Predlog - MS majice

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Odgovori
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

gallee, nisam ja predložio SVE nikove već Lobachewsky! Inače sam sve ovo shvatio kao foru za popularizaciju sajta a ne članova...
Opet kažem, veliki je to posao (40-50 nikova :wacko: ), možda da se ostavi neki prazan pravougaonick pa da ko hoće tu doštampa svoj nick i avatar.
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Predlozio sam sve aktivne nikove, i to jedino ako bas mora da bude sa nikovima, jer nema sanse da ce neko da se zamlacuje sa 50 razlicitih kalupa...
Recimo da je popust na 50 stampanih majci, a nas je 35 prijavljeno za stampanje. Posle dve nedelje se prijave jos 10, recimo oni koji nisu umedjuvremenu bili aktivni (bili na moru). Sta onda? Ovako lepo odstampas 50, pa ako se neko javi kasnije, das mu iz zaliha.
Nego, kako izglasate- tako je...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

milan91, nije niko rekao da neko nece dobit majicu nego mi bilo glupo ono u fazonu koliko nas je koce pravit posebno majicu s posebnim nikom i ja sam samo rekao da nas nece biti ni 20-30 aktivnih za majice

opet, sto kaze Lobachewsky, mozda je nekako i bolje bez nikova jer tada svaki clan barem posle moze dobit majicu, recimo napravi se 50 takvih, podjeli se nama recimo tridesetak, i ono ostalo ko bude zeleo, bio aktivan il sta vec da se dobije, pa opet tako nekad da se napravi jos 50 i tako...

ja sam i dalje za nick ali ipak.. jedno su zelje a jedno mogucnosti

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

napalm death, a ok,ali to oko nicka je stvarno meni glupo.Mozda se nekom to svidja ali meni ne :wink:
Inace ja sam ono gore rekao jer su neki predlozili da to bude neka Limited Edition,aj ako je limited i ako se smatra da treba da imaju clanovi neki koji su zasluzni za ovaj forum onda je OK.Ali ne da se napravi neka mala kolicina i onda da svi hoce,i da dobiju neki koji su tu od juce,a ovi sto su tu godinama da ne dobiju :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

milan91, to o cemu pricas je najmanji problem.
Pre stampanja se lepo uzme broj onih koji zele majcu i to je to. Nema stampanja, ako neznamo koliko ljudi bi priblizno uzelo. Na taj broj dodas jos nekoliko (ako postoji popust na odredjene kolicine, jer je to ujedno za svaki slucaj ako jos neko pozeli).
Jedino o cemu treba u ovom trenutku da razmisljamo je dizajn... za ostalo, kada za to dodje vreme.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

50 majci je premala kolicina da bi se dobio popust, preko studentske organizacije u kojoj radim smo bas pre nekih nedelju dana pravili neke majce pa smo imali dosta ponuda od raznih stamparija. Cim iscimam druga koji je bio zaduzen za to poslacu vam detalje, a ujedno cu se raspitati koliko utice na cenu da se posebno za svaku majcu menja nick na raukavu.
Ali kao sto je receno negde iznad, manite se sada tih tehnikalija i dajte da napravimo osnovni dizajn, ja cim uhvatim malo vise vremena saljem svoj predlog.

Takodje bih dao predlog da se na ustrb malo vece cene uzmu neke kvalitetnije majce, jer to ce i dalje biti ok cena (mislim da nikako nije preko 1000din) ali ce zato zadovoljstvo nositi je biti neprocenjivo! :wink:

PozZ

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

ej ljudi.. a hajmo mi prvo osmislit stacemo stampat, delit itd pa onda stacemo sa tim... mi se prepiremo kako bi trebalo stampatr a jos nemamo ni stacemo stampat...

ja cu se malo potrudit da napravim neki logo pa postavim

poz

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Slika 8)
...shit happens... keep d smile!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

blade_bre, moze usvaja se, samo da pocne nesto da se konkretno radi :D
Mada najbolje bi bilo da se odstampa logo kakav je na sajtu...jeste suvise obican ali je jedinstven :)
5130+Koss the plug....

smart_girl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Jan 2007. 15:26

Post od smart_girl »

taj logo koji je na sajtu treba da bude svuda isti gde god se ovaj sajt reklamira.A ne na ovoj majci ovakav logo a na sajtu neki potpuno drugi.
sto se tice nikova mislim da bi bilo ok da bude ostampan za one koji naruce odmah ali neka se ostampaju i majice bez nikova pa kada neko bude narucio kasnije neka mu posalju praznu ili neka ovi admini daju firmi koja bude to uradila da dostampaju samo nik.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Kao sto su Masterokrata i smart_girl rekli,mozda je najbolje da logo na majcama bude isti onakav kakav je na sajtu,ili ipak da napravimo mi neki logo za majice al da on postane novi logo MS-a,jer i ja mislim da je malo bezveze da mi napravimo jedan za nas,a MS da ima drugi!:?
E sad,ako se slazete... :roll: :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa poenta i jeste da logo na majici asocira na sajt...a ne verujem da bi bilo pametno od strane vlasnika sajta da se odluči na promenu logoa, jer je već prepoznatljiv a i dugo se koristi....Kao neko ko se bavi marketingom, ipak smatram da to ne bi bio dobar potez... 8)

Zato bolje da dajete ideje o tome kakve bi majice bile i gde bi se logo nalazio...kao i da se složimo oko toga da li da stavimo nickove ili ne...a logo nek ostane
Slika
Čak bih predložila da i majice budu bele... :)
Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 01. Apr 2007. 19:57, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

McLaren, Ne mozemo mi to da odlucimo :) mozda Admin misli da treba da ostane logo koji je sad :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Pa ja sam najvise za to da logo ostane ovakav kakav je sad,al vidim da su neki poceli da predlazu i prikazuju neke nove,tako da... :roll:
Znaci logo ostaje,e sad da se bacimo na sadrzaj same majice,znaci gde staviti logo,da li da budu nick-ovi ili ne,koje boje da budu majice... :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Evo jedne idejice za "leđa" majice, sad sam se setio, 90-tih sam radio idejno rešenje za neku firmu, bilo je nešto slično - baš je sjajno ispalo. Na žalost trenutno sam bez potrebnog "alata" :oops: ali evo otprilike kako bi trebalo da izgleda, pa ako nekog ne mrzi, nije komplikovano.
Uzmemo fotku Zemlje, recimo
Slika
zatim ide text u fontu logoa mobilnog sveta, velika slova, recimo- "motorola.samsung.symbian.lg.nokia.windows.sonyericsson.benqsiemens.uiq.mobilnisvet.com (logo)", uradi se blagi "add perspective" (valjda, davno je bilo) tako da veličina slova ide manje ka većem, logo tu ispada najveći, logično. Poslednji korak je "obmotati" text oko Zemlje, nešto kao ovo
Slika
Dobra je fora, videću i ja da skinem "alatke" pa da se malo vratim (uff moraću na kurs :lol: ) staroj ljubavi.
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Jeste, cu nosim majcu na kojoj pishe fain2daniel :lol: :lol: :lol: :lol: .

Shalim se ofc... Nego meni ova dobrovoljna reklama tudjeg sajta je skroz bezveze....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

fain2daniel, meni se dopada prednja strana s tim da mislim da bi logo trebao da bude veći... :roll: ...ali mi se zadnja strana nešto ne uklapa u koncepciju ... :unsure:

Dario, pa niko ne insistira da kupiš ili da nosiš ovakvu majcu...a celu priču i nije pokrenuo neko ko od toga ima koristi u bilo kom smislu...tako da...oćeš-nećeš...ne moraš... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Nina vise sam gledao da se uklopi u neki standard a zadna strana i nije nesto no to je vec stvar izbora...bolja slicica na ledjima i mozda taj ili neki slican natpis na donjoj strani
(bele majce su cini mi se najjeftinije tako da ce to biti za svaciji dzep)

mada bi tebi vise neka roze ili nebo plava varijanta odgovarala cini mi se :wink:

Dario reklama sajta na kom visis i imaces brend koji je limited edition 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

milan91 napisao:Meni je jako glupo uraditi npr.10 ili 20 majica,sta ako hoce jos neko,sta on ne moze vi ste vec rezervisali ko ce.Evo gallee vec je stavio sebe na spisak i to je to,ne znam ne pricam u svoje ime voleo bih da imam takvu majicu ali zasto ako hoce neko,zasto da je ne dobije.U listi istaknutih clanova ima nas 48,po meni bi bilo mozda uredu da se uradi oko 50 primeraka i da se ponudi svima,ali prvo onima koji su najzasluzniji za forum,ako neko nece i ostane neki primerak onda da dobiju i ostali clanovi.Ili napraviti 50 ili ne praviti uopste ili napraviti za sve koji se jave i kraj,opet ponavljam da ne pricam u svoje ime niti da toliko jako zelim da imam majicu,ako budem mogao da je uzmem uzecu :wink: Ovo kazem jer mi je malo glupo da dobije neko ko je od "juce" na forumu,a da ne dobije neko ko je tu godinama i koji ima silne poruke :wink:

ajd sad da rezimiramo: npr. ti hoces da pravis majice ms,ALI,njih bi mogli da naruce i da kupe samo stari clanovi foruma sa odredjenim stazom i odredjenim brojem postova. :blinky: :shock:

kakve to ima veze da li sam ja aktivan ili nisam aktivan ili da li sam dosao na forum juce. koliko ja znam svaki clan bi trebao da bude ravnopravan,tj. da svako moze da naruci tu majicu.
jel sapunjate macora?

Odgovori