Recite mi molim vas da sam nešto gadno prevideo i da postoji jednostavno rešenje za ovo...
Sony Erricson i SMS na PC-ju?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Sony Erricson i SMS na PC-ju?
Prešao sam sa Nokie na Sony Ericsson i prosto ne mogu da verujem da Sony Ericsson PC Suite nema u sebi klijent za administriranje SMS poruka?!?!
Mislim na neki alat koji bi omogućio korišćenje PC-ja kao interfejsa za kucanje poruka, kao i za bekap, tj. arhiviranje poruka iz memorije telefona.
Recite mi molim vas da sam nešto gadno prevideo i da postoji jednostavno rešenje za ovo...
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
gandalf67, tacno nema...a ni meni nije jasno zasto? Pa to je tako matora stvar imaju je simens, nokia, motorola pc suite.
Sacekaj da ti odgovori neko ko je bas upucen u SE pc suite, ja sam ga samo par puta probao i to za azuriranje imenika na kompjuter i to je sve, za prebacivanje podataka card reader je majka
Sacekaj da ti odgovori neko ko je bas upucen u SE pc suite, ja sam ga samo par puta probao i to za azuriranje imenika na kompjuter i to je sve, za prebacivanje podataka card reader je majka
5130+Koss the plug....