Video sam za telefon 8310 prodaju na 12mes rata i otisao u Intercom da kupim tamo su me obavestili da nema ni govora o prodaji na 12mes rata a takodje u firmi Cosmo se niko ne javlja ceo dan (jer necu dzabe da idem cak u Zemun pa opet mosa!) da li je broj ispravan?
Molim za odgovor i obavestenje gde ima prodaja Nokia tel na 12mes rata
Hvala!!!
za admina > greska u infomacijama na sajtu
Provericu za 12 rata, to je informacija dobijena od Intercoma.
Sto se tice Cosmo-a, koliko sam primetio cas rade cas ne rade tako da je najbolje prvo da ih nekako dobijete telefonom pa tek onda da odete do njih. Broj je: 316.47.83, znaci nije greska u pitanju.
Kad sam video naslov rekoh sta sad?! Mislim da malo ipak preterujete da je ogromna greska, ali opet ako tako mislite ok.
Hvala u svakom slucaju na informacijama, bice provereno.
Informacije na sajtu je sve sto i ja znam, mada zbog dinara koji je poceo da gubi svoju vrednost retki se usudjuju da daju na 12 rata.
Sto se tice Cosmo-a, koliko sam primetio cas rade cas ne rade tako da je najbolje prvo da ih nekako dobijete telefonom pa tek onda da odete do njih. Broj je: 316.47.83, znaci nije greska u pitanju.
Kad sam video naslov rekoh sta sad?! Mislim da malo ipak preterujete da je ogromna greska, ali opet ako tako mislite ok.
Hvala u svakom slucaju na informacijama, bice provereno.
Informacije na sajtu je sve sto i ja znam, mada zbog dinara koji je poceo da gubi svoju vrednost retki se usudjuju da daju na 12 rata.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com