Da,postoji ovaj program,ali mislim da je manje-vise beskoristan,ima i jedan slican,zove se mobiword,isto .jar ekstenzija.Edit:evo je lista aplikacija na mom k750(pola njih nisam nikad upotrebio,jer nisu bile bas prakticne):pored Mobiword i Microsoft Word,tu su i Opera mini(najkorisnija,ubedljivo),Compass(samo isprobano),Drinkipedia(radi preko gprs),Earth beta + Google maps(opet gprs,uspeo sam da gledam Narodno pozoriste i Brankov most,satelitski snimci su u pitanju),Face warp(moras da stalno klikces na "allow app bla,bla...),Internet Explorer(sasvim fin browser,losiji ipak od Opere),Kamasutra(korisna aplikacija

),MercuriIM(messenger),MINI EXCEL - verovali ili ne

!(radi opet preko gprs),Mobileoffice(kalendar,kontakti,email klijent),Mobilerars(pitaj boga radi li ovo,nisam pokusavao),Mobilestarchart(pokazuje Suncev sistem,tj. kartu neba,ne znam ima li jos neceg,nisam zalazio dalje od Kumove slame

,nije preko gprs),MsPolyglot(recnik,preko gprs),Mygirls(veoma korisno,proracunava kada vasa draga(drage)

ima period,tj. kad su bezbedni dani,Note xp,Notepad(samo ime kaze),Phone manager(file explorer,na ruskom

,ali opet je zanimljiv),Photo blaster(koristi kameru,uslikas nesto i onda dodas efekte),Pocket(notes zasticen sifrom),Read Maniac(cita navodno knjige koje ubacite u fon,nisam pokusavao,jer mi nije trebalo,a na ruskom je),Rssreader,Sun mobile dictionary(nema bas bogat izbor reci,ali `ajde),Text editor(nisam probao),Theastrologer2go(gprs),Webviewer(jos jedna alternativa Operi,koristio sam par puta),World Factbook(svetska enciklopedija by CIA,sjajna app,teska 5 mb,ima svega

),i to je manje vise to.Nisam naveo jos 5-10 aplikacija,ali nebitne su,kao i vecina navedenih...