Problem Sajta sa smajlijima ili sa Operom?

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Problem Sajta sa smajlijima ili sa Operom?

Post od gargamel4 »

Šta se mi se, već po ko zna koji put, dešava sa postom koji pokušam da otkucam? Kad gledam šta sam napisao, da li sam negde nešto pogrešno otkucao, ili hoću nešto da promenim, u momentu kad kliknem nekog od smajlija često mi nestane ceo moj tekst i ostane samo taj smajli kao da sam selektovao ceo tekst i onda kliknuo smajlija, što bi obrisalo tekst, a što naravno da nisam uradio.
Ne znam da li ima veze sa time što koristim Operu ili je neki bug sa sajtom (mada se ne sećam da se to pre dešavalo), ali je užasno iritirajuće, a ne setim se baš svaki put da sačuvam ceo tekst pre klika na smajli, kao i svega što sam bio otkucao pa da kucam iz početka.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Meni se isto desavalo vise puta u zadnje vreme dok sam koristio Operu.Probaj sa Mozillom da posecujes forum,jer ja sa njom nisam imao nikakvih problema.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ja sad probao u Operi 9.5 i nemam takvih problema a ni u jednom drugom pretrazivacu (Chrome, Firefox 3, Flock 1.2) 8)

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

meni se to desava sa jednim drugim forumom na Firefoxu... Od slika ucitava samo avatare :( A mom drugu sa istim tim firefoxom 3 radi normalno. SStvarno nemam ideju u cemu je problem
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

Odgovori