k750 skidan s mreze

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

k750 skidan s mreze

Post od napalm death »

poz
kap prvo zao mi je sto otvaram novu temu zbog ovoga ali da ne tusi ostale

ukazala mi se dobra prilika da uzmem jako jeftino k750 ali skidan s mreze, neznam tacno koje.l naravnom, ima pratecu opremu i garanciju al eto.. skidan je
e sad, nisam glup i imao sam iskustva sa tim ali koja je naj veca mana telefona skidanog s mreze u odnosu na "originalni"

mislim znam sve da je softver sa oznakama te mreze ali pitam u vezi softvera kamere, kvalitete mp3 zvuka, memorije, kartica i ostalo.. dali ima problema, ogranicenja i ostalo.. meni nista ne moze da padne na pamet sem onih debilnosti sa sa oznakom mreze umesto dugmeta "meni" i kod postavkih interneta i drugaciji oblik ikonica (zavisnoisti od mreze)

znaci zanimaju me ogranicenja samog mobitela
i da napomenem, flesovanje ne dolazi u obzir, mislim ne trenutno.. nisam u mogucnosti, da hocu to uradit nebu ovo pitanje postavljo.. mada ako ga uzmem, doce nekad i to nared

(jos nisam uzeo mob.. :uhuh: :angry: :x ..pobudalio sam)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

napalm death, pa ako je dobra prilika i ako je dosta jeftiniji onda uzmi,moze biti sa vodafone ili sa neke druge ali uglavnom oni izmene ono dugme iznad dzojstika tu ubace znak i dole gde pise quick share pise orang,vodafone... Zavisi ako je vodafone onda ces imati ogranicenje neces moci da postavis mp3 melodiju,ali to se resava uz pomoc jednog programa koji dodaje autorska prava,sve ostalo bi trebalo da radi,cak neki clanovi na ovom forumu koji imaju vodafone k750i kazu da je bolji sw :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

hmmmmmmmm.. malo mi i to sugavo, ne moze mp3 za melodiju, naravno ako je to slucaj kod ovog fona i ako je o2 mad ja misli da jeste o2.. znaci u principu sve je isto, ma znam razlike ali eto.. za svaki slucaj da pitam da nebude: "wow! pa sa ovi telefonom se ne moze zvat" ..naravno, nece bit tolika razlika ali eto.. mene bi cinimi se nervirala svaka mana i razlika, pa ako vec ima, da bude sto manja

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Napalm, ako je sa O2 uzmi ga slobodno. Razlika je u dve ikonice i valjda jednom dugmetu. Nekih ozbiljnih ogranicenja nema.
A, naravno, moze da se flashuje na generic (ako ti bas bude jako smetalo to O2).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

rixxon, da O2 uopste ne budzi sw mnogo,a mogu reci da ima i odlicnu temu koju ubacuje u svoje telefone,a i dobre wallpapers-e :) :wink:

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Inace, prava je invazija silver K750i O2 (provereno CID49, R1CA021) (Verovatno svi stigli u istoj vreci). Proslo mi kroz ruke 3 kom u zadnjih 10 dana. Rade OK i zaista nema nekih velikih budzenja (kao sto to radi Vodafone).
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

napalm death, a ako ga dobijas jeftino kao sto kazes,mozes mu staviti cist sw (mada ga sada uglavnom u sve stavljaju) i dodas jos malo para i kupis QS maskicu i kao nov i 100% nebrendiran telefon
Pozz
D500&E71

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ok.. hvala ljudi
samo jos nesto, ovaj fon sto sam mislio uzet, ima jedan o2 i ovaj drugi ..e sad, ovaj drugi, mislim da je vodafone, eh kod tog vodafone, gledao sam mu softver i softver mu je neki RAA001.. (prvi put cujem) i sivi je.. i ima one glupave sitne crvenkaste ikonice sto ima svaki njihov mob.. i siemens, i motorola, i LG i ostali.. e dali treba bit to sa ikonicama i sa softverom

kaozem, imaju dva telefona o2 i taj vodafone, o2 nisam gledao a vodafone jesam i on je sa tim ikonicama i tim RAA001 softverom

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

napalm death, ma uzmi taj O2,batali vodafone,oni imaju posebne softvere,a plus je taj sivi k750i,a crni je mnogo lepsi.Bezi dalje od vodafone kad imas O2

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ok, kako ti kazes milane91,
hvala drustvo, pomogli ste mi puno oko dileme.. inace sam bezao od tih skidanih sa mreze ali sad kad imam dobru ponudu, malo sam se zapitao

hvala jos jednom

poz

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Samo da dodam da i sa Vodafone sw mozes da postavljas Mp3 za melodiju (sa CID36 sigurno moze,a za CID49 nisam siguran)!
Moj stari K750 (sad burazerov) sa CID36 i Vodafone sw najnormalnije radi vec oko godinu dana,nema nikakvih bagova sem iritirajuceg Vodafon dugmeta za net,nalepnice i ikonica,al najvaznije je da sve radi bez problema,cak sve sljaka dobro cak i SEUS!:-)
Eto samo da kazem da ni Vodafon nije tako strasan tako da mislim da ti je svejedno,tvoj izbor!;-)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

McLaren, ja ne znam da li je to tacno,ali ja sam gore napisao da moze da uzme i vodafone ako nema drugog izbora jer za postavljanje mp3 pesmica kao zvono ima program koji dodaje autorska prava(koji je od SE)mp3 i onda se moze staviti kao zvono :wink: Program se zove DRM Packager i odlicno radi taj posao

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Znam tacno sta si hteo da kazes i verujem da je to tacno vezano za taj program,al samo kazem da burazer na njegovom Vodafon K750 (CID36) moze najnormalnije da postavlja Mp3 melodije za zvono bez koriscenja tog programa,i da telefon najnormalnije radi bez ikakvih bagova!;-)

Verovatno i O2 radi bez ikakvih problema i bagova,mozda je i bolji od Vdf (ne znam jer nikad nisam koristio fon sa O2),al ni Vodafon nije toooliko los koliko se prica!;-)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ma nista, ako me sta nezvizne neto "deseto" po pitanju mob, sutra uzimam O2 ali zato cu ga ogulit i proverit do kosti, a to za mp3 se da lako proverit.. ali definitivno nebi uzeo vodafon radi onih debilnih ikonica jer je stvarno iritirajuce

ali kad postoji taj prob sa mp3, dali se javlja jos neki recimo.. neka ogranicenja kod kamere, snimanja klipa, reprodukcija mp3 na playeru, postavljanja tema, itd itd.. mislim, kad ima razlike kod orginalnog k750 u softverima, recimo zoom na max. rezoluciji, slabiji mp3 kodR10B001, pa losija kamera na R1ca021.. mislim znam da su to nijanse ali ila takvih gresaka kod skidanih telefona..

i da, kako se kod njih krecu verzije sw.. dali da gledam ove zadnje verzije sw sto mi je dao milan ili slobodno mogu to da bacim... posto, kod vodafone sam vidio da je verzija sw nidje veze

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ovako.. kad ste mi dali preporuke red je onda i da kazem svoje utiske

danas sam uzeo k750 O2.. moram priznat jako sam zadovoljan, prvo, stp se tice o2 potpuno je isto kao i kod orginalnog k750 samo sto i meniju umesto interneta pise o2.. cak i ima meni dugme a ne imesto njega konekciju za o2... da sam znao odma, nebi se razmisljao ..i da, covek kod kojeg sam kupio rekao mi je ako hocu besplatno ce mi ubact naj noviji softver k750 ili w800 softver, posto mi trenutno ne smeta 02 rekao mi je ako se predomislim ovih dana, da slobodno dodjem i da ce mi isto djabe uradit flesovanja.. a inace, meni ce flesovanje bit samo 5€.. sto je jos jedan popust

dobio sam R1CA021 verziju, koju ste naveli da ima slabiju kameru, kad sam video tu verziju malo sam se zakontao dali da uzmem ali kad mi je rekao ovo sto sam naveo gore u vezi softvera.. trenutna verzija sw mi i nije bila toliko bitna

jos jednom da se zahvalim milanu i ostalim na pomoci i preporukama ..

poz

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

napalm death, odlicna bas mi je drago sto si uzeo,ocekujemo slike i utiske :) :wink: 8)

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

detaljni utisci idu sutra dok ga istestiram
a evo jedna slikica.. nije umetnicak ali je fino ispala :wink:
ja sam zadovoljan

Slika

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

a mogao bi i komp malo da ocistis,nece mu nista skoditi.
znam da nema veze sa temom,ali sam morao da kazem :D
jel sapunjate macora?

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

za tvoju informaciju, za 4 meseca mi se na kuler skupi oko skoro cenat prasine, i jako se spekne ..znam da zvuci neverovatno ali tako je.. sad predpostavljas da sam ga nedavno cistio ali otvoreno mi je kuciste pa mi zato jos vise skuplja prljavstine.. :wink:

hajd da ne idemp vise off
vise inf. o k750 sutra

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

i ako se zna dosta toga i vec je sve poznato o K750 ajd da i ja reknem koju i da uporedim sa svoim bivsim w550..

odma bi krenuo od displeja, naime, i ako kod obadva pise da imaju potpuno isto (18-bit) 262.144 boja i 176x220 piksela ekran.. displeji su vidno razliciti.. kod w550 je dosta svetliji dispej, kao da ima juace osvetlenje ali je kod k750 puno bolji, ima vise boja i zivlji je ali je malo taman ..i da, moram reci kad se uporede jedan do drugog, kod k750 dispej je za jedan red ili dva piksela siri i to se da primetit

sto se tice zvuka moram rec da sam jako iznenadjen jacinom zvucnika ..i ako sam imao w550 sa stereo fenomenalnim zvukom, ne mogu se pozalit na k750.p. ali kad zvoni, a pustalje muzike iz foldera je beskorisno, nista se ne cuje

sto se tice kucista, w550 je puno jaci, cvrsci i izdrzljiviji.. mora se priznat da je i puno veci pa onda ima tu neku robusnost i zategnutost

sto se tice slusanja muzike na playeru preko slusalica, jako solidan zvuk na k750.. dali je to postignuto sa novijim verzijama sw u odnosu na verzije na kojima sam ja slusa.. neznam ali znam da je na ovoj mojoj verziji jako solidan zvu i moze se komotno slusat sto mi i nije bas velika razlika sa wolkman-ovog mob..

ostalo je sve isto, i da.. opet spominjem da je dosta bolji video klip na w550 (sace milan91 ..opet on sa klipom, on i njegov w550, nije tacno ... :D ) al isam se tog klipa zasitio pa mi i nije neki prioritet

dakle, sve kad se sabere i oduzme, sto se tice ta dva modela... moram priznat sam sebi da w550 ne vredi tih para.. nazalost, i ako neki govore da nema promena menjanjem novod sw na k750 ja cu reci da ih ipak ima i vidne su

eto, toliko, da vise ne zamaram..

poz

Odgovori