Neodredjeni naslovi
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Neodredjeni naslovi
Predlog za moderatora, ako moze: primetio sam da se pojavilo mnogo tema sa neodredjenim naslovom i naslovima koji se ponavljaju, a teme se medjusobno razlikuju. Npr. ima 100 tema koje se zovu: 6630, 6630 pitanje,pomoc 6630,k750,k750 problem,6680, 6680 problem... pa je veoma tesko da se prate i da se nadje ono sto je potrebno.Ako je moguce da se koliko toliko promene naslovi tih tema u odgovarajuce
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Najace je ono "pomoc, ako nego zna...." ili "JAOOO STA DA RADIM !!!" & stuff....
Koliko se god vi trudili, nece moci ovo da se izbegne jer svaki dan dolazi po jedan novi user i otvara istu temu u Nokia, Kafic i Poredjenje Modela sa retardiranim naslovom. Bilo bi dobro da daju MODERATORA onima koji jako cesto posecuju forum da bi oni "ispravljali" ime teme, brisali duplikate & stuff....
Koliko se god vi trudili, nece moci ovo da se izbegne jer svaki dan dolazi po jedan novi user i otvara istu temu u Nokia, Kafic i Poredjenje Modela sa retardiranim naslovom. Bilo bi dobro da daju MODERATORA onima koji jako cesto posecuju forum da bi oni "ispravljali" ime teme, brisali duplikate & stuff....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
From Retard Boy:
A što ne pustiti ljude da otvoreno pitaju, nego sad moraju da traže odgovar.temu? (koja je pri tom daaaaaaavno zaboravljena).
Pa dolaze ljudi, i dolaziće, nije ovo (valjda) neka sekta ili private site???
Pa bar vi veliki morate da shvatite malecne koji dolaze i da ih razumete, that's the point.
Kakav je bre ovo front, uvek sam na strani slabijih.
Kad je nešto glupo, ignore it, demokratski.
A što ne pustiti ljude da otvoreno pitaju, nego sad moraju da traže odgovar.temu? (koja je pri tom daaaaaaavno zaboravljena).
Pa dolaze ljudi, i dolaziće, nije ovo (valjda) neka sekta ili private site???
Pa bar vi veliki morate da shvatite malecne koji dolaze i da ih razumete, that's the point.
Kakav je bre ovo front, uvek sam na strani slabijih.

Kad je nešto glupo, ignore it, demokratski.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Evo da postavim pitanje orvi,sta mislite da li da menjam k750i za 6630,hocu da imam symbian,e sad kad prodam dobicu 180e,i imacu za nov 6630,ali prodajom gubim kameru najvaznije,radio,infrared(nisam ga ni koristio),rezoluciju ekrana.Sta mislite je vredi,inace 6630 gledam da uzmem od kako je izasao,taj oblik mi je sasvim ok.A sta kazete
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Vlada zem, nikada nije bilo da tema ne sme da se ponovi (samo da se ne ponavlja 100 puta, a i uvek moze neko da ostavi link ka identicnoj temi u kojoj se vec vodila diskusija i tako smanji bespotrebno prenatrpavanje foruma). Ako su novajlije neka pitaju, forum i sluzi za to, ali barem naslovi tema da lice na nesto da bi i neko drugi sem njih mogao da se snadje na forumu.
Lobachewsky, to je 100% u redu
, ali kad neko uleti ovde ne zna gde mu je dupe a gde glava (sad ćeš da kažeš, pa nek' je nađe), ne znam koji je big dil oko toga, pustite ljude, kako isproveravati sve teme, a nekome nešto hitno treba.
Možda je bolje da teme na koje niko ne odgovori u par dana mnogo BRŽE idu u fade out.

Možda je bolje da teme na koje niko ne odgovori u par dana mnogo BRŽE idu u fade out.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
Ma kontam te ja za
, kontam da ne koriste trazi (pitanje dal' novajlije znaju da to uopste postoji), to sve stoji. Nezgodno je kad se 100 tema zovu 6630, a u jednoj se radi o flashovanju, u drugoj o DivX playeru, u trecoj kamera nece da slika, u cetvrtoj menja za neki drugi fon, a sve se zovu 6630. I kako sad? Niko ne moze da se snadje jer ne zna gde je sta video... Nevermind