Flash light problem.... (bilo:Izgrebano stako kamere w810)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Flash light problem.... (bilo:Izgrebano stako kamere w810)
Ne znam kako mi se to desi, ali skroz mi se izgrebalo ono staklo sto stiti kameru... Verovatno neko ko je gledao telefon posto svi hoce da cackaju (drzim ga stalno u futroli tako da je sve ostalo ok, nema ogrebotina sem na staklu tom). Cini mi se da su slike sa kamere isto ciste kao i ranije ali bolje je da promenim to.... Da li moze da se zameni samo to staklo, ili se to menja sa sve maskom, ili da kupim ono sredstvo za poliranje ekrana ili sta???
Poslednja izmena od n3mke@ u Ned, 17. Dec 2006. 00:51, izmenjeno 1 put ukupno.
5800 XM
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
pa vako ja sam mislio na maskicu naravno(ispolirati staklo mozes i sam
) koju ne mozes sigurno nadjes ispod 20e,a u nekoj prosecnoj piceriji ili cak u restoranu "Kuhinja" u Vojvode Stepe koji vrh izgleda(mala reklama
) mozes dobijes junecu corbu sa mesanim rostiljom(mmmmm) za dve osobe sa po pice za 1400din,pa ti gledaj.A hrana je zaista ukusna....
pozz

pozz
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ma nije mi frka, ali dobro bi bilo da promenim... Ne znam kako je to moglo da se desi kad cuvam telefon odlicno...
edit:
Video sam da je jos neko pominjao da mu treperi LED dioda po defaultu i pocne posle oko 10 sec. od ukljucivanja... zanima me da li je neko resio ovaj problem na w810? Posto me jako nervira jer moram jako brzo da slikam kamerom, a ako ne moram da izlazim pa da ulazim da bi ponovo imao 10 sekundi...
edit:
Video sam da je jos neko pominjao da mu treperi LED dioda po defaultu i pocne posle oko 10 sec. od ukljucivanja... zanima me da li je neko resio ovaj problem na w810? Posto me jako nervira jer moram jako brzo da slikam kamerom, a ako ne moram da izlazim pa da ulazim da bi ponovo imao 10 sekundi...
5800 XM
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
MOzda nije problem do samog softvera jer ja ne verujem da bi mogli takvu gresku napraviti,moze biti da je to problem loseg flashovanja jer mnogi misle da su oni bas najpametnij pa nesto zeznu...nisam siguran a video sam takav slucaj na belom w810 da led dio da treperi pa se iskljuci bez razloga ali meni to ne bi smetalo...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
n3mke@, to je verovatno neki bug u softveru,mada i nije toliko strasno da bi se dizala ovolika frka,resice se promenom softvera u narednim verzijama...
loki13, super,to je odlicna cena uglavnom se krecu od 25-40 pa cak i 50 evrica sa sve zamenom zavisi kako i gde nadjes....
loki13, super,to je odlicna cena uglavnom se krecu od 25-40 pa cak i 50 evrica sa sve zamenom zavisi kako i gde nadjes....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...