Zakljucavanje inbox-a

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
8-ball
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Dec 2006. 11:55

Zakljucavanje inbox-a

Post od 8-ball »

Kako mogu da zakljucam inbox.. U stvari sve vezano za poruke... video sam da to ima na Nokiji... Da li postoji takva pogodnost i kod sony ericsson-a ( imam k700 i k800). Ako nema tako da li ima nesto sto zakljucava ceo telefon kada udje u screensaver?

Unapred hvala puno
Blago tome ko dovjek zivi imao se rasta i roditi

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

8-ball, bilo je dosta tema o zaključavanju SE-a pa potraži malo po forumu .... koliko se sećam, ne postoji način da se to izvede, ali proveri ..... imaš opciju "traži" pri dnu strane...

pozdrav...

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

8-ball, ne postoji opcija zakljucavanja inboxa na SE telefonima....(barem ne na klasicnim,symbian ne racunam)...ovo sto je b_udder, naveo je vezano za java aplikaciju ali ona radi samo sa slikama i fajlovima a ne porukama....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

kljaja, ti je sve rekao, samo si trebao malo vise da obratis paznje. sto svima govorim, kad kupuju novi fon. S druge strane, zasto ce ti zakljucavanje inbox-a? Kupujuci tel izbugio si svaki vid privatnosti, pa tako da ti to zakljucavanje i nije bas od koristi, jedino... :D A ko ce da zna sta se ljudima vrzma po glavi, nego ti uzmi Samsung pa tamo imas sve lijepo da zakljucavas! :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

postoji opcija zakljucavanja inbox-a pusti njih sta pricaju
a to se radi tako sto kad dodjes na ovaj forum fino prelistas sve dosadasnje teme i fino procitas, eh kad to odradis inbox ce ti se zakljucat, a da ga otkljucas skontaces sam, jel jasno?!

mislim, dokle vise s vakvima :uhuh:

Odgovori