Postoje telefoni koji mogu da puste MP3, ali recimo imaju 5 MB memorije i šta sa tim da se radi?! Ja ću u novoj verziji ubaciti i taj detalj u pretraživač, ali samo aparate koji imaju memorijsku karticu. Ko još koristi aparat kao MP3 plejer a nema memorijsku karticu. Mislim da je to dobro rešenje.
Ja koristim! D500 nema memorijsku karticu al poshto skoro uvek nosim dva fona onda sam njega napunio sa mp3 i sa njega slusham uglavnom ziku kad mi treba..
Ali slazem se sa Milanom,treba ubaciti i mp3 u pretrazivach ali samo za fonove sa memorijskim karticama...
Pa ne bash samo sa karticom... nego moglo bi i npr ovi novi samsun telefoni koji imaju oko 100mb... to je nekima sasvim dovoljno...ima ljudi koji vrte bukvalno samo jednu presmu pa bi im i 11mb9ako kod k500) bilo dovoljno...mogao bi da bude kritrijum mp3 i memorija pa se kombinuje...
Moram se sloziti sa vecinom,delom zbog SE-ova sa po 40-ak MB a pogotovo zbog Samsung-a sa po 100-ak MB memorije,mnogima ce to biti dovoljno tako da je mozda ipak najbolje da bude SVAKI telefon koji reprodukuje mp3!?
Pozdrav
MP3 reprodukcija:
1. Da, memorija telefona ispod 35MB
2. Da, memorija telefona preko 35MB
3. Da, eksterna memorijska kartica
4. Svi sa MP3 reprodukcijom
Odlicno, ali mozda je bolje da bude granica na 30 mb?
Inace i ja slusam na D500 koji nemam mem. karticu, a mp3 je koristan i zbog melodija a i ono mnogi samo vrte po 2-3 pjesme, vec rece neko.
da kad ste vec kod pretrazivaca setih se i da sam jednom izabrao nesto tipa smartphone i za rezultat dobio nista nesecam se tacno da li je bilo smartphone ili nesto drugo ali bitno je da je imalo dosta telefona koji zadovoljavaju tu "opciju"! Neznam da li ste to ispravili jer slabo i koristim taj pretrazivac ali ako niste bilo bi dobro da to ispravite
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.