Shta je sa silnim prodavnicama

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Shta je sa silnim prodavnicama

Post od Raloni »

Da li se meni chini ili ste mnoge radnje izbrisali. Tj. nemate ih vishe. To vam je skrooooz bezveze. :smutny: Vratite radnje, i normalnije cene telefona....

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Raloni,
Evo ti ovde tema gde se vec raspravljalo o tome! viewtopic.php?t=14580

Nisu admini sajta menjali cene u nenormalu nego desavanja na trzistu!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Re: Shta je sa silnim prodavnicama

Post od Masterokrata »

Raloni napisao:To vam je skrooooz bezveze. :smutny: Vratite radnje, i normalnije cene telefona....
Joj brate svi se mi pitamo kad ce se smiriti ova frka sa inspekcijama i zatvaranjem radnji. Nije sajt kriv za to, ovde se samo prikazuju cene koje imaju prodavnice, ako ih nema na sajtu ili su zatvorene ili se vise ovde ne reklamiraju.
5130+Koss the plug....

Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Post od Raloni »

pa, ne, stwarno. danas su cene mnogo vishe nego juche... mislim, pogledajte, SE w200 juche 87, a danas 100, nokia 7360 juche 106, a danas 137, motorola v3 black, juche 85, danas 104. :o :o :cry: :cry: Mislim, to su samo neki telefoni, a ima ih josh... samo pogledajte... Stvarno nije u redu, da li bi administrator mogao da mi pojasni, chemu swe owo menjanje cena...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Pa lepo ti napise Masterokrata, nema administrator nista sa tim,ovi mobil shopovi se samo reklamiraju preko MS a menjanje cena je zbog trzisne inspekcije jer su neke radnje radlie nelegalno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Inspekcija je u toku tako da su se mnoge radnje pozatvarale... :roll:

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

dzaba je sve to kad ce opet da se otvore radnje jer su novcane kazne male.......kad bi to bilo ko na zapadu...kazna bilo novcana ili zatvorska plus dozivotna zabrana bavljenja istim poslom
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

kljaja, uh puno vredi dozivotna zabrana bavljena odrejenom delatnoscu kod nas,kada bi taj isti prodavac sutra otvorio radnju na ime tetke,tece,babe,svastike,pasenoga itd i lagodno nastavio po starom!!!
D500&E71

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ne znam zasto se toliko bunite. Jel vam vise odgovara da za ISTO date 200e vise? Jel vam vise odgovara da za n95 8gb umesto 450e date 690e? Ako je tako, onda imate para za bacanje. Meni, kao obicnom kupcu vise odgovara da istu robu platim sto manje, a kako je ta roba nabavljena ne treba da bude moj problem. Dao sam pare, teelfon radi savrseno, original je i to je bitno. Tako da mi nije jasno zasto se vi kao potrosaci bunite. Kapiram ja da treba da ima reda, ali treba imati i plate vece za ove cene. Ne moze to tako..

Odgovori