Kupovina k750,pitanja

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Kupovina k750,pitanja

Post od nikolaq45 »

Hteo bi da kupim nov telefon pa imam par pitanja:
1.Da li ce za k750 izlaziti nov softver i koji je trrenutno najnoviji?
2.Ima li neke sanse da se razbije cid49?
3.Da li je tacno da postoji(velika)mogucnost da ispod onog stakla iznad displeja udje prasina?
4.Koliko kosta popravka ili novi joystick?
p.s.Trazio sam po starim temama ali na neka od ovih pitanja nisam nasao odgovor!
Hvala :)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dobro dosao,na ova pitanja imaju odgovori ali ajd da ti odgovorim
1.izlazice najnoviji je R1DB001
2.nema
3.nema sanse
4.popravka oko 1000dindzi ali veruj mi nece ti se pokvariti samo ga redovno cisti
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

slobodno uzimaj,mislim da je trenutno best buy,ja ga imam od septembra 2005,i posle 420 sati razgovora i nekih 5500 sms se ponasa kao nov,dzojstik je i dalje ok,tako da nemas brige!
Pozz
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Jedino se ne bi slozio sa pitanjem br.3,mislim da ima sanse da udje prasina jer na burazerovom K750 ima prasine ispod zastitne plastike,al mislim da su takvi slucajevi retki! :smutny: :wink:

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Uzmi, neces pogresiti. Na pitanja 1. 3. i 4. se slazem sa Milanom.
Cid 49 jos nije probijen, ali mislim da Darkmen, Hendrix i kompanija rade na tome.. Jos uvek se nadam da ce uspeti da ga provale. Inace teram K750 cid36 nekih 10 meseci i nemam nikakvih problema ni sa joystickom ni sa tasterima ni sa prasinom.. Sve radi cool.
Presao bih na w810, al cekam da 'padne' cid49 :-)
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Ma samo uzmi k750i i neces imati problema,dzojstik cisti kao sto ti je rekao milan....a popravka staje nekih 10tak eura....ja sam imao taj fon i nisam imao problema...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

milan91, kako se dzojstik cisti znaci pravilno?ja sam skinuo masku,prednju plocu tastature da bih stigao do donje strane dzojstika ali primetio sam kao nesto sundjera ispod koji nisam uspeo da sasvim lepo skinem...radilo je savrseno par dana i opet isto...koci udesno ponekad :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

fain2daniel, ja dok sam imao k750i uzmem stapic za usi i samo cistim prasinu koja je tu u dzojstiku bez otvaranja telefon,i nije mi uopste kocio radio je kao svajcarski sat :D :wink: A krene da koci ako uopste se prasina ne brise,em ruzno izgleda :ohmy: em nervira kad koci :wink: Inace ciscenje u servisu sa otvaranjem je 500din koliko se secam

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Koliko se secam, nadam se da ne gresim, oko jojstika ima gumica koja stiti kontakt od prasine, e ako ona pukne dolazi do cestog blokiranja i kocenja... ma nista to meni nije bolje od k700.. tato ne volim k seriu :disgust: :uhuh: :uhuh:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

napalm death, nisi u pravu,na k750 je taj problem donekle ispravljen,ali neko ko ceo dan igra real tenis na njemu normalno je da ce za mesec-dva razdrndati djojstik!
D500&E71

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ma dobro, nisam rekao bikvalno, mora malo bit bolje od k700 ili k500.. moj drug ima k750 stvarno radi svatsa sa njim i bas ga ne stedi i perfektno mu radi dok druge znam, cinimi se sto vise cuvaju mob, jojstik im sve gori, bas nece.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

milan91 napisao:fain2daniel, ja dok sam imao k750i uzmem stapic za usi i samo cistim prasinu koja je tu u dzojstiku bez otvaranja telefon
Ti stvarno mislish da ostranjivanje prasine sa gornje (tj. vidljive) strane dzoistika ima efekta? To je tebi mozda radio "kao svajcarski sat" zato sto kada si ubacio stapic za ushi, morao si da povucesh malo jace dzoistik u stranu pa zato ti je mozda posle radilo bolje (jer tako kada se dzoistik malo gubi, samo ga malo stisnete malo jace, okrenete par kruga navodno radi bolje).

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

U pravu je napalm za tu gumicu dzojstik ne crkava vec ta gumica se samo menja zato ko je primetio kad je menjao (navodno dzojstik) mogao je da primeti posle da mu je palica ostala ista(jer desava se da se skine boja na palici)....a realno gledano na k750 dzojstik je daleko bolji nego prethodna k serija,....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dario, ima efekta pa sta nakupi se kilo prasine tu i kao dzojstik radi :uhuh: kad sam cistio nisam povlacio u stranu,a radio sam i to okrenem par krugova sa dzojstikom,ali meni se samo jednom desilo da nije hteo u desnu stranu i kad sam ga ocistio i malo okrenuo koji krug odmah je bilo dobro.

Odgovori