sony Mylo

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

sony Mylo

Post od napalm death »

sorry ako je neko spominjao ovaj model al nisam nigdje vidjeo na forumu.. ali jel ovo mobitel? cinim ise da levo ima zvucnik a desno sigurno sam video da ima mikrofon
Slika

evo ima i vido klip od 2 min nisam vidio da je prikazana opcija telefona

Klikni

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

napalm death, hm, sumnjam da je telefon jer bi onda bio proizvodjen od strane SE....
Mislim da je pre mali racunar, ne mogu reci pda posto izgleda nema touch screen.
Pa mislim da na IT svetu ima vise o njemu.. 8)
5130+Koss the plug....

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

To nije telefon nego nesto kao PDA... znaci kao komp skoro, imace dosta memorije i odlican veliki ekran, a i tastatura nije losa. Treba skorije de izadje u prodaju... Mozda bude i opcija telefona ali ne verujem.. a cena ce biti 500+ dolara
5800 XM

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ime MYLO dolazi od Sony-evog koncepta My Life Online koji je lansiran jos 2001.

Compared to most Sony gear we've seen over the past few years, the mylo is a breath of fresh air. The media player does MPEG-4, digital audio, and pictures. But it also has a WiFi connection and a QWERTY keyboard, for chatting on Google Talk and Yahoo Messenger (No AIM support, sorry.) Wait, wait, wait! It also works as a wireless Skype phone! And it has an Opera browser. And it can wirelessly stream music to other mylo owners in the area, ala iTunes. Without cellular connectivity, its not going to best a Hiptop, but we love the open standard support (znachi nije mobilni :smutny: ). Full Stats and a video review after the jump.
The mylo has 1GB of flash memory, backed by a Memory Stick Pro Duo slot. Its screen is a 320 by 240 pixel 2.4-inch LCD. It'll retail for $350 when it hits the shelves in September

To mu dodje to ljudi. Ne znam sta reci, interesantan gadget, ali mnogi telefoni ovo danas vec imaju sve u sebi, ili moze da se ubaci softver.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

n3mke@, bice 280e... A po0 meni najbolje od svega je sto je duzina slušanja muzike do 45 sati!!!
iPhone + CX300

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ok sony zasto to radis...samo 2.4inch....pa bolje onda uzeti PSP...ok prednosti ovog su ipak tastatura,interna memorija ali sve ostalo moze i PSP i jos mnogo vise(ne verujem da ce imati multimedijalne mogucnosti kao PSP jer bi ga pokopali)
Kontam to je neki uredjaj za googlanje,tipkanje i slusanje muzike(ako ispostuju kvalitet barem walkman serije i da je istina za bateriju!!!!NAPOMENA!!! toliki display i da izdrzi 45 sati mp3....pa sta mu treba unutra...nuklearni reaktor ili neki WARP DRIVE(ala star trek) svaka cast ali imao sam iskustva sa takvim uredjajima)
Sta mislite koliko ce biti kod nas :D :D 350$...bolje reci 350e i da jos budemo srecni
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Jones, mislim da nece biti preko 300e jer tu je ipak i PSP i Ipod 8)
5130+Koss the plug....

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Masterokrata, hm...pa videcemo kao prvo da li ce doci do nas... 8) jupi posle 100 postova skontao sam kako da boldujem nick,tj da se obratim nekome... :D
Ok izgleda kao interesantna sprava...videcemo na nekom testu da li je to istina za bateriju...ako jeste bogme cu da ga mylo-jem :lol:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ok, hvala ljudi, svideo mi se ovaj model pa nisam mogao da nadjem dali ima opciju telefona, bas je lep al nevredi kupovine
poz

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

napalm death, naci ce on svojih kupaca, nista se ti ne boj... 8) I kad je psp izasao, po casopisima je pisalo "Super je, ali ipak je preskup", a vidis i sam koliko je dobro prosao... Zna sony sta treba da radi, da ne znaju ne bi imali promet od oko 66 milijardi dolara... Ispitaju oni trziste pre svakog proizvoda, zto i nemaju mnogo promasaja, psp se prodaje kao lud, k serija isto neverovatno, k700,k750 i k800 su se prodali u toliko primeraka da je to nenormalno, takodje walkman serija im je pun pogodak... Imaju strasno dobre podatke o trzistu, zato i prave best selere... 8)
iPhone + CX300

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Alien, nisam bas toliko o tome razmisljajo
stvarno se SE prodaje, bas su podelili K i W serije prema kupcima, potrebama i ukusima
sto se tice ovog modela prekrasan je samo jos fali opcija telefona a sad naravno nemoze ja mislim parirat PSP-u al zato su ubacili tastaturu da bi ipak imao neku prednost

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Namerno su napravili uredjaj totalno suprotan od PSP-a, iako to na prvi pogled ne izgleda...
Pogledajte koliko su u stvari razliciti:
1. PSP je igracka konzola, mylo nije za igre
2. PSP ima veci ekran, ali zato nema qwerty tastaturu...
3. mylo ima internu memoriju, PSP je nema, ili ima malu, nisam siguran...

To su osnovne razlike... Iz njih se vidi da jedan od njih nije losiji ili bolji, vec su totalno drugaciji... Sto ponovo govori o tome koliko se Sony posvecuje svakom proizvodu, i naravno da nece da izbace novi PSP, jer jos mogu da zarade para na ovom, mada sam ja siguran da oni imaju novi PSP vec skoro napravljen(mogli bi da ga lansiraju za koju nedelju),ali da cekaju da se napravi bolji uredjaj od sadasnjeg psp-a, i onda ce izbaciti novi... Ovo znam, kao i jos mnogo stvari koje se desavaju u Sony-u, jer mi kum tu radi na prilicno visokom polozaju... Doduse ne smem mnogo da pricam o tome, tako da na ovome zavrsavam...

Pozdrav...
iPhone + CX300

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

Alien, samo da izbace PSP bez umd drive i sa jacom baterijom i on je moj :D :D
u pravu si za Sony,oni su majstori za dizajn i prave prave poteze :o

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

@ Jones , dao bih PSP za Mylo pa neki sve ide u ............ :lol:
Mylo - ubistvo .......bas bi mi dobrodosao (kome ne bi) !
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

E ljudi jel provaljujete sta pise na ekranu ovog cuda :" because symbian has no future" :shock: :o :cry:
and justice for all...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Bull Terrier, za šta bi ti dobro došao?! :roll:

Dream Weaver, to je verovatno ubačeno naknadno ;)

pozdrav...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Svako ima prava da pishe sta hoce, i da privlachi time paznju potencijalnih kupaca. Ako Symbian nema buducnost ja sam Jumbo Jet:) To su isto rekli i za Windows, i za Linux i ihaaaaj... naslusao sam se toga
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Ne znam odakle si uzeo screenshot ali je garant sa nekog "levog" sajta jer ne smeju oni da napishu "Symbian has no future! na reklami svog proizvoda!!!"

Inace ovo je josh jedna tipicna igracka za one koje ne znaju sta ce sa parama.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ma hajd, nebitno sta pise, necemo o temo.. nego
Meni je sve super kod ovih uredjaja poput Mylo i PSP i super ih je koristit i imat ali... pored mobitela, ja se stvarno nemogu zamislit da nosam ovaj uredjaj u djepu.. mislim kad skontam, sta ja njega imam nostit u kafic il recimo dje vec, a da ga drzim u kuci opet, pa imam racunar il recimo PSP, meni je to vise djecije, sta se sad ja imam igrat negde u gradu ili dje vec, mozda jedino ko ide u skolu to mu dodje spas na casovima... to je moje licno misljenje, znam da neko mora nasljedit GAmeBoy al.. ocito su me prosle takve stvari, mrzi me pored mobitela nosat Mp3 a kamol jos ovaj uredjaj koji nije mal

P.S. Pa ja koristim SE telefone pa znam i ja stacu postavit :D Ma veruj mi sve slike su bile sa ovim screen shot-om

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Jones »

I ja sam se malo oladio od telefona...i PSP i takvih smisalica...izgleda mi je ovaj w300 sasvim dovoljan,cak se osecam da je i previse...mada nesto nije popularan...ja mislim da ga ubijaju ovi w810,w800 cak i k750 jer imaju bolju kameru(i to daleko bolju) a na primer w300 i k750 su priblizni po ceni...ode ja u offtopic...
Nego ovo cudo je interesantno ali kao sto napalm death, rece gotovo je sa igrarijama a ko ce da vadi PSP na ulici,nedo bog u kaficu ili tako nesto...a pogotovo ne ovo koje ama bas nama u Srbiji nicemu ne sluzi :wink:

Odgovori