Zelim preko telefona da odem na msn. Ali ne mogu.
Od kad sam kupio m600 ne mogu da koristim turbo msn program, jer nema tog programa za uiq 3.0. Onda sam se vratio Agile M. Radio je on lepo. I pre neki dan ja pokusam da odem na MSN i nece da se konektuje pa nece. Probam sa drugim programom i isto nece. Znaci nije do programa.
Agile izbaci poruku da nije uspeo i pita da li hocu da testira konekciju, dok im+ nista ne uradi. DObio sam i savet da napravim konekciju sa apn-om gprsinternet. Ni tako ne radi. Kod agile kada koristim onu diflot konekciju podesenu automatski, padne sve testove, a kada koristim tu gprsinternet prodje sve, ali kaze nesto u stilu service unavalabile, try later. Po onome sto su mi iz mts-a rekli to sa gprsint. je nepotrebno. I nikako da shvatim u cmeu je problem. Sta sam lose uradio? FOn je se m600i.
Hvala
MSN i Mts
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne znam, ja sam koristio Agile Mesenger, svaki put je iz prvog uspeo da se konektuje. Potom sam koristio IM+, i on je radio relativno dobro, ali mi se Agile vise svideo. Ne znam zasto je prestao da radi, placena je one time fee $34.95 (drugar, hakovana kartica, pre 6 meseci), sada sam presao na MovaMessenger, radi k'o zmaj, JAVA je program, i posve besplatan.
U pitanju je E61, i mt:s kartica. Do sada nikad nisam imao frke. E da, APN koji koristim je pomenuti gprsinternet. Preko gprswap, koristim samo WAP sadrzaje (Mondo i sl.)
U pitanju je E61, i mt:s kartica. Do sada nikad nisam imao frke. E da, APN koji koristim je pomenuti gprsinternet. Preko gprswap, koristim samo WAP sadrzaje (Mondo i sl.)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ubacio sam danas mt:s karticu i nema sanse da konektuje jedno minut je otvarao njihovu stranicu moblinisvet cak nije hteo uopste tako da ostaje Telenor za internet,e da na vipu posle 5 minuta otvori njihovu stranicu a mozete da zamislite kako tek "brzo" otvara mobilnisvet
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D