w810 sad ste me zabrinuli!!!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 24. Mar 2006. 00:56

w810 sad ste me zabrinuli!!!

Post od sony »

Detaljno sam citao ovaj forum jojjj svako ima svoju verziju neke price pa mi sad nista niej jasno.

Ja sam imao w800i i prezadovoljan sam tim telefonom, ali sad hocu da sebi kupim w810.

Koliko sam procitao forum imaju neke razlike:
1 telefon ne pokazuje sat u stend by?
2.melodija za poruku traje samo 10 sec(jel to tako bilo i na w800)?
3.i neka frka je sa temama koliko sam skontao?
Ja sam za w800 skidao teme i kad je stavim u tel promjeni sve u meniju i sve savrseno radi, u cemu je problem na w810 sa tim temam?
Ispade sad da je w810 losiji a logicno bi trebalo biti da je model koji izadje kasniej unapredjen....
Hvala

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

1. pokazuje sat ne znam ko te je lagao,
2. da tacno tako je kod vecine SE modela,
3. nije frka nego imash samo 3 teme ponudjene a ako oces ostale moras da cekas da crackuju CID 49 i onda ces sve moci (to ce verovatno biti uskoro)
5800 XM

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Ne brini, W810 je bolji
1. telefon ne pokazuje sat u stand-by, to je tačno. Kad pritisneš neki od bočnih tastera (vol +/-) prikaže se sat i upali pozadinsko svetlo (kod W800 je sat bio prikazan uvek, a vol +/- je palio samo svetlo - po meni, sat se ionako nije video bez svetla (uglavnom) pa se svodi na isto). Za utehu, time se ostvaruje izvesna ušteda baterije.
2. 10 sec traju kod svih SE
3. Obične teme (koje si verovatno koristio i kod W800, jer W800 ne podržava FLASH teme*) rade sasvim normalno i na W810. Radi se o novom tipu tema (FLASH teme). Dobiješ 3 komada preinstalisano na telefonu i ne možeš dodavati druge FLASH, samo obične. A nekad ne dobiješ ni te 3 (ako je s neke mreže npr).

* W800 je podržavao FLASH teme samo u nekim ranim i vrlo bagovitim verzijama softvera. Ne verujem da si baš tu imao. A i tada je bila preinstalisana samo jedna flash tema (Techno).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

Hvala na informacijama brzi ste nema sta jedino sto jos nisam provalio i skontao je teme.
Kod mog w800i najvise sam skidao animacijske teme, pa imam npr. ribice u akvarijumu koje se krecu i sam meni u pozadina imenika i poruka bude u akvarijumu, i koju god temu stavim sve se promjeni, a na wallpaper vecinom uvijek bude nesto pokretno pada kisa i slicni fazoni. Jesu li to FLASH teme ili ???
I ova sto je n3mke@ napisao "moras da cekas da crackuju CID 49 i onda ces sve moci (to ce verovatno biti uskoro) " to ne kontam?
Da li cu ja ove teme sto sam vam opisao koje sam koristio moci da koristim na w810 ili ne?

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

ne moras ni da skontas to to ti nije vazno.... samo da ti kazem flash teme su one teme koje menjaju izgled ikonica u meniju i sve bude cudno.... a to sto je pozadi akvarijum to su obicne teme i to radi savrseno...
5800 XM

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

rixxon ti je sve rekao kako valja,sve teme koje su ti radile na w800 radice i na w810 + 3 komada flasha(nadamo se uskoro i vecem broju:)) za cid49 i far manager ima vremena.Ali iskreno razmisli mozda za neki bolji fon jer prevelike razlike izmedju w800 i w810 nema bas,npr. da sacekas jos malo i ustekas jos para za w900 extra je tel

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

sto se tice w810 naj bolji u svojoj klasi bez premca
sto se tice tema, imaju flash teme koje mjenjaju meni kao sto si spomenuo kod svog w800

i nemoj vise citat forum da se ne dvoumis nego odma trci i uzmi w810 :D
poz

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Sony Animirane teme koje si koristio su obične teme (nisu FLASH teme). Koriste GIF animacije i takve teme podržavaju svi telefoni od K700 pa na dalje (možda beše i neki pre K700?). Flash teme potpuno menjaju izgled (a neke čak i raspored) ikonica i kod njih glavni meni ne mora da ostane u matričnoj formi 4 x 3. Kod klasičnih tema raspored i izgled ikonica u glavnom meniju se ne menja promenom teme!

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

ok ok kuzim sad sta pricate nisam bas toliki mutant:-)
E sad me zanima da li imaju na internetu da se skidaju te flesh teme ?
I citao sam nesto na forumu kako je jedan momak rekao da je kupio tel u jednoj prodavnici i da nije imao te flesh teme i da je vratio tel i kupio u drugoj i da je u tom drugom tel imao te flesh teme.
Na sat trebam obratiti paznju kad budem kupovao tel da me ne predju, sta treba i koje teme treba da ima da znam da je to ispravno i da rade te flash teme?

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

Na W810 treba da imaš 3 preinstalisane flash teme: Orbit, Equalizer i Emerge i moraju da rade. I to su jedine flash teme koje će ti na tom telefonu raditi, možeš ih sa interneta skidati koliko god hoćeš, ali samo ove tri će ti raditi, iz razloga koje možeš pročitati ovde

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

Evo tog momka 8) .Ja sam uzeo aparat u jednoj prodavnici cije ime ne bih da spominjem koji su me bili ubedili telefon nije skidan ni sa jedne mreze i da nema nikakvih ogranicenja,ali ispostavilo se suprotno.Naim, sve je zaista besprekorno funkcionisalo ali te flash teme koje inace farbricki dolaze(zanci bas njegove od w810i) nisu u potpunosti funkcionisale(odnosno menu je ostajao isti,znaci kao da nije imao potpunu podrsku,ono sta mislim mozes naci na forumu sto ti je rixxon dao i jos puno tema je raspravljalo o tome).Ali na kraju ljudi su ispali ok vratili su mi pare jer nisu ispunili obecanja,a ja sam isti model odmah uzeo na drugom mestu koji je takodje ne brendiran i sad je(da kucnem u drvo) ok.

sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sony »

Ok sad samOrbit, sve skontao hvala vam puno, znaci kad budem kupovao tel da obratim da li ima u temama Orbit, Equalizer i Emerge i da li mi promjene skroz meni i ikonice i ako to radi onda je sve ok.
A da li ce to u nekoj perspektivi biti na netu i hoce li se te teme moci skidati i da rade normalno?
I neko je napisao kad updejtujes softver da onda te flesh teme rade ima li to ikakve veze sa tim ili taj neko nema pojma?

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

Te tri teme koje smo ti pomenuli na w810i rade sasvim normalno a za ostale ces morati da sacekas verovatno dok se ne provali cid49 .Tako da ces uzivati jos malo u tim a posle nadamo se i u ostalim flash temama 8) .
Sto se tice softvera nema veze sa updateovanjem, mogao bi kad bi flashovao ali sto bi to radio kad kupujes novi telefon :uhuh: .Zanci gledaj da kupis aparat koji je ok.

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Negde sam procitala da w810 postoji u beloj boji.. .Po radnjama sam vidjala samo crnu verziju, pa da li neko moze da me razresi dileme? :)
Poslednja izmena od Oljica u Ned, 10. Dec 2006. 11:38, izmenjeno 1 put ukupno.

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

Postoji, ali ga kod nas slabo ima, lično ga nigde i nisam video, al' mi rekoše neki ortaci da ga ima...
5530XM

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Oljica, Rapid, postoji ta bela verzija koju ja uopste nisam prepoznao u jednoj radnji u krusevcu iako sam video na forumu slike istog atakvog fona mnogo je ruzniji od mog w800i....i kada biste znali koliko ga vlasnik radnje ceni(samo zato jer ga on jedini ima i to bedna dva komada iz svajcarske nabavio-270 evrica i cena mu ne pada vec dva tri meseca)... 8)
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

Jeste skuplji beli od crnog bez nekog parvog razloga(boja maskice :dry: ), a meni se iskreno vise svidja u crnoj varijanti.Inace vec jednom sam odgovarao na slican post tako daOljice(znam da nije dzentlmenski) mogla bi malo da prelistas forum.
p.s.TC Milenium(prizemlje) :wink: (mada nije sigurno da ga ima jos mada ako su ga ranije nabavljali mozda dodje ponovo)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

kljaja, hvala ti puno.
dmihalj, nije dzentlmenski jer sam na ovom forumu jako dugo ( cak 11 puta duze od tebe), ne dupliram teme i ne lupam gluposti, ako nesto nisam videla ili pretrazila, nisam jer nemam vremena uvek, i to se retko desava, ako ti je problem da odgovoris, nemoj.

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

dobro necu :roll:
  • _______________
    izmenio b_udder:: - nije dozvoljeno popunjavati tekst do 100 karaktera tačkicama i slično

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Oljica, mene bi zanimala white maska mada pitam se kako bi izgledala na black w810 :disgust:
:wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori