Predlozi za poboljsanje sajta
Re: Predlozi za poboljsanje sajta
acamatic, ne moraš ulaziti u svaku posebno.
Obeleži više poruka u skroz desnoj koloni pa dole iz desnog padajućeg menija izaberi "Obriši označene". Po defaultu u tom desnom padajućem stoji "Obeleži kao važno".
Obeleži više poruka u skroz desnoj koloni pa dole iz desnog padajućeg menija izaberi "Obriši označene". Po defaultu u tom desnom padajućem stoji "Obeleži kao važno".
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Sve ste uglavnom dobro uradili ali zar i dalje moramo link praviti rucno. Mnogi forumi imaju mogucnost pravljenje linka jednostavnije. Kliknes jednom otvori se prozorcic nalepis adresu kliknes jos jednom otvori se novi prozorcic tu upises sta zelis napisati npr. "klik" zatim potvrdis i to je to.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Deksi, tako je na nekim drugim forumima, ovaj nema tu opciju.
● PRAVILA FORUMA ●
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
jednu promenu sam primetio, u odnosu na stari izgled foruma, a koja se meni licno ne svidja. naime, ranije je bilo dovoljno da sam ulogovan na forum i kada god udjem obelezeni su mi podforumi u kojima ima novih odgovora na teme. sada je to isto slucaj, ali ako ne otvorim svaku od tema u kojoj ima novih odgovora, one ostaju obelezene kao teme sa novim odgovorima zauvek (izgleda)... dakle po meni, treba vratiti sistem da kada udjemo na forum pojave se obelezene samo teme sa novim odgovorima izmedju dve posete forumu, bez obzira da li smo te teme i otvarali...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
mb011, vidis, nekome to i odgovara...
Desi mi se nekad da mi se na telefonu zakuca opera i restartuje se ili slucajno ugasim u chrome-u tab sa index stranicom foruma i samim tim gubim uvid u teme na kojima ima novih postova. Ovako mi ostane prikazano, a ako neces da ti pokazuje samo klikni na "Označi sve forume kao pročitane" kad zavrsis sa pregledom foruma.
To ja redovno radim da mi ne bi stalno "svetlele" teme koje me ne interesuju.

Hoce li mozda biti mobilne verzije sajta? Malo izvoljevamo 

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Pored TapaTalk-a ne vidim razlog za tako nešto. 

Zgodno je na primer za dumb telefone. Dosta puta mi se desi da mi opera mini na Nokiji c3 pukne zbog malo rama. No nije problem ako ne moze, samo sam dao predlog.
- Miškoni
- Administrator
mb011, baš kako je psyhound naveo - ovako je praktičnije, a nekima mnogo korisnije.
antec, nismo to uradili kada je imalo smisla (a trebalo je), sad baš i nema neke naročite potrebe.
antec, nismo to uradili kada je imalo smisla (a trebalo je), sad baš i nema neke naročite potrebe.
● PRAVILA FORUMA ●
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
mb011, i ja sam se u pocetku pobunio kao i ti ali kasnije sam uvideo da je ovako ipak mnogo bolje tj. prakticnije. Naravno kada odlazis sa sajta koristi ono dugme gore da ti obelezi sve forume kao procitane i gotova stvar.
Miškoni, stvarno se izvinjam ako se ponavljam u vezi toga,da li je u planu neki "chat" na forumu,koji bi nam dosta olaksao komunikaciju,ako me razumes sta hocu da kazem.. 

- Miškoni
- Administrator
acamatic, nije u planu, jer kada bi postojao chat, izgubila bi se svrha foruma. Svi se lepo isćaskaju i na forumu niko ništa ne piše...
Prepiska na chat-u je po pravilu totalno haotična, ne zna se ko sa kim priča i o čemu. Onda neko treba da traži informacije u tom haosu (mislim na "history"), a za to bi trebalo puno živaca pa je lakše pitati ponovo nešto o čemu je pričano, pa opet gomila ljudi u isto vreme...
Prepiska na chat-u je po pravilu totalno haotična, ne zna se ko sa kim priča i o čemu. Onda neko treba da traži informacije u tom haosu (mislim na "history"), a za to bi trebalo puno živaca pa je lakše pitati ponovo nešto o čemu je pričano, pa opet gomila ljudi u isto vreme...

● PRAVILA FORUMA ●
Collusion ме обавештава када сам кренуо да се улогујем...
О чему је реч?

These sites are using third-party cookies to share data about your web activity.
О чему је реч?

Слобода или смрт
- Miškoni
- Administrator
bestboy, "Google analytics", "Httpool" i "DoubleClick"...
http://www.ghostery.com/apps/google_analytics
http://www.ghostery.com/apps/httppool
http://www.ghostery.com/apps/doubleclick
http://www.ghostery.com/apps/google_analytics
http://www.ghostery.com/apps/httppool
http://www.ghostery.com/apps/doubleclick
● PRAVILA FORUMA ●
Miškoni
Oк...
Шта би са смајлијима (знам да смарам
) ?
Oк...

Шта би са смајлијима (знам да смарам

Слобода или смрт
- Miškoni
- Administrator
bestboy, pa kad već znaš, nemoj da smaraš...
Šalim se, biće, biće!

Šalim se, biće, biće!

● PRAVILA FORUMA ●
Da li je moguce ubaciti neku ikonicu koja ce raditi isto sto i "oznaci sve teme kao procitane" ali za ceo podforum npr. Dakle da ne moram da udjem u odredjenu sekciju pa onda da kliknem "obelezi..." nego direkt sa glavnog foruma ili makar podforuma. Npr. udjem u "android os", kliknem na ikonicu koja se nalazi pored dela "igre", i deo "igre" je obelezen kao procitan. Posto ovako smara kad se ulazi u sve pojedinacno.
- Miškoni
- Administrator
antec, trebalo bi da je izvodljivo ali bi zahtevalo malo više igranja sa skinom. U svakom slučaju će biti stavljeno na "to do" listu pa ćemo videti šta može da se uradi. Malo smo u gužvanjcu pa je stalo sređivanje, ima još stavki koje treba dovesti u red.
● PRAVILA FORUMA ●
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Ne vredi.
I pored "Administratori mi mogu slati email-ove sa informacijama: NE",i dalje mi stižu notifikacije o novim postovima na mail.
Kao što rekoh,želim da ih isključim jer me TapaTalk već obaveštava.
Ima li drugog načina sem da ih sve pošaljem u...spam folder?
I pored "Administratori mi mogu slati email-ove sa informacijama: NE",i dalje mi stižu notifikacije o novim postovima na mail.
Kao što rekoh,želim da ih isključim jer me TapaTalk već obaveštava.
Ima li drugog načina sem da ih sve pošaljem u...spam folder?
- Miškoni
- Administrator
cale, kad malo razmislim, ne obaveštava te TapaTalk nego forum, ali preko TapaTalk-a. Jedino što može da se uradi je da se potpuno isključi slanje mejla, a to nije opcija. Moguće je da će kreatori foruma u neke buduće verzije ubaciti integraciju sa TapaTalk-om pa će biti više opcija za konfigurisanje.
Da li ti se sa svim forumima koje pratiš dešava isto?
Da li ti se sa svim forumima koje pratiš dešava isto?
● PRAVILA FORUMA ●