Shta je sa silnim prodavnicama
Shta je sa silnim prodavnicama
Da li se meni chini ili ste mnoge radnje izbrisali. Tj. nemate ih vishe. To vam je skrooooz bezveze.
Vratite radnje, i normalnije cene telefona....

Raloni,
Evo ti ovde tema gde se vec raspravljalo o tome! viewtopic.php?t=14580
Nisu admini sajta menjali cene u nenormalu nego desavanja na trzistu!
Evo ti ovde tema gde se vec raspravljalo o tome! viewtopic.php?t=14580
Nisu admini sajta menjali cene u nenormalu nego desavanja na trzistu!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Re: Shta je sa silnim prodavnicama
Joj brate svi se mi pitamo kad ce se smiriti ova frka sa inspekcijama i zatvaranjem radnji. Nije sajt kriv za to, ovde se samo prikazuju cene koje imaju prodavnice, ako ih nema na sajtu ili su zatvorene ili se vise ovde ne reklamiraju.Raloni napisao:To vam je skrooooz bezveze.Vratite radnje, i normalnije cene telefona....
5130+Koss the plug....
pa, ne, stwarno. danas su cene mnogo vishe nego juche... mislim, pogledajte, SE w200 juche 87, a danas 100, nokia 7360 juche 106, a danas 137, motorola v3 black, juche 85, danas 104.
Mislim, to su samo neki telefoni, a ima ih josh... samo pogledajte... Stvarno nije u redu, da li bi administrator mogao da mi pojasni, chemu swe owo menjanje cena...

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa lepo ti napise Masterokrata, nema administrator nista sa tim,ovi mobil shopovi se samo reklamiraju preko MS a menjanje cena je zbog trzisne inspekcije jer su neke radnje radlie nelegalno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Ne znam zasto se toliko bunite. Jel vam vise odgovara da za ISTO date 200e vise? Jel vam vise odgovara da za n95 8gb umesto 450e date 690e? Ako je tako, onda imate para za bacanje. Meni, kao obicnom kupcu vise odgovara da istu robu platim sto manje, a kako je ta roba nabavljena ne treba da bude moj problem. Dao sam pare, teelfon radi savrseno, original je i to je bitno. Tako da mi nije jasno zasto se vi kao potrosaci bunite. Kapiram ja da treba da ima reda, ali treba imati i plate vece za ove cene. Ne moze to tako..