Forumski problemi (premešteno iz chat)

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa najvishe fali kvalitetnih diskusija i predstavljanje novih modela...U zadnje vreme na forumu se predstavljaju samo top modeli i diskusije se onda svode na tih par tema...
A ima i dosta ljudi koji su samo u prolazu...Malo je postalo monotono na forumu,prezvaklai smo sve temo po 20. puta...Treba da osvezimo malo forum,novim temama,novostima i drugim telefonima...

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Slažem se u potpunosti... Previše je novajlija koji pitaju najobičnije gluposti i svi se raspituju o N95, bla, bla, bla i prepucavaju se u besmislenim raspravama...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

u jednu ruku, mislim da nisu krive novajlije, oni ce uvek dolazit i odlazit, postavit desetak postova i cao nego smo mi krivi sto ne stvaramo "pametnije" teme, kvalitetnije diskusije itd..

..a u drugu ruku, mislim da industrija mobilnih telefona stagnira, koliko god to zvucalo glupo ali mislim da ne iuzlazi neke revolucionarne stvari.. npr auto fokus, kada je izasao k750 po je bilo za svaku diskusiju, moglo se pricat jako puno.. a sad, ovo nedavno se sto je izbacio 10 novih modela su bukvalno svi slabiji od k750.. trenutna industrija samo poboljsava stvari tipa veca memorija, vise piksela, kvalitetniji displej i to je sve a nesto novo bas i nema, to se vidi odnos k750 - k800.. nema bas nesto noviteta

n95 jedino sto ima "revolucionarno" jeste gps koji kako pogledamo, bas i ne koristimo, i slide s obve strane na koji se covek navikne za jedan dan i postane mu svejedno.. ostalo je sve vec vidjeno
ako pogledamo nadolazece modele bilo SE ili nokie, videcemo da tu nema bas nesto posebno, samo drugi dizajni i to je sve

tako da mislim je to jedan od razloga zasto forum stagnira

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Sto se tice novosti njih iskreno i ima,i licno se uvek trudim da postavim na MS-u sve novo i zanimljivo sto se tice mobilne tehnologije tako da to mi to ne smeta!
Ono sto mi smeta je to sto se na celom forumu uvek vrte 10-15 pitanja koja se ponavljaju xxx puta,i naravno da je svima nama dosadilo da pisemo jedno te isto po 100 puta,al tako je,ako ne pisemo mi koji smo redovni na sajtu,ko ce!?
A ono sto mi najvise smeta je to sto je atmosfera na forumu celokupno po meni vrlo losa.Znaci cini mi se da neko samo ceka da neko drugi pogresi nesto i onda da ga osuje sa drvljem i kamenjem.Ne moze da prodje dan da ne krenu neki sukobi,svadje,koje na kraju kulminiraju sa lock-om!
Razumem ja da ljudi razlicito razmisljaju sto je i logicno jer bi u suprotnom bilo veoma dosadno,al ne treba ga odmah napadati.
Znaci samo strpljenje i malo dobre volje i sve bi bilo mnogo bolje!

Takodje mi smeta sto moderatori (naravno ne svi,nemojte pogresno da me shvatite) cim neko nov napise neku novu temu a nije bas skroz po pravilima ili takva tema vec postoji,ili se pise o tom modelu samu u jednoj temi (sto je po meni malo bezveze),odmah kazu "Tema vec postoji,gledaj malo pre nego sto pitas
:dry: " ili "Dopuna 100 karaktera sa tackicama je najstoze zabranjeno :uhuh: "....
Znaci jeste taj lik sto je postavio temu pogresio,al zar ne moze da mu se lepo ukaze na problem,ili da mu se odgovori na tu novu temu koju je postavio i da mu se napomene da sledeci put postavi pitanje vezano za taj model u toj i toj temu a ne da mu se pise "gledaj malo,najstroze zabranjeno,sledeci put brisanje bez upozorenja..." i naravno sa neizbeznim :dry: :uhuh: :chytry: :angry: ....!
Znaci nemam ja nista protiv moderatora,naprotiv oni odrzavaju ovaj forum svojim trudom i zalaganjem,al oni koji rade ovo sto sam napisao (a prepoznace se) mogli bi da nastave sa dobrim radom koji obavljaju al sa samo malo vise strpljenja,dobre volje,sugestija a ne zabranama i sl. jer da sam ja novi clan i da se na samom pocetku tako ophode prema meni,ja vise uopste ne bi dolazio vise na taj forum!
Al se raspisah al morao sam da kazem sta mi smeta,sve ostalo je naravno samo za pohvalu,kad bi barem probali sa ovim sto sam napisao mislim da bi kvalitet foruma presao na jos visi nivo!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Sto se tice boldovanja toga sam se odmah setio da ne bi trebalo da uradim al sam napravio izuzetak jer ce ovako taj deo vecina ljudi procitati,naravno da nije po pravilima,toliko valjda znam! :)
Razmisljao sam i o tome da otvorim novu temu u "Kritike i predlozi" al ne bih hteo da to pocne da se razvalaci vec samo ovim jednim postom da ukazem na neke stvari,valjda me razumes,posle mozes ako hoces da obrises ovo sto pisemo.
I btw znao sam da ces mi reci i za jedno i za drugo! :)
A ova "upozorenja" koja sam napisao nisam hteo tako da ispadnu,al posto sam indiriektno pisao tebi (kao sto si i pretpostavio) znas sta sam time hteo da kazem i ceo taj boldovani deo sam uputio tebi ne sa namerom da te prozivam,provociram il sta vec,vec samo da ti nesto predlozim i nagovestim. :wink:
E sad kad malo bolje razmislim jednim delom si u pravu,posto je najveci broj pitanja vezan za K750,K800,W810,taj clan bi mogao malo da pregleda tu temu i da proba da nadje to sto trazi ili da proba pod opcijom "trazi" i to je OK!
Ali,kad mu to napises,odnosno kad ga tako upozoris na to,takvo upozorenje meni u vecini slucajeva deluje pomalo neprijateljski,i u vecini slucajeva stavis :dry:,sto je po meni malo bezveze jer mislim da iako ti ljudi prave greske,lenji su itd.,ti kao moderator bi trebao da imas malo pozitivniji stav,malo vise tolerancije jer su vecina njih po prvi put na forumu,a ako i dalje nastave sa tim onda... (znas vec :D )!
Znaci umesto npr. (lupam) "Najstroze je zabranjeno..... :dry: ",kazes "Zabranjeno je..... :wink: ",znam da ovo deluje banalno al stvarno mnogo lepse i prijateljskije zvuci ovo drugo,e sad ako nastavi...
I ovo sto radis preko PP-a,odnosno upozoravas clanove posle nekog krsenja pravila je OK,i stvarno kad neko napravi neku gresku,odnosno kad prekrsi pravilo ti mu posalji kao i do sad na PP gde je pogresio,a i mogao bi da mu das link ka pravilniku pa nek ga lepo prouci.
Iskreno sad sam u maloj zurbi pa bih morao da prekinem ovde,al valjda si shvatio poentu mog pisanja,i btw da ne mislis drugacije,razumem i ja tebe! :oops:
Sto sam negde cuo (ne secam se gde),"Razumem ja tebe,al razumi i ti mene"! :D
Pozdrav :wink:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

EDIT:Prilikom prebacivanja ostala je jedna poruka(moja) pa sam je spojio sa sledećom.

McLaren, Ja se recimo nadjoh u tvojoj priči pa da ti odgovorim 8)
Pogledaj prvo svoj post.

Većina je napisana boldovano (namerno nisam ispravljao ali sam sačuvao kopiju ako izmeniš).
Drugo, napisana je na pogrešnom mestu.
Takav post treba na "kritike i predlozi"
A ti imaš 702 poruke ovde. :wink:

Ako nadješ ovu rečenicu: "gledaj malo,najstroze zabranjeno,sledeci put brisanje bez upozorenja..." ovako napisanu i sve u jednoj opomeni, odmah prestajem sa ovim radom.
Pošto si je napisao kao citat ispada kao da je prepisana a zapravo si je spojio iz 3 upozorenja :dry:
Za to "pogledaj malo" ili "potraži malo nemoj da si lenj" uvek dam link ili usmerenje.
Ako bi uradili kako ti kažeš "da mu se odgovori na tu novu temu koju je postavio...." nastalo bi milion istih tema na koje je neko već milion puta odgovarao.
Tako bi se gomilalo djubre koje nikom nije potrebno (sem tom lenjivcu koga mrzi da otkuca u "traži" ključnu reč).
Ovako, novi članovi se usmere da prvo potraže pa onda da pitaju.
Svako ko prvi put pogreši dobije tipsko pisamce od mene na pp sa zabranjenim stvarima na ovom forumu.
Neki od ovde prisutnih su ga dobili pa mogu da ti potvrde. :wink:
Meni bi bilo najlakše da sve postove koji nisu u skladu sa Milanovim pravilima obrišem.
U njegovim pravilima piše doslovno: "definisaćemo pravila koja se moraju poštovati inače će post biti obrisan kod prvog ažuriranja"
Misliš da bi to bilo bolje?

McLaren, Pa jedino da se nasmejem na to :lol: umesto :dry:
A onda bi se neko našao da kaže kako ga ismevam?
Ko će svima ugoditi?
Svakome ko greši pošaljem kratak spisak stvari koje nisu dozvoljene i uputim ka Milanovim pravilima postovanja.
Ni to ne pomaže kod nekih.
Bolje ih je na prvom koraku upozoriti da to ne rade nego ih sutra banovati zbog toga.
Znaš i sam kako je na svim forumima koji su iole ozbiljniji ;)
Probaj da otvoriš duplu temu ili na pogrešnom mestu na nekom od njih, obrisali bi te bez upozorenja na jedan i dobio bi PP od moda da se sledeći takav "slučaj" neće tolerisati. 8)
Ne slažem se da su to samo novajlije na forumu.
Mnogo je i onih starijih članova koji ovaj forum shvataju kao što piše u naslovu ove teme (chat) ;)
Ima čak i takvih koji ovo shvataju kao mesto za ubijanje dosade pa bi da pišu o kamionima i avionima i....
Kakav tu tek treba "pozitivan stav"?
Poslednja izmena od gameforce u Ned, 19. Avg 2007. 13:17, izmenjeno 2 puta ukupno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ovako sam oda dodam...
slazem se da je na forumu neka "neizvesna" situacija, mrtva ikl sta vec.. sramota je da na forumu nema trenutno deset clanova, prosek je 4-5 ali isto tako mislim da su za to naj manje krivi moderatori

dobro, onda ispada, ako nisu modovi onda smo mi.. ocit dokaze je sa likom sto je javno napadao i optuzivao gameforce, pa lik opet nije dobio ban, znaci optuzivanje, psovanje i lik je opet tu.. mislim da su modovi vise nego korektni

znaci dolazimo samo do toga sto je spomenuo McLaren, a to je napadanje ostalih clanova
recimo svaki drugi post od Super Sayian, nadje se neko da mu rekne kako je glup, nema pojma, jao sta ovaj izvali, da ovo je jos jedna glupost itd itd

ma stasu to ovde svi genije, ljudi nesto pametuju ne znamu instalirat java igre a drugima sole pamet a na forumu imaju vise spam poruka nego nekoh pametniji.. mislim da se to treba sankcionisat jer sam dosta puta to video i meni je toga puna kapa.. srecom, nije meni niko (osim nekada davno milan91 :roll: :wink: ) ali inace nebi mu ostao duzan pa makar dobio ban

ne kazem samo da je do toga,.. iam jos sitnica ali ima ovde dosta likova koji su se razmahali i pokupili pamet citavog sveta.. ne moze to tako

i da, nemoj tako na modove, pa ako i jedne modove znam da rade svoj posao prijateljski onda su to na ovom forumu, svaki put dobijes obasnjenje bez brisanja teme i napadanja, uvek pomognu i pre bana mislim da 10000000 puta opomenu na pp, nikad se nisu drsko ponasali ili zloupotrebili ovlast.. jedino bi voleo kad bi se malo vise ukljucili u pojedine rasprave ali to je sad subjektivno i ne znam samo kako mu ne dosadi stalno jedno te isto govorit za 100 karaktera, ja bi to odma na dell.. ali nismo svi isti :)..

dok na drugim forumima ne stavis tacku na "i" a tema leti u kantu sa opomenom: eto ako moze ikako da vise nikad ne postavis temu" ili tipa da oni pogrese a prave te budalom..

ovo govorim za velike forume i forume o racunarima, mobitelima i nekim malo bitnijim stvarima od muzike, auta itd itd

..i mislim da cemo se uvek vracat na ono: prvo pocisti ispred svoih vrata

poz

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

napalm death,
"pa lik opet nije dobio ban" tu kredit ide Miškoniju, ja sam bio za tvrdji pristup :wink:

"i ne znam samo kako mu ne dosadi stalno jedno te isto govorit za 100 karaktera, ja bi to odma na dell" Meni žao, zamisli lika koji čupa kosu zbog problema sa ganc novim telefonom a još da mu obrišem poruku?
Opomena i usmerenje 3 x pa onda, ako nastavi, briss
Rebel in heart.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

McLaren, vezano za ovaj post koji si napisao podebljanim slovima, slazem se sa tobom.

gameforce, i sa tobom se slazem, treba to gledati sa obe strane. Samo mi nije jasno zasto stalno kazes da si snimio post, kao da ce neko da te zezne... Znam da si mene optuzivao da sam izmenio, evo sad kad je tema odavno zavrsena, treba da znas da nisam.

napalm death, Ja sam taj lik koji je optuzivao, slobodno napisi. I, samo da znas da NISAM psovao, to je druga stvar. Mi smo se svadjali, ali psovanja i uvreda neces naci. I, nisam ja ostao tu zbog Gforca, on je dao sve od sebe da me banuju, ali je miskoni suprotno odlucio(hvala na tome). Onda stizemo do administratora foruma, pa se ne bih upustao u to.

Dalje, pricate kako je na stranim forumima. Pa pogledajte SE-NSE, koliko su svi dobro raspolozeni i kako se ponasaju. Tamo te niko ni za sta ne opominje, (osim teskih uvreda) i svi postuju pravila bolje nego ovde. Ne kazem, mozda nema svadja jer su svi fanovi SE-a, ali sve jedno je atmosfera mnogo bolja.

napalm death, ima mnogo vise od deset aktivnih clanova, malo si se zabrojao :wink:

Sve u svemu, po mom misljenju(a i misljenju ostalih) forum je sve gori i gori, ne po kvalitetu, nego po dikusiji u njemu. Iskreno, postaje polako dosadan.

P.S. umalo da zaboravim napalm death, naravno da napadaju (i ja isto) Sayiana-a kad decko nikoga ne slusa i misli da je on sve naj. Sta reci kad on tvrdi da je 3250 bolji od n91 i w950? Sta ti mozes da uradis na nekim takvim. Ok, baba mu je kupila telefon, ali nemoj sad da nas sve smara tim telefonom, ma koliko ga voleo treba biti realan. I ja vollim svoj telefon, pa ako neko pita, ja budem realan koliko god mogu(iako sam odusevljen ovim telefonom)
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Sto se tice admina i moderatora ja smatram da su vise nego odlicni.Eto primer na jednom od stranih foruma gde sam dugo vremena clan i slucajno u naslovu teme zaboravim jedno slovo i dobijem ban na 7. dana a takve slucajeve ovde nisam video :|
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Spyker napisao: Tamo te niko ni za sta ne opominje, (osim teskih uvreda) i svi postuju pravila bolje nego ovde.
Pa kako onda poštuju pravila ako svako radi šta hoće (sem uvreda)? :lol:

Kopiram svaku poruku koju izmenim.
Thx 2 u ;)
Ti si poznat po tome da menjaš pa čak i brišeš ono što ja napišem kao editorijal ;)
A da ti je rečnik nepristojan, jeste!
Nebrojeno puta si rekao ne samo Sy da lupa a za mene da te zaj... i da "pakujem".
Stalno si u konfliktu i stalno misliš da su svi koji kažu nešto suprotno tvom mišljenju zapravo protiv tebe.
Razmisli da li i takvo ponašanje doprinosi izmedju ostalog, da je forum "sve gori i gori, ne po kvalitetu, nego po dikusiji u njemu"

Nisam dao "sve od sebe", daleko od toga, samo sam te predložio na par nedelja bana.
Admin je odlučio da se to ne uradi i tačka.
Rebel in heart.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

I ja bih rekao nešto pametno po ovom pitanju...
McLaren napisao:Sto sam negde cuo (ne secam se gde),"Razumem ja tebe,al razumi i ti mene"! :D
Da nije Zoran the legend Radmilović u Maratoncima, "...plaćam ove što kopaju..." Slika
:)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

gameforce, izvini nisam razumeo prvu recenicu... Rekao sam da svi postuju pravila, a cak da i ako neko ne ispostuje ne verujem da bi ga opomenuli osima ako dodje do neke uvrede... Nisam lepo rekao, ajd nije ni bitno :wink:
Ti si poznat po tome da menjaš pa čak i brišeš ono što ja napišem kao editorijal
Ovo sto nije podebljano si ti umislio, nisam menjao poruku i ne znam zasto me stalno prozivas oko toga!!! Ovo sto sam podebljao jeste tacno, ali je izmenjeno, jer je izgledalo kao da sam budala koja je stavila linkove, a ti si ih izbrisaao posto je zabranjeno :uhuh: I uostalom, nisam video da Miskoni ima ista protiv te teme, znaci da si dzabe brisao i da je sve poteklo zbog tvog bezveznog brisanja (normalne) teme...

Ako sam rekao nekome da lupa(sto jesam, priznajem), ne vidim da je to lose, ako jeste, izvinjavam se. Ja nisam nikoga napao tipa jedi to i to je*em ti to i to itd. Takodje nisam primetio da je zajeba*a nepristojna rec, sta treba da kazem sali se na moj racun??? Ja to nikad ne bih shvatio kao uvredu, cak nekad napisem za sebe da sam se zajeb*o zbog necega, pa sam tom logikom isao da nece smetati, jer i za sebe napisem isto.
Stalno si u konfliktu i stalno misliš da su svi koji kažu nešto suprotno tvom mišljenju zapravo protiv tebe.
Kako je moguce da se nikad nisam posvadjao sa 99,9% posto clanova, a da sam uvek u konfliktu. Koliko ja znam, nisam imao pravu svadju ni jednom( a svadju smatram kada dodje do teskih reci), a uvek sam u konfliktu. Iskreno, uvek ono sto mislim kazem nekome, nisam jedan od onih koji nesto ogovaraju preko pp-a. Kao sto sam uvek govorio, jedino mi smetaju Ssayian, jer je potpuno dtinjast, i nikad nece priznati gresku, batancev prilicno voli da ponizi nekoga, i mb maneken je poceo da mi se penje na glavu sa hvaljenjem telekoma, i to je to...
Razmisli da li i takvo ponašanje doprinosi izmedju ostalog, da je forum "sve gori i gori, ne po kvalitetu, nego po dikusiji u njemu"
Nisam mislio u tom smislu, meni iskreno ne smeta kada nekih dvojica iznose dva potpuno razlicita misljenja, pa malo dodje i do "borbe argumentima", ali je diskusija opala sto se sve ponavlja po deset puta, znaci ja mislim da sam bar dvadeset postova napisao o razlikama p990 i e61. Nema nista novo i zanimljivo da se pojavi, nesto u cemu cemo uzivati, stariji clanovi ispadaju kao robovi koji moraju da odgovaraju onima koji postavljaju glupava pitanja po dvadeset puta za redom.
Admin je odlučio da se to ne uradi i tačka.
Zahvalan sam mu zbog toga

:)
iPhone + CX300

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Spyker napisao:Ovo sto nije podebljano si ti umislio, nisam menjao poruku i ne znam zasto me stalno prozivas oko toga!!! Ovo sto sam podebljao jeste tacno, ali je izmenjeno, jer je izgledalo kao da sam budala koja je stavila linkove, a ti si ih izbrisaao posto je zabranjeno
Vidiš opet ti umišljaš da je neko protiv tebe.
Da se kuju zavere i sl.
Shvati jednom ti si samo jedan od članova i kao takvog te tretiram.
Ne razmišljam o tebi ni sekund više nego što je jedan klik mišem.
Nisam umislio, nego stalno menjaš.
Na to podebljano sam i mislio.
U tom postu si otvoreno pozvao da se ne pišu javno linkovi i zahtevi nego razmenjuju linkovi na PP.
To sam obrisao i napomenuo da je ovde piraterija zabranjena, razmena linkova kao i poziv na razmenu.
Ti si to 'ladno obrisao, napisao nov post, kao da se ništa nije desilo (da se ne vidi ono što si zabrljao) a u medjuvremenu si otvorio temu na kritike i predlozi da bi tražio "zaštitu od moda koji te zaj..."
Da bi admini videli sve, vratio sam kako je bilo i zaključao temu.
S' kojim pravom ti brišeš editorijale?
To možeš i na tvom liberalnom SE forumu?
I tamo možeš da se raspravljaš i vredjaš modove?
Od ovoga kada bi napisao samo jednu rečenicu bio bi ti banovan i nick i IP doživotno.
Nije li ovo još jedan dokaz da si u "tripu" da te "nepravedno napadam".

Pokušaj da shvatiš...
Nema povlašćenih!
Ko si ti da bi bio povlašćen?
Ono što je zabranjeno, zabranjeno je i tebi!
Nisi ni u kom slučaju povlašćen i nećeš biti!
Rebel in heart.

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

momci,momci!!!! mama je stigla kuci..... :lol: :lol:

u raznolikosti je i zanimljivost foruma zar ne??? kada sam teko dosao na forum nisam nista znao o telefonima cak sam i jednom pitao da li je moguce na moju v3x da instaliram windows mobile ali sada
znam kakvu sam glupost pitao.....posto svaki dan pristizu novi clanovi bice sve vise takvih pitanja i uvijek ce se naci neko ljubazno da odgovori i da te ispljuje i ponizi zbog tvoje (ne)informisanosti...moderatori se trude da umanje sebi posao a to rade kroz edit i opomene (mene su licno educirali i na pp hvala na tome :) ) tako da.....uzivajte

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

U tom postu si otvoreno pozvao da se ne pišu javno linkovi i zahtevi nego razmenjuju linkovi na PP.
Ne, ja sam rekao da ukoliko neko hoce neki program da se obrati na pp jer je ovde zabranjeno. A, ti kao ne znas da se sve salje preko pp-a? I, ovaj forum kao 100% legalan... Daj molim te, na forumu nema linkova, ali na pp lete na sve strane, a ti to znas i jos kao pricas ovo ono. I, da se ne lazemo, dobijao sam linkove od dva moderatora, i niko me nije smetalo, jedino se ti bunis, iako znas da to NE MOZE biti zaustavljeno(mislim na slanje linkova preko pp-a)
Ti si to 'ladno obrisao, napisao nov post, kao da se ništa nije desilo (da se ne vidi ono što si zabrljao)
Jesam izbrisao, i shvatam da sam pogresio. Ali, napisao sam isto sto si i ti napisao, a koliko se secam(a secam se dobro) prvi put si mi obrisao kad sam napisaao to za pp, posle sam napisao da je zabranjeno stavljanje linkova, pp- nisam ni spomenuo posle, a ti si opet menjao. Znaci, da si me prvi put ispravio, ne bi bilo problema(mada je i to bilo po pravilima), nego si posle izmenio ono sto sam napisao bas kako je trebalo da bude. Inace, cudi me zasto nisi zabranio tu temu u nokiji, a u se delu jesi?
S' kojim pravom ti brišeš editorijale?
Ni sa kojim, kao sto vec rekoh(napisah)pogresio sam
I tamo možeš da se raspravljaš i vredjaš modove?
Ne raspravljas se sa njima, postuju te kao da si jedan od njih...
Od ovoga kada bi napisao samo jednu rečenicu bio bi ti banovan i nick i IP doživotno.
Ne bih se kladio da si u pravu...
Pokušaj da shvatiš...
Nema povlašćenih!
Ko si ti da bi bio povlašćen?
Ono što je zabranjeno, zabranjeno je i tebi!
Nisi ni u kom slučaju povlašćen i nećeš biti!
Ne razumem zasto smatras da sam umislio da sam povlascen? Niti sam umislio, niti sam povlascen, niti zelim da budem...

BTW. nadam se da ovo shvatas kao diskusiju, ja nemam nameru da se svadjam, i da posle opet imam problema...
iPhone + CX300

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

gameforce sad bi dobrodosla neka tvoja latinska izreka/poslovica da se malo smire strasti,ako se secas onih dana! :D
Bravo Vlada Zem,sad si me podsetio,to je to,dobio si bambija! :) :wink:
Btw I'm done here! :wink:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Spyker,
Ti očigledno ne želiš da shvatiš.
Nećeš nikada dok sam ja mod napisati "ako nekome treba takav (krakovan) program neka se javi na pp" ili ga tražiti javno.
To je protiv pravila ovog foruma!
Šta ti imaš sa nekim od modova... to je tvoja privatna stvar.

Da bi te neko poštovao treba to da zaslužiš!
Tvoje ponašanje na forumu prema nekim članovima i tvoj rečnik to ne zaslužuju.

" Inace, cudi me zasto nisi zabranio tu temu u nokiji, a u se delu jesi?"
Zato što volim Motorolu? :lol:
(Nokia je šminka a SE konfekcija sa ukusom plastike)
I tu si (opet) utripovao da favorizujem Nokiu?
Da ti nacrtam?
Pročitaj ponovo početak ove moje poruke.

"napisao sam isto sto si i ti napisao, a koliko se secam(a secam se dobro) prvi put si mi obrisao kad sam napisaao to za pp, posle sam napisao da je zabranjeno stavljanje linkova, pp- nisam ni spomenuo posle, a ti si opet menjao."
Ti ne da izmišljaš nego počinješ i da sebe ubedjuješ u to!
Što je najgore ti si sam napisao u kritikama i predlozima svoju poruku.
Ovde stavljam tačku jer ti imaš očigledno maniju gonjenja ili fobiju od modova.

Pošto je ovo očigledno kritika na rad modova (tj mene) deo koji se odnosi na to će biti prebačen u "kritike i predloge"
Rebel in heart.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

hmmm.. ovde se pocelo pravo raspravljati.. samo dajte ljudi pa opet pocelo gameforce, VS Spyker, ..oladite malo, ne doprinosite nikome

Spyker, da, znam da si ti samo se nisam mogao setit kako ti se tacno pise nick pa sam rekao "jedan lik"

kao prvo psovao si dva puta kada si otvorio dve teme ovde i zalio se na gameforce, i to ne mozes šporec jer se secam da ih je bas gameforce, izdvoijo.. ali ja tebe ne izdvajam i ne govorim dasi vakav-takav nego jednostavno sam naveo primer kako si bio "drzak" (barem je tako izgledalo) i opet si sa nama dok bi na skoro svim forumima dobio ban.. a ne, ovde nisi i opet modovi nevaljaju :dry:

i da, nisam mislio ukupno aktivnih clanova, nego se nikad nije desilo daq ima vise od deset trenutno clanova

mislim na ovo
Na forumu trenutno: aleksandarpirot, ana dvr, madness99, napalm death, Pinocio, strom
a zapitaj se dali ima tvog udela na ne kvalitetu foruma

P.S. nista licno nikom, samo govorim moje licno misljenje i moj licni utisak foruma

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Ma pazi, nije bitno da li ja imam fobiju od modova(nemam), bitno je razmeniti iskustva sa clanovima. Ja uopste ne znam zasto se tema kog djavola vratila na ono izmedju nas dvojice, do kog je doslo zbog ne sporazuma(nisam procitao pp na vreme, pa sam postavio temu pet puta, ali nije ni bitno, necu ni rec vise o tome, bilo je proslo je i tacka)

"Da bi te neko poštovao treba to da zaslužiš!
Tvoje ponašanje na forumu prema nekim članovima i tvoj rečnik to ne zaslužuju."

Znas sta, ti gledaj moj recnik kako hoces, pomogao sam ogromnom broju ljudi, i verovatno mi se vise njih zahvalilo nego tebi... Jedno je kada smo u raspravi(a to je sa tri clana foruma), a drugo je kada pomazem svim ostalim clanovima koji ma je potrebna pomoc. Mislim da mi se bar desetoro zahvalilo samo za w950, ostalo necu ni da pominjem.

"Inace, cudi me zasto nisi zabranio tu temu u nokiji, a u se delu jesi"

Ma nisam rekao da favorizujes nokiju nego mi nije jasno... Nisam hteo ni da te uvredim ni nista, nego mi razlog uopste ne pada napamet. A, tvoj odgovor je pokazao da ne znas ni sam...

"Ovde stavljam tačku jer ti imaš očigledno maniju gonjenja ili fobiju od modova."

Toliko o tome da su moderatori uzor, ako se ne varam upravo si poceo da me vredjas...(mada nema veze, ne mogu da se raspravljam)...

Ajde, pozdrav svima, i sto rece mclaren, odoh odavde(osim ako me neko ne prozove, pa da malo pojasnim...)
iPhone + CX300

Odgovori