"zabranjeno citiranje cijelih poruka"
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
"zabranjeno citiranje cijelih poruka"
vidio sam dosta besmislenih pravila na ovom forumu, ali ovo je vrh. šta ako ja hoću da citiram petu poruku od zadnje, npr. neko je pitao 5 poruka prije mene "koliko to košta" i ja sad kad recimo hoću da to citiram i da na to odgovorim, po pravilima ne smijem citirati cijelu poruku. I šta da uradim?? da izbrišem tačku na kraju ili šta?????
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Za mene licno ovo je jedno od najboljih pravila na forumu,jer se tako izbegava nepreglednost i zaista je bezpotrebno citirati celu poruku.Dovoljno je da citiras samo onu recenicu ili dve na koje zelis da das odgovor i sve ok.Mnogo je lepse i preglednije. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Daddy Yankee
- Banned
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Pravilo nije lose, ni na forumima gde je dozvoljeno citiranje celih poruka ja citiram samo jedan deo ali bi trebalo imati malo izuzetaka, recimo kod citiranja poruka koje imaju priblizno 100 karaktera. Da gameforce nije stavio korisnicko ime na pocetku i smajlija na kraju ne bih znao sta da izostavim a da ne zvuci besmisleno ili da izgubi smisao.
Inace me nervira kada vidim na forumu da je neko ogroman post citirao ceo, pogotovo ako post sadrzi i slike.
Inace me nervira kada vidim na forumu da je neko ogroman post citirao ceo, pogotovo ako post sadrzi i slike.
- Daddy Yankee
- Banned
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Znam o cemu pricas ali Administratori i Moderatori ovog foruma su nemilosrdni po pitanju postovanja pravila foruma (ili su samo nemilosrdni), nije bitno dal si ukrao zvaku ili milion evra oni seku ruke u oba slucaja bez da trepnu
Mozes samo da u takvom slucaju u okviru odgovora stavis i pitanje npr:
"Daddy Yankee, tu i tu karticu koju trazis imas da kupis tu i tu"

Mozes samo da u takvom slucaju u okviru odgovora stavis i pitanje npr:
"Daddy Yankee, tu i tu karticu koju trazis imas da kupis tu i tu"
Pa naravno da u tom slučaju možeš da citiraš celu poruku... Kada je cela poruka jedna rečenica koja je celina... Ali pravilo je tu jer postoji ograničenje o broju karaktera, pa shodno tome se pretpostavlja da poruke uglavnom nisu samo jedna rečenica... Mislim da niko ne shvata ta pravila toliko bukvalno, niti meri i gleda tačno da li je cela poruka ili je izostavljena jedna reč... 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...