Treba mi pomoć da uključim GPRS na Nokia 6021 za Telekom Srbija MTS. Nikad to nisam radio niti sam koristio gprs, pa nemam pojma.
1. Probao sam sa slanjem poruke na (064) 770 ali nista se nije desilo ? (šta tačno da pošaljem u sms-u?)
2. Probao sam sa Nokia stranog sajta da kao pošaljem tu konfiguraciju i stiglo mi je, i prihvatio sam kao taj konfig sms, međutim nemogu da odem ni na jedan sajt i dalje ne radi izgleda.
3. Poruka o gresci koju dobijam sada kad pokusam da odem na net je
"Packet data connection not available"
4. Hteo bih i email da mi radi , hoće li to sve stići u konfig. poruci , ako ne sta treba da radim?
Hvala ljudi i svaka pomoć je dobrodošla!
GPRS na Nokia 6021 pomoć ?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Surla, potrebno je i karticu da aktiviraš za GPRS, a ne samo da podesiš telefon...Da bi ativirao karticu zovi CallCentar 064...i kod operatera traži da ti uključe tu opciju na kartici...A poruka koja ti je stigla sa Nokia sajta trebalo bi da sve podesi u samom telefonu...
Znači...operater Telekoma će ti rešiti problem...
Znači...operater Telekoma će ti rešiti problem...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Otišao sam u korisnički centar i oni su mi namestili tamo. E sad radi mi net kad ga gledam sa browsera od telefona, ali nisam uspeo da pokrenem bilo koju adresu sa Mini-Operom. Prvo me pita
'Allow Network access?' (Ja kazem Yes),
i onda mi on kaže
'Subscribe to packet data first', i dalje nema stranice ....
Šta još da podesim u telefonu ?
Koji su podaci za manualno podešavanje ?
Hvala.
'Allow Network access?' (Ja kazem Yes),
i onda mi on kaže
'Subscribe to packet data first', i dalje nema stranice ....
Šta još da podesim u telefonu ?
Koji su podaci za manualno podešavanje ?
Hvala.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Surla, moraćeš i sa sajta da uzmeš podešavanja, odnosno da tražiš da ti pošalju konfiguracionu poruku za internet podešavanja ... evo ti direktan link ka nokia sajtu za N6021 ...
http://www.nokia.com.hr/id71993.html
Ovo bi trebalo da reši problem ...
http://www.nokia.com.hr/id71993.html
Ovo bi trebalo da reši problem ...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***