6630 app, ja sam samo rekao da administratori imaju puno posla jer ima puno modela,i treba sve to promeniti i ne moze se to uraditi za 5s.Pa ja mislim da su ove cene stavljene kao pomoc korisnicima oko otprilike cena.Razumem ja sta ti hoces da kazes zelis da ima tacna cena u tom datom trenutku i da je 100%,pa neki servis promeni cenu dok kazes keks promeni je posle 6h,ne moze administrator svakih 5h da zove svaku radnju i da dopisuje cene svakih 5h.Pricao sam na drugom forumu nesto u vezi tih cena,samo cu ovde napomenuti ima mnogo ljudi koji vide te cene i kaze 6630 polovan kosta 150e a ti prodajes za 170e,a na osnovu cega je to neko zakljucio na osnovu cene 180e koji "kao" kosta novi,a ustvari u svim radnjama tim je 200e.Ali 200% ljudi UOPSTE ne zove radnje da pita kolika je cena,jer sam primetio da je sve sramota da zovnu,svi bi nesto da imaju na internetu i da ih niko ne cuje i ne vidi

Kako neko kupuje ili prodaje telefon kad nema internet,mora da uzme halooglase i da pozove SVE radnje i da vidi kolika je cena,i na osnovu toga zna koliko mu treba ili koliko moze da ceni svoj polovan telefon.Ovo jeste gubljenje vremena ali barem znate cene u odredjenom trenutku,i sad bi ti
6630 app, da ispravis to da admin svaki dan zove radnje i da pise cene,verujem da i on ima posla i da nema vremena toliko za cene.Ovo bi trebalo samo da bude neka orijentacija cena,ali ne i tacna informacija
edit:
ja nemam vremena za zvanje svih prodavnica iz halooglasa i sa sajta,ali niko to ne radi svakih 10 dana,jel neko kupuje telefon svaki dan ili svakih 10 dana NE,pa jednostavno to se radi na 6 meseci,godinu dana.Ako hoces da kupis telefon po najjeftinijoj ceni i koji je "origina" moras pozvati sve radnje i videti.Kad sam uzimao i k750i i 6630 ovo sam radio,nadam se da cu ovo uraditi i kad budem kupovao i sledeci telefon,lepo sam uzeo papir ispisao nazive svih radnja,napravio tabelu,stavio ko ima original telefon,da li je full oprema, i cena,pozvao svaku radnju i zapisao i vidim koje mi odgovaraju radnje izvucem 5 radnji,uzmem pare,sednem na autobus i pravac grad obidjem sve radnje i onda tek odlucim u kojoj cu da kupim.A ne odmah trcim u prvu radnju koja je na sajtu,u kojoj je najjeftinij telefon.I kad mi neko kaze kako ova radnja prodaje za 190e,a ova prva ima za 175e kaze ta je bolja,ili kaze ti prodajes telefon za 160e,a ima nov za 170e.A niko nije zvao da pita sta ta radnja nudi,ustvari te prodavnice nemaju full opremu,telefon je dekodiran i skinut sa mreze,i prodaju u nekoj sklepanoj kutiji,a oni misle da je to original kutija u celofanu upravo izasla iz fabrike,gloooposti zato ja sam ipak za uzivo razgovor i uzivo pogledati ono sto kupujete.Jel vi kupujete nike patike preko interneta,a ? Oni mogu tamo da napisu original nike,kozne,i vi narucite i kad dodje ono uzas neke pijacarke,sklepane viri lepak,kutija sklepana,a K od koze nema.