pomoc oko d 600

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
ame
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Mar 2006. 22:55
Kontakt:

pomoc oko d 600

Post od ame »

kako da postavim na D 600 ime mobilne mreze sad mi pise New CB ( 50 )
i kako se postavlja sat i datum na zatvoreni mobil Hvala

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

New CB su ti Broadcast messages i njih iskljuchi u porukama pa settings pa stavi na off...to je napamet,trebalo bi da je tako nekako...u svakom sluchaju ako ne zelish da ti to pishe iskljuchi Broadcast messages.... 8)
I nisam shvatio" kako se postavlja sat i datum na zatvoreni mobil " ?? :dry: Shta si hteo tu da pitash ?! Nisam bash shvatio to drugo pitanje... :roll:

ame
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od ame »

Hvala na odgovoru ali kad sve pogasim onda nema nikako ime mreze, a sto se tice drugog pitanja to se odnosi na sat i datum na ekranu kao kod d 500

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne znam na kojoj si mrezi i to al evo ti par instrukcija,tako je na D500 trebalo bi da je i na D600 slichno tako...Kao prvo iskljuchi Broadcast messages , meni->messages->Broadcast messages->receive->off Shto se tiche operatera idi meni->settings->display settings->text display-> i tu stavi na on ako hocesh da bude ime operatera ili off da ga uopshte nema...

Pa drugo pitanje idi meni->settings->time&date-> i samo nashteluj vreme i datum tu...valjda si na to mislio.. :|

ame
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od ame »

zahvaljujem na pomoci ali pitanje je bilo mozda malo nejasno prvo pitam za sat na displeju kad je telefon zatvoren ne vidi se nista samo crno ocito da ne moze kao u d 500 da se vidi stalno sat , a drugo pitanje je ispod oznake mobilne mreze kod mene pise GSM BiH ispod toga pise i mjesto mobilne stanice kao centar a sad pise new cb 50 hvala

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Malo si nejasan bio kad si postavljao pitanje<ali iz poslednjeg posta sam razumeo!
Sto se tice sata na displeju kad je telefon zatvoren to ti je screensaver!
Idi u podesavanja screensavera i izaberi >digital clock,a ako hoces mozes i analogni (ako uopste ima)

ame
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od ame »

nazalost nema opcija sata onda sat ne moze se postaviti nego moras pritisnuti dugme sa strane ako hoces da vidis sat i datum ali samo oko 5 sec ipak hvala

Odgovori