MSN i Mts

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

MSN i Mts

Post od Kuzman »

Zelim preko telefona da odem na msn. Ali ne mogu.

Od kad sam kupio m600 ne mogu da koristim turbo msn program, jer nema tog programa za uiq 3.0. Onda sam se vratio Agile M. Radio je on lepo. I pre neki dan ja pokusam da odem na MSN i nece da se konektuje pa nece. Probam sa drugim programom i isto nece. Znaci nije do programa.
Agile izbaci poruku da nije uspeo i pita da li hocu da testira konekciju, dok im+ nista ne uradi. DObio sam i savet da napravim konekciju sa apn-om gprsinternet. Ni tako ne radi. Kod agile kada koristim onu diflot konekciju podesenu automatski, padne sve testove, a kada koristim tu gprsinternet prodje sve, ali kaze nesto u stilu service unavalabile, try later. Po onome sto su mi iz mts-a rekli to sa gprsint. je nepotrebno. I nikako da shvatim u cmeu je problem. Sta sam lose uradio? FOn je se m600i.

Hvala
Black Sabbath!!!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

meni na telenoru agile m. radi odlicno nemam zamerki do sad nema da nisam uspeo da se konektujem,jesi probao sa telenorovom karticom>?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kuzman »

Nisam. Ali jos od kako sam presao na 064 imam problem sa msn. Probacu i na drugom fonu i sa drugom karticom. Sada sam procitao da je bilo vec istih problema. I da je do zagusenosti mreze. Ako je to treba da se srame.
Black Sabbath!!!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

e odlicno sto sam to saznao jer sam mislio da uzmem paket na mt:s - u i bel 50 i onaj paket za internet al necu sad posto mi je bio glavno msn.Hvala na informaciji :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

telekom je takav da volim malo da pravi problema sa povezivanjem tipa agila im+ i slicno.ja se na im konektujem iz 7-8og puta tako da sam na to navikao
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

e mene to strasno nervira sta mislite ko je povoljniji po vama za dodatke za internet Telekom ili mt:s na postpaid mislim?Posto planiram mozda da uzmem postpaid na mt:s na dedu pa ... :wink: :D :oops: 8)

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kuzman »

Eh da je iz 7. 8. puta. Ceo dan pokusavam. Sutra idem na put i dosta mi treba ovo. Ako neko zna, hitno je!
Black Sabbath!!!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne znam, ja sam koristio Agile Mesenger, svaki put je iz prvog uspeo da se konektuje. Potom sam koristio IM+, i on je radio relativno dobro, ali mi se Agile vise svideo. Ne znam zasto je prestao da radi, placena je one time fee $34.95 (drugar, hakovana kartica, pre 6 meseci), sada sam presao na MovaMessenger, radi k'o zmaj, JAVA je program, i posve besplatan.
U pitanju je E61, i mt:s kartica. Do sada nikad nisam imao frke. E da, APN koji koristim je pomenuti gprsinternet. Preko gprswap, koristim samo WAP sadrzaje (Mondo i sl.)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ubacio sam danas mt:s karticu i nema sanse da konektuje jedno minut je otvarao njihovu stranicu moblinisvet cak nije hteo uopste tako da ostaje Telenor za internet,e da na vipu posle 5 minuta otvori njihovu stranicu a mozete da zamislite kako tek "brzo" otvara mobilnisvet :lol:

Odgovori