Juce sam uzela ovaj fon i prilicno sam zadovoljna (ako iskljucimo tvrdu tastaturu i glupe playliste), no imam nekoliko pitanja. Sinhronizovala sam ga sa Outlookom i prebacila kontakte i kalendar, koji su ranije bili u Motoroli mpx200, ali mi ih nije podelio u grupe, po onim kategorijama koje postoje u Outlooku. Zanima me da li nekako to moze da se sredi, da ne moram ponovo rucno da ih namestam?
Druga stvar je kalendar. Njime nisam zadovoljna, verovatno jer sam navikla na motorolu, pa me zanima da nema neki bolji koji moze da se ubaci (znam da ovo nije smartphone i da ne vredi porediti, al mozda postoji neka aplikacija).
Da li postoji mogucnost da homescreen pokazuje prvi sledeci appointment i da odatle moze da se udje u kalendar? Nervira me jer kad udjem u kalendar moram da kliknem na dan da bih videla sta imam, umesto da mi odmah pokaze sta je danas na rasporedu.
Hvala unapred na odgovorima!
w850i problem sa syncom contact grupa
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●