sajt i na engleskom

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

sajt i na engleskom

Post od Mirko BGD »

Posto je ovo po mom misljenju jedan od najboljih sajtova u evropi
mislim da bi ste:
-trebali da ga pevedete i na engleski
-da otvorite malo vise podforuma (jedan gde ce moci da se kace aplikacije, jedan gde cemo neobavezno o svemu i svacemu razgovarati...)
Poslednja izmena od Mirko BGD u Uto, 26. Apr 2005. 20:23, izmenjeno 1 put ukupno.

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

aj agri!Ajde stvarno da se sve lepo prevede na english pa d ito stoji to bi bilo veoma lepo i korisno.....Za orevod nije tesko izvesti uradi se za jedno popodne..
Black Sabbath!!!

nOOkie
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 01. Mar 2005. 09:41

Post od nOOkie »

Slazem se sa Mirkom...Treba da se prevede i uvedu neki topici koji nemaju direktne veze sa mobilnim telefonima... :wink:
Manchester United

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

da ne mislite da je malo rano za prevod... ovo je komercijalan sajt i ja ne vidim interes da se u ovom trenutku prevodi na engleski...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

kao npr pc&pda, linx,games, programs.....jeeeee...Jos ako Milan da potvrdan odgovor......COOL...Sto se tice engleskog site-a rad sam da pomognem ako nekako mogoo........
edit Akki nikad nije prerano za unapredjenje ;) ;)
Black Sabbath!!!

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Mislim da je josh rano da se proshiri tematika sajta... :unsure:
Slazem se da bi trebao da se prevede na engleski... u tome bih i ja mogao da uchestvujem ako treba... :roll:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Sad malo ja, sajt neće biti preveden nikad (barem ne na ovom domenu) na engleski jezik jer mene interesuje samo domaće tržište i to je to. Akki pravilno kapira, pošto i zna do sada kako stvari stoje.

Aplikacije i kačenje istih na forum takođe nikad neće biti dozvoljeno jer ne podržavamo pirateriju, to ćete morati da radite na nekom drugom mestu a hvala bogu ima ih koliko želite.

Tehnički bi ovaj sajt mogao da se odradi za manje od nedelju dana na engleski jeziku, komplet sve. Čak i svega par dana ako bi se radilo non stop na tome, ali ne želim da se bavim svetom već nama.

Otvorite novu temu u Kritike i predlozi gde ćete raspraviti koje bi teme trebalo dodati, na konto toga bih mogao da primetim ako išta bitno fali pa da dodam takvu temu. Forum se može širiti novim temama o telefonima isključivo, ali mislim da je sve tu ili se možda varam?! :chytry:
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

Odgovori