Neodredjeni naslovi

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Neodredjeni naslovi

Post od Lobachewsky »

Predlog za moderatora, ako moze: primetio sam da se pojavilo mnogo tema sa neodredjenim naslovom i naslovima koji se ponavljaju, a teme se medjusobno razlikuju. Npr. ima 100 tema koje se zovu: 6630, 6630 pitanje,pomoc 6630,k750,k750 problem,6680, 6680 problem... pa je veoma tesko da se prate i da se nadje ono sto je potrebno.Ako je moguce da se koliko toliko promene naslovi tih tema u odgovarajuce
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

kalinicm napisao:#2 iz naslova teme se mora nedvosmisleno zakljuciti o cemu se tacno govori u temi
:oops:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

slazem se sa ovim prijedlogom , zaista ima mnogo tema sa istim naslovom , pa onda se tesko snaci kada trazim odredjenu temu. takodje ima mnogo tema koje imaju neki "pogresan naslov" tj. u naslovu pise jedno , a u temi se govori o necemu drugom. 8) :wink: :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

a tek da ste videli shta se radi u sekciji motorola, pa ima barem jedno desetak tema sa istim naslovom v3x i teme potpuno identicne

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Lobachewsky, predlog je idealan,nadam se da ce se naci nacin da se realizuje. :)
MNJIH!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Najace je ono "pomoc, ako nego zna...." ili "JAOOO STA DA RADIM !!!" & stuff....

Koliko se god vi trudili, nece moci ovo da se izbegne jer svaki dan dolazi po jedan novi user i otvara istu temu u Nokia, Kafic i Poredjenje Modela sa retardiranim naslovom. Bilo bi dobro da daju MODERATORA onima koji jako cesto posecuju forum da bi oni "ispravljali" ime teme, brisali duplikate & stuff....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

From Retard Boy:

A što ne pustiti ljude da otvoreno pitaju, nego sad moraju da traže odgovar.temu? (koja je pri tom daaaaaaavno zaboravljena).

Pa dolaze ljudi, i dolaziće, nije ovo (valjda) neka sekta ili private site???

Pa bar vi veliki morate da shvatite malecne koji dolaze i da ih razumete, that's the point.

Kakav je bre ovo front, uvek sam na strani slabijih. :shock:

Kad je nešto glupo, ignore it, demokratski.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Vlada Zem napisao:Pa dolaze ljudi, i dolaziće, nije ovo (valjda) neka sekta ili private site???
Ovo jeste Private site... ;) 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo da postavim pitanje orvi,sta mislite da li da menjam k750i za 6630,hocu da imam symbian,e sad kad prodam dobicu 180e,i imacu za nov 6630,ali prodajom gubim kameru najvaznije,radio,infrared(nisam ga ni koristio),rezoluciju ekrana.Sta mislite je vredi,inace 6630 gledam da uzmem od kako je izasao,taj oblik mi je sasvim ok.A sta kazete
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Vlada zem, nikada nije bilo da tema ne sme da se ponovi (samo da se ne ponavlja 100 puta, a i uvek moze neko da ostavi link ka identicnoj temi u kojoj se vec vodila diskusija i tako smanji bespotrebno prenatrpavanje foruma). Ako su novajlije neka pitaju, forum i sluzi za to, ali barem naslovi tema da lice na nesto da bi i neko drugi sem njih mogao da se snadje na forumu.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Auuu!Bravo Lobachewsky!Konacno se neko setio da postavi ovakvo pitanje!Sto se mene tice ja lako nadjem na forumu sta mi je potrebno...setite se samo tema tipa k750i vs. 6630!! :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

ninjaboy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 20:13

Post od ninjaboy »

što jes' jes', ima svega...mpx220,6630,vx3,k750....mada opet,ljudi lenji pa ne traže,ima i onih koji se slabije snalaze na forumu pa kontaju da takva tema bila nije...eh! Nego za milan-a 91:Ne bi' menj'o
K750i za 6630 ni za brdo karamela. Eto i pozdrav
8)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Lobachewsky, to je 100% u redu :) , ali kad neko uleti ovde ne zna gde mu je dupe a gde glava (sad ćeš da kažeš, pa nek' je nađe), ne znam koji je big dil oko toga, pustite ljude, kako isproveravati sve teme, a nekome nešto hitno treba.

Možda je bolje da teme na koje niko ne odgovori u par dana mnogo BRŽE idu u fade out.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ma kontam te ja za :) , kontam da ne koriste trazi (pitanje dal' novajlije znaju da to uopste postoji), to sve stoji. Nezgodno je kad se 100 tema zovu 6630, a u jednoj se radi o flashovanju, u drugoj o DivX playeru, u trecoj kamera nece da slika, u cetvrtoj menja za neki drugi fon, a sve se zovu 6630. I kako sad? Niko ne moze da se snadje jer ne zna gde je sta video... Nevermind

Odgovori