W810i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
W810i
Sutra uzimam ovaj telefon i zanima me koja je zadnja verzija softvera i kako da vidim koja verzija je na tom telefonu koji cu da uzmem. Takodje me zanima na sta treba da obratim paznju kad ga budem uzimao i kako da vidim dali je skidan sa mreze ili koricen. Zadnje pitanje, sta sve treba da dobijem u paketu sa njim. Hvala unapred 

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
E ovako:
1) Poslednja verzija SW ti je cini mi se R4CE012
2) Da bi video da li je koriscen sa mreze imas vise nacina.Najlakse ti je da vidis da li ima nalepnicu neke mreze na dnu telefona,kad ga palis videces da li ce se na "start screen-u" pojaviti logo neke mreze,pa onda ikonica za internet...
3) S telefonom dobijes karticu od 512Mb,slusalice (HPM-70),kabl,adapter za karticu,detaljno uputstvo,CD!
Ako sam nesto izostavio,nek me neko dopuni,al mislim da je to to!
1) Poslednja verzija SW ti je cini mi se R4CE012
2) Da bi video da li je koriscen sa mreze imas vise nacina.Najlakse ti je da vidis da li ima nalepnicu neke mreze na dnu telefona,kad ga palis videces da li ce se na "start screen-u" pojaviti logo neke mreze,pa onda ikonica za internet...
3) S telefonom dobijes karticu od 512Mb,slusalice (HPM-70),kabl,adapter za karticu,detaljno uputstvo,CD!
Ako sam nesto izostavio,nek me neko dopuni,al mislim da je to to!

Zahvaljujem
Ali imam jos pitanja
Citao sam negde za neki skriveni meni gde mogu da vidim dali je koriscen, jel zna neko nesto o tome? Takodje sam citao u nekim postovima starim po mesec dana da je na novom softveru zeznut zvuk (neki sumovi, da je tishi i tako to) zanima me dali je to sredjeno? HVALA UNAPRED
P.S. Kako da vidim koja verzija softvera je na tom telefonu?

P.S. Kako da vidim koja verzija softvera je na tom telefonu?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
shone1, sto se tice skrivenog menija kucas na glavnom ekranu desno * levo levo * levo * i tako ces uci u taj skriveni meni,tu udjes u service test i na dnu ti se nalazi total call time (kao na nokiji lifetimer)!Za verziju sw imas isto u skrivenom meniju service info =>software info!
To za tisi zvuk,sumove itd ti zavisi od osobe do osobe i od samog kvaliteta pesme (bitrate),i ja imam poslednju verziju sw pa mi je sve ok,pogotovo sa hpm-70 sluskama!
McLaren, u ful pakovanju zaboravio si ,prvo osnovno i najvaznije PUNJAC (sala-mala)
To za tisi zvuk,sumove itd ti zavisi od osobe do osobe i od samog kvaliteta pesme (bitrate),i ja imam poslednju verziju sw pa mi je sve ok,pogotovo sa hpm-70 sluskama!
McLaren, u ful pakovanju zaboravio si ,prvo osnovno i najvaznije PUNJAC (sala-mala)

D500&E71
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
1.W810 je prava stvararacic007 napisao: 1.ljudi, konkretno treba mob koji moze da pusta mp3 ?
2. vredi li w810 ili da gledam nesto drugo ?
3. po dosadasnjim komentarima ovaj telefon je mocan ?
4. jel moze baterija da mu izdzi bar 3-4 dana uz prosečno slušanje muzike ?

2.Vredi svaku ulozenu paru

3.Jako mocan

4.drzi komotno 4dana sa par sati zike dnevno

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04