LG F3000,kako da podesim gmail?

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
iki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 25. Okt 2006. 17:01

LG F3000,kako da podesim gmail?

Post od iki »

Da li neko zna kako mogu da podesim pregledavanje poruka sa gmail-a na ovom fonu? Mislim da moze samo mi treba pomoc oko podesavanja, a mislim i da treba neka prijava na gmail-u. Hvala unapred! :blinky:

iki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od iki »

Uspela sam da sredim to sama, vrlo je lako. Treba samo na svom gmail-u, otici na <podesavanja>, pa na <preusmeravanje i pop> i tu preusmeriti mail-ove na vas mail na telefonu(koji ste naravno prethodno aktivirali preko operatera), i onda mozete da proveravate svoju postu, s gmail-a, na telefonu, sto je super!!!!!! Nadam se da ce ovo nekom pomoci! :) :D :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

iki, pa ne moras da preusmeravas na nalog koji imas kod operatera .... zar nije lakse da pristupas gmail nalugu direktno, bez preusmeravanja, iz e-mail programa ...... mnogo je veci inbox, a mozes da koristis i web mail...

pozdrav...

iki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od iki »

b_udder,pa to sam ja ustvari prvo i htela, pa sam slucajno pronasla ovo resenje. Ubacivala sam ja neke parametre za direktan pristup ali nesto nisam uspela... Jer mozes da mi pripomognes ako znas sta treba sve da uradim! :blinky: pozdrav!!!!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mislim da je sve detaljno objasnjeno u sledecoj temi: viewtopic.php?t=7965
ako ti nesto ne bude radilo, pitaj ;)

pozdrav...

p.s. nemoj zaboraviti da aktiviras pop3 na gmail nalogu...

iki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od iki »

hvala b_udder, podesavanja sam ta imala, aktivirala sam na gmail-u i to je ok,treba samo da skinem one sertifikate, nadam se da cu uspeti, javicu se ako nesto ne ide :unsure: pozdrav!!!!

Odgovori