Molim vas da ubacite u predstavljanje telefona i Sharpove modele i kako se krecu cene iz jednog jedinog razloga, ovi telefoni se veoma dobro traze i jedni su od boljih po funkcijama i cenama od ostalih koji su puno slabiji i puno skuplji samo sto imaju neko izgradjeno ime.
Licno mislim da Sharpovi modeli zasluzuju da se nadju na vasoj stranici za razliku od Toshibe, Mitshubisi, i ostalih slicnih modela na koje niko ne obraca paznju.
Hvala!
Sharp GX 10, 20, 22, 30, ...
Znam da se ne uklapa u trenutni topic , ali imam jedan predlog: zasto
pored tehnickih specifikacija svakog uredjaja ( u delu gde se opisuje
koliko display ima boja) nebi stajala i informacija o rezoluciji samog
display-a (nekim ljudima ta informacija dosta znaci, ukljucujuci i mene
samog).
I jedno zapazanje a to je da sam primetio da informacije u vezi nekih
modela nisu 100% tacne (narocito oko toga dali imaju mms) , nadam
se da ce to biti ispravljeno
Pozdrav celoj ekipi mobilnog sveta, uz zelje da nastave sa dobrim poslom
pored tehnickih specifikacija svakog uredjaja ( u delu gde se opisuje
koliko display ima boja) nebi stajala i informacija o rezoluciji samog
display-a (nekim ljudima ta informacija dosta znaci, ukljucujuci i mene
samog).
I jedno zapazanje a to je da sam primetio da informacije u vezi nekih
modela nisu 100% tacne (narocito oko toga dali imaju mms) , nadam
se da ce to biti ispravljeno

Pozdrav celoj ekipi mobilnog sveta, uz zelje da nastave sa dobrim poslom

Trenutno se radi na specifikacijama telefona koje ce sadrzati sve sto je bitno u kupovini novih modela, ali bas sve. I naravno sa pretrazivac po rezoluciji kamere, ekrana... i slicnog.
Za ovaj prelaz na nove specifikacije treba puno vremena da se odrade sve specifikacije i da to bude ucinjeno precizno i kvalitetno.
Trenutno smo redizajnirali sajt, poboljsali kod, prebacili hostovanje na dedicated server u americi... itd itd
Radi se vrlo pazljivo na sajtu sto zahteva vreme.
U potpunosti razumemo "glad" za informacijama i frustraciju koju prolazi jedan kupac telefona dok trazi pravi model. Ukoliko uspemo u nameri da otklonimo tu frustraciju smatracemo da smo uspesno zaokruzili sajt i njegove sadrzaje.
Hvala na podrsci i sugestijama, svaka sugestija bitno utice na celokupan razvoj sajta.
Za ovaj prelaz na nove specifikacije treba puno vremena da se odrade sve specifikacije i da to bude ucinjeno precizno i kvalitetno.
Trenutno smo redizajnirali sajt, poboljsali kod, prebacili hostovanje na dedicated server u americi... itd itd
Radi se vrlo pazljivo na sajtu sto zahteva vreme.
U potpunosti razumemo "glad" za informacijama i frustraciju koju prolazi jedan kupac telefona dok trazi pravi model. Ukoliko uspemo u nameri da otklonimo tu frustraciju smatracemo da smo uspesno zaokruzili sajt i njegove sadrzaje.
Hvala na podrsci i sugestijama, svaka sugestija bitno utice na celokupan razvoj sajta.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com