hvala ti,vidim da si znalac i ono (jedan deo) sto sam procitao o 3G mi je bas otvorio oci (sad mi tek nije zao sto nisam kupio 6680).BTW jutros sam se probudio i na "svez mozak" procackao jos malo i video sam da nisam izbrisao stari profil

.I oni parametri sa 770 super rade,i wap i html.Da ne bi otvarao jos jedan topic,hteo bi da pitam ima li neka Nokia 6630 da ima savrsen ekran (za nas koje svemu nadjemo manu).Naime,na jednom mestu sam hteo da kupim nokiu,ali mi se cini da diode neravnomerno bacaju svetlo,pa mi one snke malo bodu oci.Onda sam kupio na drugom mestu,i sad mi se cini kako ispod diode boja malo vuce na zeleno.....promenio sam dosta telefona,ali od 6210 sam stao bio sa nokiama,pa me zanima jel to normalno za te telefone.Znam da kad sam kupio Samsung S100 u Roamingu,znaci bio je original ,isto je imao (i sad ima) tu falinku u donjem delu ekrana,te "senke".......ja bi i Vertu-u naso manu
i jos nesto.....skinuo sam sa bureka worms3d i tony hawk i kad pokusam da ih instaliram ono pise unable....ima li tu neka posebna caka za instaliranje ili ne.Jel moguce da je telefon sa crne liste pa da ima nekakvu zabranu za instalaciju ili neznam.....ajde pomoc
ili mozda ima neke veze sa symbian verzijom....ono su kao za s 60......ja se izvinjavam na mnogim pitanjima,ali to je samo zato da utvrdim koliko 6630 u stvari funkcionise,ono,posle 3g topica mi sve pade u vodu...