problem sa instaliranjem aplikacija 6680
problem sa instaliranjem aplikacija 6680
kad pokusam da instaliram neku aplikaciju u tel.dobijem odgovor da je to nemoguce jel neko zna u cemu je problem?????????? 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
ns_spale, za pocetak...treba da (ako je program u .zip ili .rar - u), raspakujes do .sis fajla...(mnogi koji su pocetnici sa symbianom to ne znaju, i sorry ako si zano to...)...A treba da vidis i instalacioni program da li je aktiviran...Javi jel si sve to uradio...Ako jesi...a i dalje je problem, onda da to pokusamo da resimo na drugi nacin......
Pozdrav...

Pozdrav...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ok, na nekim nokia telefonima postoji security setting po default-u koji pravi ovaj problem...
probaj ovo:
- Tools folder
- selektiraj Manager
- zatim Options, pa Settings
- e sad tu se postaraj da je Software Installation On
- mozda ces morati da promenis i setting koji se odnosi na online certificate validation
probaj ovo:
- Tools folder
- selektiraj Manager
- zatim Options, pa Settings
- e sad tu se postaraj da je Software Installation On
- mozda ces morati da promenis i setting koji se odnosi na online certificate validation
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
ns_spale, ja sam ti se unapred izvinula, ako si znao za to da treba da raspakujes fajl ( neki to nisu znali...
)...pogledaj taj moj post...
A eto, Oljica, ti je lepo pojasnila kako da proveriš da li je aktiviran Software Installation...
Ako nije ni to...kaži koja ti se poruka pojavljuje na ekranu kad pokušavaš instalaciju...i seti se sta si poslednje instalirao na mob pre tog problema...pa javi...
Pozdrav...

A eto, Oljica, ti je lepo pojasnila kako da proveriš da li je aktiviran Software Installation...
Ako nije ni to...kaži koja ti se poruka pojavljuje na ekranu kad pokušavaš instalaciju...i seti se sta si poslednje instalirao na mob pre tog problema...pa javi...
Pozdrav...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***