Software

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
analysis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jun 2006. 02:30

Software

Post od analysis »

Trebalo bi da se napravi podforum Software u kome bi se pricalo o SYMBIAN (ovo su krupna slova jer mnogo guse Nokia podforum) i win,java aplikacije,kao i igre.Mnoge aplikacije postaju univerzalne.Tu bi moglo da se malo vise diskutuje o svemu tome,a da se rasterete ostali podforumi,pogotovo nokia,gde od programa ne moze da se vidi nista drugo.Naravno da piraterija bude zabranjena.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

analysis, takva kategorija teshko da ce biti,jer bi samim tim prichanjem o symbian aplikacijama,igrama itd doshlo do potraznje za istim,a piraterija je zabranjena na ovom sajtu...
Bilo je vec priche na tu temu... :wink:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Izostavih da ne moze da se kontrolishe toliko informacija i admin i mod nemaju toliko vremena da se bave proveravanjem okachenog materijala i da ispituju dal je legalan ili ne...

I nemoj da otvarash 2 iste teme... :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Dex je sve rekao...
Doduse, mozda i jeste izvodljivo, ali u slucaju da se uvede jos koji moderator...
Ja sam na mom forumu organizovao tako da ima 4 moderatora i svako od njih je mod samo za odredjene pod forume, a ne za ceo forum... To mi se cini kao najbolje resenje i mozda bi moglo ovde da se odredi, ali kad bi se uvelo tako nesto, vec sada vidim ono sto rece Dex, bilo bi milion request-ova za software koji nije dozvoljen

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ma postoji milion foruma na netu koji imaju taj sw, i ne moze me niko ubediti da neko sa inteligencijom vetjom od broja cipela ne moze natji ono sto trazi uz pomotj googla... lenjost, i zelja da se dobije sve na tatzni...
Inace, nevezano za ovo, stvarno je preko potreban moderator na forumu, svaka druga tema se ponavlja... pocela je da se vratja stara ekipa, bilo bi dobro da ti ljudi ostanu... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

analysis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jun 2006. 02:30

Post od analysis »

A kako moze u Nokia podforumu da se prica o tome?Ne mislim da se otvori za sirenja sw,vec da bi se resavali problemi i davali saveti,a ne za nabavku sw.Kao i do sad,samo preglednije.
Dve teme sam slucajno otvorio,moglo je i tebi da se desi,Dexter.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

ok analysis, nisam nishta loshe rekao,samo kazem da ne otvarash,nisam te napao... :wink:

Daj kad se ekipa okupila,da se ne razbeze ponovi svi... :)

Odgovori