cale napisao:
Ja sam naveo,citaj-n a v e o,pojedine clanove,i izvinio se istim kao i ostalim ukoliko su se nasli uvredjeni.Nisam "prozivao",kao sto Ti mislis/cinis.
šta imaš ti ikoga po imence da navodiš? dao sam par dobrih razloga zbog kojih to ne bi trebalo da radi bilo ko ko ima elementarno vaspitanje.
Sam Tvoj post je pokazao nivo kulture i vaspitanja koje posedujes.
Da se pravdam sigurno necu,niti zelim.Da Si procitao post u kompletnosti,razmislio,shvatio njegov smisao,predpostavljam da ne bi tako pisao
Šta je nekulturno u mom postu? Citiraj... samo nemoj da bude neću da se raspravljam jer ispadaš smešan... I ne kaže se u kompletnosti nego u celini...
Wicker Man, i
IDzO, su shvatili poentu teme.
Sto Ti,ocigledno nisi.
Očigledno nisam jedini... a rečenicom gde si se zapitao što i ti nisi si samo potvrdio šta je suština problema...
P.S.Nemogu da verujem,da se "moderatori" obracaju ovakvim tonom clanovima foruma.
Kultura i vaspitanje.
"Mislite o tome"...
Lepo napisah da sam post pisao kao član a ne kao moderator... a ti pričaš o čitanju poruka ‚‚u kompletnosti"
I opet, ne kaže se ‚‚nemogu" nego ne mogu..
Što se tiče tona posta... pa nismo deca... ako se napiše što ovaj a ne ja mislim da je jasno...
I Ninolina i ja se ne znamo privatno, čak smo se par puta i ‚‚kačili" virtuelno što opet mnogi mogu da potvrde... pa apsolutno nema razloga da staje na moju stranu samo jer smo iz Beograda oboje... to je prosto smešno...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...