Flash light problem.... (bilo:Izgrebano stako kamere w810)

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Flash light problem.... (bilo:Izgrebano stako kamere w810)

Post od n3mke@ »

Ne znam kako mi se to desi, ali skroz mi se izgrebalo ono staklo sto stiti kameru... Verovatno neko ko je gledao telefon posto svi hoce da cackaju (drzim ga stalno u futroli tako da je sve ostalo ok, nema ogrebotina sem na staklu tom). Cini mi se da su slike sa kamere isto ciste kao i ranije ali bolje je da promenim to.... Da li moze da se zameni samo to staklo, ili se to menja sa sve maskom, ili da kupim ono sredstvo za poliranje ekrana ili sta???
Poslednja izmena od n3mke@ u Ned, 17. Dec 2006. 00:51, izmenjeno 1 put ukupno.
5800 XM

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

pa moja ti je preporuka ako su slike zaista i dalje iste kao i ranije onda ga ostavi,jel se ne vidi tolio(sto se tice estetike) a kao sto si sam rekao slike su ok.Tako da ti je to po mom misljenju samo bacanje para, za koje bi mogao verovatno da izvedes npr. devojku na neku veceru 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dmihalj, za finu vecericu na finom mestu za devojku ne moze da prodje ispod 40 jura sto ne verujem da ce ga poliranje stakla (ako je to i moguce) toliko izaci :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

fain2daniel, kakve veze ima sad to za veceru?n3mke@, nema problema sto se tice tih ogrebotina jer cim je socivo tako blizu onda to i ne moze da se vidi...to bi moralo sa celom maskom izgleda da se menja...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

pa vako ja sam mislio na maskicu naravno(ispolirati staklo mozes i sam :wink: ) koju ne mozes sigurno nadjes ispod 20e,a u nekoj prosecnoj piceriji ili cak u restoranu "Kuhinja" u Vojvode Stepe koji vrh izgleda(mala reklama :wink: ) mozes dobijes junecu corbu sa mesanim rostiljom(mmmmm) za dve osobe sa po pice za 1400din,pa ti gledaj.A hrana je zaista ukusna.... 8)
pozz

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dmihalj, kakav off :wacko: :wacko: pricamo o klopi a coveku frka za socivo :lol: ok slozicu se sa tobom,mozes proci i ispod 20 jura za masku samo gde je nabaviti? ako neko menja izgrebanu masku a socivo super moze je dati coveku :wink:

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Ma nije mi frka, ali dobro bi bilo da promenim... Ne znam kako je to moglo da se desi kad cuvam telefon odlicno...

edit:
Video sam da je jos neko pominjao da mu treperi LED dioda po defaultu i pocne posle oko 10 sec. od ukljucivanja... zanima me da li je neko resio ovaj problem na w810? Posto me jako nervira jer moram jako brzo da slikam kamerom, a ako ne moram da izlazim pa da ulazim da bi ponovo imao 10 sekundi...
5800 XM

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

e i mene to malo nervira tako ponekad kada moram nesto u trenutku da uhvatim a dok se on opasulji prodje trnutak :cry:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Znaci jos nije problem resen sa LED diodom :roll: ja sam mislio da je to bilo do sw i da je to ispravljeno
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mozda i jeste do sw'a :disgust: ja nikad nisam imao taj problem kao i drug koji ima isti fon...old ver.R4DB005

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

ja imam najnoviji firmware.... verovatno je u njemu napravljena greska, necu sada da flashujem zato sto ce trajati mnogo preko kompa, a ako odnesem u servis uzece mi pare.
5800 XM

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

i ja imam najnoviji firmware tako da je onda verovatno problem u njemu ali ako neko dozna kako bez flashovanja moze da se resi(ako je uopste moguce) neka javi.pozz

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

MOzda nije problem do samog softvera jer ja ne verujem da bi mogli takvu gresku napraviti,moze biti da je to problem loseg flashovanja jer mnogi misle da su oni bas najpametnij pa nesto zeznu...nisam siguran a video sam takav slucaj na belom w810 da led dio da treperi pa se iskljuci bez razloga ali meni to ne bi smetalo...

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dmihalj »

Ako sam dobro razumeo problem je kada se pali kamerica i svetli led dioda,e sad problem je ako zelis nesto u trenutku a ti dok ga upalis prodje taj trenutak i bedak

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od n3mke@ »

Slusajte: odem u kameru, ukljucim led diodu, ona gori 10 sekundi normalno, i onda krene da treperi... A to se desava i samo kada upalim diodu bez kamere... iako nije u SOS modu..
5800 XM

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ljudi sto se tice maskice,nasao sam ovde u Novom Sadu masku za w810,klasicnu crnu prednji i zadnji deo prodaje se po ceni od 2500 din bez ugradnje :D
D500&E71

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

n3mke@, to je verovatno neki bug u softveru,mada i nije toliko strasno da bi se dizala ovolika frka,resice se promenom softvera u narednim verzijama...
loki13, super,to je odlicna cena uglavnom se krecu od 25-40 pa cak i 50 evrica sa sve zamenom zavisi kako i gde nadjes....

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

kljaja, pa to ti je to ,2500 je malo vise od 30e + ugradnja koja je verovatno 10 e (800 din) i eto ti nove maske za 40 e!
D500&E71

Odgovori