ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate
Pravila foruma
Ukoliko niste sigurni kako forum funkcioniše, ovo je pravo mesto da probate.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Kacenje slika na forum:
1. posto NE moze direktno sa kompa da se ubaci, slika mora prvo da se uploaduje na neki picture host site (npr. www.imageshack.us)
2. url adresu slike sa tog host sajta iskopirati
3. kliknuti na dugme IMG ili kucati
To bi bilo to
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 08. Mar 2006. 01:23, izmenjeno 2 puta ukupno.
Sliku prvo moras uploadovati negde,postoji gomila free picture hosts tako prvo sliku uploadujes,onda kopiras link do nje,kada postujes poruku uradis ono sto je miskoni napisao i to je to.
Pa bilo koji forum,filehosting site moze posluziti toj svrsi,ja koristim Bahrainmobiles upload service za to,dacu ti adresu ali moram prvo da proverim da li je pristup dozvoljen samo staffu ili i drugima.
$h@de, možeš koristiti opciju Thumbnail Code u http://www.imageshack.us/.
Slika bi trebalo da je širine do 600 piksela da bi cela stala na stranicu foruma.
Ljudi pa koliko je ta slika mala ako ima 8 k, kontam kako da ubacim sliku u text, ali kako da je metem levo od texta, da mi to bude prepoznatljivost?????
Havala unapred za lepo objasnjenje od strane nekog profesionalca za ove stvari.I neka mi se obrati sa Nelly da bi znao da je za mene odgovor...
@Nelly: znas, kacenje avatara je veoma komplikovano pa jedino moze da ti objasni Profesionalac za kacenje avatara
Sta ti nije jasno kod Korenovog objasnjenja? Jedino sto bi jos moglo da se doda je da u Photoshopu smanjis dimenzije slike na odgovarajuce, a kvalitet kompresije .jpg formata podesis da ti krajnji fajl bude duzine 8kb. Kad to uradis, postupi kao sto ti je Koren objasnio.
Respect za Lobachewsky-jevo strpljenje! A ovo za "profesionalca" sam napisao da bi privukao isusne ljude da bi se javio neko ko bas zna. Uradio sam kako si mi rekao (photoshop) i sve shtima! Imam neki kes i ocu da uzmem neki dobar fon pa ti hvala i za ostale odgovore...
Pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.