k800i problem sa karticom i povezivanjem

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
hejter
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Sep 2006. 14:49

k800i problem sa karticom i povezivanjem

Post od hejter »

:shock: Pozdrav ljudi. Naime, kupio sam karticu ali kad prikacim tel. racunar je ne vidi, vidi samo memoriju telefona! Sa k750i mi je sve funkcionisalo kako treba! Gde gresim? Sta da radim? Instalirao sam propratni cd, ali bez promene. :o
Poslednja izmena od hejter u Pon, 01. Jan 2007. 14:34, izmenjeno 1 put ukupno.

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

meni otvori i internu i memorijsku,isto sam instalirao cd koji sam dobio i nisam imao takvih problema,probaj da cackas ta file transfer u pc siutu,ako nema rezultata,obrisi programe sa cd-a pa instaliraj ponovo
nokia c7

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hmmm bas se puno ne razumijem u SE telefone ali pokusaj da nekako sa kartice sve prebacis na telefon, pa onda karticu formatiraj i ponovo sve sa fona prebaci na karticu pa pokusaj ponovo...
OBJASNJENJE: Nailazio sam na mnoge ljude koji su imali takav problem da im se kartica "smrzla", pa onda poslije je pocelo da radi... Ne znam da li ce da uspije, ali probaj 8)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

hejter
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Sep 2006. 14:49

Post od hejter »

Resio sam problem uz pomoc opcije add hardware (u control panel-u) Nije automatski instalirao drajvere, samo ih je kopirao. Sada je sve OK! 8) :lol:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Svaka chast hejter, i hvala sto si sa nama podijelio svoje iskustvo. Ja sam ti ponudio problem na nacin koji sam ti opisao... Tako bih ja radio da ne moram da chachkam. Sretno ubuduce :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Odgovori