mislim da nije uredu da ubacite nokiu samsung motorolu itd. da nenabrajam i njima posvetili poseban forum a naprimer LG koji je mozda i jace od nekih firmi ste stavili u <ostali proizvodjaci> i samim time nama vlasnicima tih mob. telefona ste porucili da su nasi mobb. smece Mada kakav bi to fan ovog sajta bio da vas malo i ne pohvalim: ukratko nema boljeg sajta za mob. telefore kod nas a mozda i sire i veoma ozbiljno shvatam vase komentare i predloge a verujte mi dok nisam nasao ovaj sajt namucio sam se mnooooooogooooooooo
Ne znaci da su telefoni smece, vec samo da do sada nisu bili dovoljno zastupljeni da bi imali svoj podforum. Danas je LG zastupljeniji i svakim danom je njegova zastupljenost sve veca, zahvaljujuci sve boljim telefonima... Trenutno se nalazi na 5. mestu iza Nokie, Motorole, Samsunga i SE.
Kada bude menjan ceo sajt, onda ćemo sigurno i LG odvojiti u poseban forum jer je taj brend značajno napredovao i po prodaji i po kvalitetu aparata u poslednjih dve godine, barem na našem tržištu. Primedba na mestu, biće korigovano kada za to dođe vreme.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.