zamena k750i?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
zamena k750i?
Imam k750i vec vise od god dana,dobro me je sluzio ali mu je doslo vreme za zamenu,koju mi tel preporucujete do 260-270 e? Bitno je da mu je bat ok,da ima mp3 i kameru od barem 2mpx. unapred zahvalan
k800 je kvalitetniji od k750 i w810 zajedno,novina ima dosta
Sonyericsson ima i najbolje kamere i nalbolji mp3 player,a display na k800 je mnogo bolji od onog na w810(kada uporedim display mog k800 i drugovog w810 nema komentara-nebo i zemlja)
Ti mislis da nije neka razlika,a kad ih stavis jedan do drugog lepo vidis o cemu je rec
Sonyericsson ima i najbolje kamere i nalbolji mp3 player,a display na k800 je mnogo bolji od onog na w810(kada uporedim display mog k800 i drugovog w810 nema komentara-nebo i zemlja)
Ti mislis da nije neka razlika,a kad ih stavis jedan do drugog lepo vidis o cemu je rec
nokia c7
W810 donosi dosta toga "revolucionarno", na papiru ne ali u "real-life-u" da!, zamena k750 za w810 sasvim ok potez (ali sve zavisi od para). Ja imam oba telefona, znam sta pricam.luca napisao:W810i je kvalitetniji od K750i ali opet ne donosi nesto revolucionarno...
Preporucujem da menjash za w810, a ako bash hocesh da novi telefon uopste ne lici na stari onda preporucujem nokia 6233, mada to i nije neki veliki napredak od k750, samo bolji display i video, ali eto... nema sta drugo.
Ako volish slide telefone mogao bi da pogledash i 6280 ili Samsung D900 (ali za njega ti treba malo vishe para).
Pogledaj sve telefone i reci koji ti vishe 'prija' pa da ti kazemo sta i kako dalje da radish/razmisljash.
Poz

Pa, nije bas, niste ga spomenuli,ali tu je i w850, koji je dosta bolji od svih ovde navedenih, a uz njega se dobijaju i super slusalice, i dosta memorije... Meni se k800 jednostavno ne svidja, a i m2 kartice kostaju 49e za 512mb, dok GB ne znam ni da li ima kod nas, a i ako ima, nije ispod 80e, pa jos slusalice=80+30=110e, a ako je k800 toliko bolji od w850, secem glavu... Kamera mi nije tako bitna, ako je nekome kamera najbitnija, onda ovo sto sam malo iznad napisao ne vazi...dojlimi napisao:loki13 tu nemas sta puno da razmisljas! uzmi k800i i miran si opet barem godinu dana,sada mu je pala cena i polovnjaci kao novi vrede tih para. pozdrav

Pozdrav...
loki13, oces moju preporuku....ja mislim da ces ga naci polovnog za te pare(bio je crni jedan na oglasima ali mislim da je otisao) a to je w900
znam sta cete reci mator je i to ali dobija....
1.walkman telefon(dovoljno sam rekao)
2.sluske walkman
3.veliki i dobar ekran
4.2mpx kamera,autofokus,makro,blic
5.super video zapis,odlicna video reprodukcija
6.baterija 3 dana,jak zvucnik,dobar prijem,glasan spikerfon,INTERNA 470mb
7.jeste malo veci al kad se sklopi nije toliko veliki,a da plus je i 3g,imas i nvidia 4800 cip za igrice
neznam vise sta da kazem o telefonu...znaci mogao bi da prodjes za 240e polovan ja sam moj prodao za 250e neznam ni dan danas zasto jer mi mnogo nedostaje
znam sta cete reci mator je i to ali dobija....
1.walkman telefon(dovoljno sam rekao)
2.sluske walkman
3.veliki i dobar ekran
4.2mpx kamera,autofokus,makro,blic
5.super video zapis,odlicna video reprodukcija
6.baterija 3 dana,jak zvucnik,dobar prijem,glasan spikerfon,INTERNA 470mb
7.jeste malo veci al kad se sklopi nije toliko veliki,a da plus je i 3g,imas i nvidia 4800 cip za igrice
neznam vise sta da kazem o telefonu...znaci mogao bi da prodjes za 240e polovan ja sam moj prodao za 250e neznam ni dan danas zasto jer mi mnogo nedostaje

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Jones, upravu si to je stvarno vrhunac od telefona,neko ce reci veliki je ali opet moja saka je jos veca,gledao sam ovde po ns i nasao sam polovan za 270 e i to beli,ali (uvek ALI) toliko je izubijan i izgreban,a kada sam kucao sifru imao sam i sta da vidim 780h price(bas previse)
Nov bi uzeo ali cifra od 400e,mislim sta reci,bolji mi je w950 za tu kintu,ali symbian mi je krajnje nepotreban
Jos uvek sam u neduomici,nemam pojma sta cu
Pomazite
Nov bi uzeo ali cifra od 400e,mislim sta reci,bolji mi je w950 za tu kintu,ali symbian mi je krajnje nepotreban
Jos uvek sam u neduomici,nemam pojma sta cu

Pomazite

D500&E71