kako da postavim na D 600 ime mobilne mreze sad mi pise New CB ( 50 )
i kako se postavlja sat i datum na zatvoreni mobil Hvala
pomoc oko d 600
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
New CB su ti Broadcast messages i njih iskljuchi u porukama pa settings pa stavi na off...to je napamet,trebalo bi da je tako nekako...u svakom sluchaju ako ne zelish da ti to pishe iskljuchi Broadcast messages....
I nisam shvatio" kako se postavlja sat i datum na zatvoreni mobil " ??
Shta si hteo tu da pitash ?! Nisam bash shvatio to drugo pitanje... 

I nisam shvatio" kako se postavlja sat i datum na zatvoreni mobil " ??

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Ne znam na kojoj si mrezi i to al evo ti par instrukcija,tako je na D500 trebalo bi da je i na D600 slichno tako...Kao prvo iskljuchi Broadcast messages , meni->messages->Broadcast messages->receive->off Shto se tiche operatera idi meni->settings->display settings->text display-> i tu stavi na on ako hocesh da bude ime operatera ili off da ga uopshte nema...
Pa drugo pitanje idi meni->settings->time&date-> i samo nashteluj vreme i datum tu...valjda si na to mislio..
Pa drugo pitanje idi meni->settings->time&date-> i samo nashteluj vreme i datum tu...valjda si na to mislio..

zahvaljujem na pomoci ali pitanje je bilo mozda malo nejasno prvo pitam za sat na displeju kad je telefon zatvoren ne vidi se nista samo crno ocito da ne moze kao u d 500 da se vidi stalno sat , a drugo pitanje je ispod oznake mobilne mreze kod mene pise GSM BiH ispod toga pise i mjesto mobilne stanice kao centar a sad pise new cb 50 hvala