Nemoguca konfiguracija zbog 064 lopovluka

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
Peramob
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 09:26

Nemoguca konfiguracija zbog 064 lopovluka

Post od Peramob »

Kupio sam novi telefon i pokusao preko 064789 servisa da aktiviram mms. Danima sam zvao sa fiksnog telefona i uvek su svi operateri zauzeti. Juce konacno posle 5 minuta cekanja dobijem operatera, dam mu broj i model telefona, pa opet sacekajte 5 minuta, pa kao poslace mi sms sa setovanjima. Tu poruku jos uvek nisam dobio a kad sam proverio listing fiksnog telefona, spucao sam 700 impulsa na to cekanje operatera.
Pa ljudi to je cista kradja, a sto je najgore mms mi nije jos uvek aktiviran. Koliko sam shvatio ta ista procedura treba da se ponovi za aktiviranje GPRS-a i ko zna cega jos, maila?
Recime mi molim vas kako da aktiviram mms i kome da se zalim, jel ima neki direktan telefon, jel moze kod njih u poslovnici....pomagajte.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Zasto nisi zvao sa mobilnog? Koliko znam na 064 to je besplatno! Sto se tice aktiviranja gprs-a i mms-a to sve mozes da obavis u jednom pozivu, a podesavanja mozes da nadjes na njihovom sajtu i sam da podesis telefon...

PozZ

Peramob
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Peramob »

1. Ne znam da li je sa mobilnog besplatno, nisam imao kredita pa se nisam usudio
2. Problem je sto taj jedan poziv ne mogu da dobijem jer su operateri stalno zauzeti
3. Kad sam dobio poziv receno mi je da ce mi poslati sms sa podesavanjima ali nisu poslali vec 24h
4. Moj telefon je novi model SE k510i i nema na sajtu podesavanje za njega

Peramob
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Peramob »

Zahvaljujem se svima na pomoci. Zvao sam sinoc ponovo sa mob i poslali su mi poruke. Inace prethodnog dana kad sam zvao tip mi nije dao PIN za mms i gprs i poruke mi nisu ni stigle. Juce mi je zenska dala PIN-ove i poruke su instalirane. Poslao sam sam sebi mms poruku i dobio je, ali kad hocu da pogledam on krene download message i pukne, kao failed.
A zvao sam sa fiksnog da ne potrosim kredit, a ispalo da cu sad platiti 700 impulsa, vec me boli glava....Ko bi znao da to toliko kosta, pa nisam zvao hot line....

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Ja sam zvala sa mobilnog za automatsko podesavanje MMS i GPRS. Tip kaze stici ce prvo SMS koji najavljuje podesavanja, a onda i podesavanja. Prvi SMS stigao, a od podesavanja ni traga ni glasa. Zovem opet, kazu nemaju tehnicke mogucnosti da salju drugi put. Haos. Odem u poslovnicu u NS, tamo mi podese samo GPRS, a MMS izgleda zaborave. Juce zovem za E-mail podesavanja, ali me opet salju u poslovnicu koje jos nema u mom gradu. :shock: :wacko:

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Slično se desilo i meni kada sam imao SE T630, pošalju oni meni poruke za automatsko konfigurisanje GPRS-a i MMS-a, kad ono ne radi. Ja na kraju izađem na njihov sajt i ručno podesim sve sam prema upustvu za neki drugi SE model (za T630 nije bilo) i tek kada sam ručno podesio, onda je proradilo. Inače, poziv Call Centru kod 064 je besplatan ako zoveš sa mobilnog koji ima 064 karticu, a kod 063 se poziv Call centru plaća (čist bezobrazluk).
Ghost

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

nevidljivi napisao:Inače, poziv Call Centru kod 064 je besplatan ako zoveš sa mobilnog koji ima 064 karticu, a kod 063 se poziv Call centru plaća (čist bezobrazluk).
Kod 63 taj poziv je 9 din. bez obzira na trajanje....

PozZ

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mozda je sada 9 din ali pre nije bilo koliko se ja secam a i kako se ne bih secao kada su mi skinuli 30 din a nista mi rekli nisu jos mi je veza pukla, naravno zbog racuna na fonu.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori