mb ugrađene memorije, te brojnim drugim multimedijalnim mogućnostima.

Sony Ericsson W44S je dimenzija 101x49x24 milimetara, a težak je 146 grama.
Slika

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Izmenio sam naslov jer kao što se iz novog naslova može pročitati ovaj telefon je samo za Japan... :wink:

P.S. razmišljao sam se da li da lockujem jer nije za naše tržište ali nisam, možda će nekom koristiti a i ono što se predstavi u Japanu, nešto kasnije dodje i kod nas... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

extra karakteristike , mada mi nije nesto po izgledu ....ovo kao da je konkurencija n93 nokii.
  • _______________
    Izmenio akki, zabranjeno dopunjavanje do 100 karaktera.
rocK for ever

pigy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 12:29

Post od pigy »

Sad me bash interesuje koliku su rezoluciju videa stavili japancima, a u ostalom mozda nekog put nanese tamo pa ga donese ovamo :D
Uvijek ima likova...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Moze da ga donese,ali zbog cega??? Samo zato da bi se hvalisao kako je bio u Japanu i doneo ono sto ne radi u ostatku sveta... :roll: :roll: Rode,laste,golubovi i orlovi vec znaju da je Japanska mobilna telefonija planeta za sebe...Oni vec testiraju 4G tehnologiju naveliko... :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Neznam cemu raspraa oko japanskih modela, SE sa japanom i evropom nema veze.. jedno je trziste tamo a jedno je ovde, vec se o tome raspravljalo. pa neko je spomenu da japanci odavno gldeaju tve preko mob, kupuju, placaju parking i sat vec, to nema veze s nama i nece ti modeli nikad vamo doc, kao ni ovaj

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

napalm death napisao:neko je spomenu da japanci odavno gldeaju tve preko mob, kupuju, placaju parking
Pa i u Sapcu se placa parking preko mobilnog...
iPhone + CX300

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

mislim da je mnogo bolji od n93, nema opticki zoom ali je manji, tanji,laksi i cini mi se dosta lepsi od preglomazne 93-ke
A N D R O I D

Odgovori