Pozdrav svima,
Planiram da kupim K800 pa me zanima da li ovi telefoni dekodirani sa O2 mreze i sa O2 softverom mogu da se fleshuju tako da posle nema problema sa njim (ljudi spominju probleme sa melodijama, menijima itd.)? Kakva je situacija ako je K800 skidan sa Vodafone mreze?
fleshovanje K800 sa O2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Mozda se nisam najbolje izrazio, interesovalo me je da li je posle fleshovanja telefon u 'fabrickom' stanju, tj. bez izmena koje je O2 pravio. Pitam, posto sam cuo da npr. Vodafone brendira telefone tako da tesko ili nikako ne mogu da se dovedu u 'fabricko' stanje.
Koja je cena fleshovanja K800? U jednom servisu mi rekose kako je za K800 skuplje, oko 20eur.
Koja je cena fleshovanja K800? U jednom servisu mi rekose kako je za K800 skuplje, oko 20eur.
- _______________
Izmenio akki, nepotreban citat.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
satelit, svaki telefon moze da se fleshuje cak i ti sa vodafone,da kad fleshujes vraca telefon u fabricko stanje,cena fleshovanja od 10e-20e.Samo pogledaj da li je telefon KODIRAN,ako jeste onda ces morati da ga dekodiras,a dekodiranje je oko 100e mozda cak i vise
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Da li neko zna u kojoj prodavnici (od ovih jeftinijih) moze da se kupi K800 fleshovan sa originalnim softverom? Gde god sam bio svuda je bio O2 ili Vodafone softver a onda su me upucivali na 'njihov' servis koji se nalazi ko zna gde ukoliko zelim originalni softver (a fleshovanje naravno nije uracunato u cenu). Znaci nije problem ako telefon kosta npr. 20e vise od najjeftinijeg ali da je sve odradjeno, da ne moram da se cimam mnogo.
Ako neko ima korisne info, neka mi posalje kao privatnu poruku.
Hvala unapred.
Ako neko ima korisne info, neka mi posalje kao privatnu poruku.
Hvala unapred.
N82 silver + 8GB microSDHC