GPRS i MMS za Nokiu 6101
GPRS i MMS za Nokiu 6101
Molim vas ako neko zna kako se podesava GPRS i MMS na mobilnom telefonu marke Nokia 6101 neka mi to napise ili neka mi posalje link sajta sa kojeg mogu da procitam ili skinem podesavanja unapred hvala
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
A za koju mrezu???
Nisu bas ista podesavanja za 64 i 63!
Najbolje ti je da pozoves svog operatera i trazis da ti posalju parametre za mms i gprs,automatski se aktiviraju kad ih snimis i nece te boleti glava!
A i to ti je besplatno!
A ako hoces sam da podesavas idi na Mobtelov ili Telekomov sajt i tamo pronadji to sto te interesuje pa unesi rucno!
Takodje imas ovde na forumu mnooogo tema u kojima imas sva podesavanja za mnoge telefone!
Potrudi se malo i procackaj po forumu,imas za neke druge modele nokie i ista su podesavanja!
Nisu bas ista podesavanja za 64 i 63!

Najbolje ti je da pozoves svog operatera i trazis da ti posalju parametre za mms i gprs,automatski se aktiviraju kad ih snimis i nece te boleti glava!

A ako hoces sam da podesavas idi na Mobtelov ili Telekomov sajt i tamo pronadji to sto te interesuje pa unesi rucno!
Takodje imas ovde na forumu mnooogo tema u kojima imas sva podesavanja za mnoge telefone!
Potrudi se malo i procackaj po forumu,imas za neke druge modele nokie i ista su podesavanja!
Re: GPRS i MMS za Nokiu 6101
[quote="sari"]Molim vas ako neko zna kako se podesava GPRS i MMS na mobilnom telefonu marke Nokia 6101 neka mi to napise ili neka mi posalje link sajta sa kojeg mogu da procitam ili skinem podesavanja unapred hvala[/quote]
Potrebno mi je podesavanje za 064 mrezu. Sto se tice podesavanja fona za GPRS i MMS nije mi prvi put da to radim na nekom mobilnom aparatu i sve parmetre znam gotovo napamet ali problem je u samom meniju gore navedenog telefona jednostavno toliko je "glupo" uradjen da ja jednostavno ne mogu da ga razumem ni da se snadjem znaci ono sto mi je potrebno je da mi neko objasni detaljan postupak kretanja po meniju fona za podesavanje GPRS-a i MMS-a
Sto se tice automatskog podesavanja fona tako sto posaljem poruku pa mi stignu parametri koje ja snimim na fon od toga nema nista jer iz meni nepoznatog razloga to jednostavno ne funkcionise dobijem podesavanja snimim ih ali nista se ne dogodi to jest i dalje ne radi GPRS i to koliko znam samo kod ovog modela NOKIE 6101.Negde sam procitao da je kod ovog fona jako tesko podesiti GPRS neznam koliko je to tacno ali kako vidim nije daleko od istine.Jedino sto jos mogu da probam ako mi vi ne pomognete je da potrazim pomoc operatera koji ce propisno da me udavi kao sto cesto ,cast izuzecima, imaju obicaj
Potrebno mi je podesavanje za 064 mrezu. Sto se tice podesavanja fona za GPRS i MMS nije mi prvi put da to radim na nekom mobilnom aparatu i sve parmetre znam gotovo napamet ali problem je u samom meniju gore navedenog telefona jednostavno toliko je "glupo" uradjen da ja jednostavno ne mogu da ga razumem ni da se snadjem znaci ono sto mi je potrebno je da mi neko objasni detaljan postupak kretanja po meniju fona za podesavanje GPRS-a i MMS-a
Sto se tice automatskog podesavanja fona tako sto posaljem poruku pa mi stignu parametri koje ja snimim na fon od toga nema nista jer iz meni nepoznatog razloga to jednostavno ne funkcionise dobijem podesavanja snimim ih ali nista se ne dogodi to jest i dalje ne radi GPRS i to koliko znam samo kod ovog modela NOKIE 6101.Negde sam procitao da je kod ovog fona jako tesko podesiti GPRS neznam koliko je to tacno ali kako vidim nije daleko od istine.Jedino sto jos mogu da probam ako mi vi ne pomognete je da potrazim pomoc operatera koji ce propisno da me udavi kao sto cesto ,cast izuzecima, imaju obicaj
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
Re: GPRS i MMS za Nokiu 6101
Kazes da znas podesavanja napamet,znaci tebi ne treba to nego da ti neko to ukuca u telefon ili ti napise kako se to radi??? Posto ti ne mozes da se snadjes konkretno na tom modelu Nokie!?sari napisao:
Potrebno mi je podesavanje za 064 mrezu. Sto se tice podesavanja fona za GPRS i MMS nije mi prvi put da to radim na nekom mobilnom aparatu i sve parmetre znam gotovo napamet...
Jesam dobro razumeo?
Ako jesam onda ti lepo pozovi korisnicki servis sa drugog telefona i uradi sve korak po korak kao sto ce ti reci operater! Jer si i sam zakljuci da ti je to najbolje resenje! Ako te to smara onda ne znam sta hoces,vise ces se smoriti ovde ako budes jos nekoliko dana cekao na odgovor!