Predlozi za poboljsanje sajta
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Predlozi za poboljsanje sajta
1808, moje podešavanje vremenske zone je ispravno.
P.S. ne moraš da citiraš post odmah iznad, podrazumeva se da odgovaraš na nega.
P.S. ne moraš da citiraš post odmah iznad, podrazumeva se da odgovaraš na nega.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
m@c|-|oR, i moje podešavanje vremenske zone u korisničkom panelu je ispravno, ali nemam takve primedbe kao ti.
- m@c|-|oR
- Expert
Šta ga znam, tvoj post stoji da je ostavljen u 00:02 

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- 1808
- Expert
m@c|-|oR, tako ti vidiš kroz svoj profil, a kod mene piše
23:02

Sad sam probao staviti na UTC i vreme posta mi je normalno.
Mada, mi u Srbiji smo na GMT+1, iliti UTC+1.

Mada, mi u Srbiji smo na GMT+1, iliti UTC+1.

- 1808
- Expert
vla-do, tako je i to je najednostavniji način za rešenje problema, obzirom da administracija
nije uskladila pomeranje sata koje bi se odnosilo na ceo forum.
nije uskladila pomeranje sata koje bi se odnosilo na ceo forum.
- m@c|-|oR
- Expert
Zato sam ja i prijavio tu "neusklađenost". Valjda je lakše da se na sajtu "pomeri sat", nego da svako posebno to radi.

Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Podešavanja u okviru korisničkog panela imaju prioritet nad onim što je stavljeno za ceo forum. Nažalost, promena vremena ne ide automatski tako da svako mora sam to da uradi. Ja sam blagovremeno isključio DST (ostalo je +1) da bi prikaz bio dobar svima (u našoj vremenskoj zoni), osim onima koji su prijavljeni na forum. Eto tako... 

● PRAVILA FORUMA ●
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ne bi bilo loše da stavite opciju da izmenimo naš post kada nam se neki problem reši u podforumu servisiranje, da ne zaviru ljudi bezveze.. jedan (SOLVED) ispred naziva posta, lepse ce izgledati 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Predlozi za poboljsanje sajta
Vec dve nedelje imam problem sa privat im porukama kada im pristupam preko tapatalka. Izbaci mi u status baru obavestenje da imam novu poruku i kada kliknem na to obavestenje umeseto da otvori poruku izbaci mi informaciju da poruka ne postoji, ali kada preko tapatalka udjem na forum i onda odem u poruke tada bude sve ok
Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Puno ti je sanduče sa porukama. Idi preko Opere ili sličnog brauzera, otvori poruke, izbriše koje ti ne trebaju i imaćeš iznad poruka opciju da uvezeš (ili tako nešto) nove poruke koje su na čekanju. predpostavljam da je to, možda nije, jer meni poruke rade.
- toda81
- Prijatelj foruma
Na zalost nije to u pitanju jer mi je uvek prazno sanduce. Ne volim kada imam puno poruka pa ih redovno brisem. Problem je samo kada iz status bara hocu da udjem na novu poruku, dok kada udjem u tapatalk na forum i onda u poruke tada sve bude ok
Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pisem ovde jer je ona tema o moderatorima zakljucana. Ako postoji jos neka, sorry, nisam je video.
Ne znam da li jos neko deli moje misljenje, ali smatram da je doslo vreme da imamo jos kojeg moderatora. Previse je odeljaka i tema, a i od aktuelnih se samo pojedini pojave na kratko. Sa ostalima se ili mimoilazim ili ne dolaze redovno. Pretpostavljam da ljudi imaju i druga posla, ali cisto zbog foruma postavite nekoga ko je tu manje vise konstantno. Ne kritikujem rad ovih koji dolaze, samo sto oni ljudi prosto ne stizu da isprate sve sto je napisano.
Ima ovde na forumu nekoliko njih koji bi mogli, a bogme i zasluzili su, da budu moderatori.
Ja bih predlozio da u svakom delu foruma imamo po recimo 2 moderatora koji bi, kao sto je to nekada bilo, cim se pojavi neki problematican clan ili post, reagovali u roku od odmah.
Ne znam da li jos neko deli moje misljenje, ali smatram da je doslo vreme da imamo jos kojeg moderatora. Previse je odeljaka i tema, a i od aktuelnih se samo pojedini pojave na kratko. Sa ostalima se ili mimoilazim ili ne dolaze redovno. Pretpostavljam da ljudi imaju i druga posla, ali cisto zbog foruma postavite nekoga ko je tu manje vise konstantno. Ne kritikujem rad ovih koji dolaze, samo sto oni ljudi prosto ne stizu da isprate sve sto je napisano.
Ima ovde na forumu nekoliko njih koji bi mogli, a bogme i zasluzili su, da budu moderatori.
Ja bih predlozio da u svakom delu foruma imamo po recimo 2 moderatora koji bi, kao sto je to nekada bilo, cim se pojavi neki problematican clan ili post, reagovali u roku od odmah.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Azimuth, slažem se, treba još moderatora, posebno što je aktuelna ekipa u poslednje vreme baš u gužvanjcu. Jedan je već odabran, biće promovisan uskoro. Imate predloge za još nekoga?
● PRAVILA FORUMA ●
- toda81
- Prijatelj foruma
Nije lako biti moderator! Moras da posedujes odredjene vrline koje ce te u ocima svih forumasa odrzavati . Pravican prema svima bez izuzetaka pre svega
Note IV N9100 dual
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Naravno da nije lako biti moderator i da to treba da bude neko ko je cenjen na forumu, ali i da provodi dosta vremena na njemu. 

- Azimuth
- Moderator
Miškoni, mislis da bude nesto slicno kao sto je na xda? Ili da se ostavi da bude kao i do sada? Ko je taj odabrani?
Ovaj Baraba koliko god da je zastranio, ja bih mu zadenuo ono "moderator" samo da se smiri. Uveliko divlja po forumu, ovo bi bio jedini nacin da se smiri
zoreli i Sale_M su isto ok momci, prilicno redovni i objektivni. miovrag je prilicno subjektivan ali se razume u ono sto poseduje, bilo da je iOS ili sad WP (on i jeste jedan od razloga zasto sam rekao da se moderatori izdele po odredjenim delovima foruma).
Verovatno sam prevideo nekoga, ali dopunicu se.
Ovaj Baraba koliko god da je zastranio, ja bih mu zadenuo ono "moderator" samo da se smiri. Uveliko divlja po forumu, ovo bi bio jedini nacin da se smiri

Verovatno sam prevideo nekoga, ali dopunicu se.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Azimuth, toplo ti za'valjujem na nominaciji, ali mislim da nisam prava osoba za ovo, jer ma koliko da sam ja ovde redovan (a trudim se da dodjem skoro svaki dan), vrlo cesto, jedva imam vremena samo da prelistam postove.
Licno, smatram da niko ko je ostrascen ne sme da bude moderator, jer onda forum vise nece liciti ni na sta.
Isto tako nije lose da postoje moderatori samo za po neku sekciju koju si predlozio, e onda prihvatam da budem moderator za WP i neki pomocni za iOS
Licno, smatram da niko ko je ostrascen ne sme da bude moderator, jer onda forum vise nece liciti ni na sta.
Isto tako nije lose da postoje moderatori samo za po neku sekciju koju si predlozio, e onda prihvatam da budem moderator za WP i neki pomocni za iOS

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Mislim da bi @Psyhound mogao da bude moderator,osim toga što je super lik i pravedan,tu je i za opuštenu atmosferu na forumu.
- Azimuth
- Moderator
Pa da, ma ima ljudi koji su dugo na forumu i koji ga "nose". Svidja mi se ova opustenija atmosfera, ali ima momenata kada se sve otgne kontroli pa ima vise offtopica nego onog o cemu bi trebalo da se pise. Ne kazem da se treba vratiti na ono sto je bilo pre par godina, svaki off da se opominjao ili brisao, ali malo vise skrenuti paznju akterima ne bi bilo na odmet.