N70 vs vase misljenje koji telefon !
N70 vs vase misljenje koji telefon !
Svi pricaju o tom toliko dobrom N70 kako instaliras taj pa taj program i sve redi savrseno
Ako ne N70 koji onda telefon do 230 E !
I da li je Simbyan bolji od obicnog dump sistema !
Volim jako kompjutera i znam sve o njima da li je to prednos za Simbian !
Hvala svima koji odgovore na ovu temu .
Ako ne N70 koji onda telefon do 230 E !
I da li je Simbyan bolji od obicnog dump sistema !
Volim jako kompjutera i znam sve o njima da li je to prednos za Simbian !
Hvala svima koji odgovore na ovu temu .
Bolje uzmi k800. Symbian jeste prednost, ali ne velika, a ima i svojih mana. Tacno je da ima mnogo programa, ali sve to dosadi, tako da si ga dzabe uzimao. Dok mi nisu ukrali w950, imao sam sve programe koje sam nasao na njemu, i nisam ni jedan koristio duze od par dana...
E sad, preporucio sam ti k800 zbog boljeg kvaliteta izrade(mislim da je to jedan od najkvalitetnijih telefona na trzistu), zbog boljeg ekrana, i zbog naravno neuporedivo bolje kamere( najjaci adut k800). Takodje, mislim da je i mp3 dosta bolji nego na n70, tako da nema razloga zasto ga ne bi uzeo...(jedino mu je mozda video malo losiji, nisam siguran)
E sad, preporucio sam ti k800 zbog boljeg kvaliteta izrade(mislim da je to jedan od najkvalitetnijih telefona na trzistu), zbog boljeg ekrana, i zbog naravno neuporedivo bolje kamere( najjaci adut k800). Takodje, mislim da je i mp3 dosta bolji nego na n70, tako da nema razloga zasto ga ne bi uzeo...(jedino mu je mozda video malo losiji, nisam siguran)
iPhone + CX300
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
AirCarter, za sajtove ces se raspitati drugde,ne dozvoljava politika sajta pominjanje tih sajtova!
Ako zelis symbian onda je n serija svakako pravi model za tebe,ako pak nisi upucen (ili nemas zivaca za symbian) moja preporuka do te cene bi bili SE k800/w810/w850,ali sve zavisi sta volis!
Sto se tice poredjenja symbian i dumb fonova,imas ih mnogo na forumu,ali ipak pogledaj ovo
viewtopic.php?t=10930&start=40
Sam odluci,za cega ti treba telefon???? Za osnovne namene (sms,telefoniranje.....) ili igranje,programi,zezanje,gubljenje zivaca.........
Ako zelis symbian onda je n serija svakako pravi model za tebe,ako pak nisi upucen (ili nemas zivaca za symbian) moja preporuka do te cene bi bili SE k800/w810/w850,ali sve zavisi sta volis!
Sto se tice poredjenja symbian i dumb fonova,imas ih mnogo na forumu,ali ipak pogledaj ovo
viewtopic.php?t=10930&start=40
Sam odluci,za cega ti treba telefon???? Za osnovne namene (sms,telefoniranje.....) ili igranje,programi,zezanje,gubljenje zivaca.........
D500&E71
Nemam pojma sta ti znaci ovo:"sta ako se zablokira N70 cuo sam da onda puni kredt do limita koji je kod mene 1000 eura",ali to ti je ocigledno neki debil rekao...Ako su ti bitni klipovi,bolje da uzmes n70,li za jos manje pare 6233,a k800 pravi ubedljivo najbolje fotografije.Mada,posto nisi pomenuo da ti treba smartphone,bolje uzmi neki dumb phone sa dobrom kamerom,muzikom,klipovima,npr. vec pomenuti 6233,6288,ili nesto slicno...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Nerazumem se bas najbolje u telefone pa zato pitam sve ima K508i i sad hocu nesto jace i novije
Svi pricaju kako je N70 naj naj telefon za sve pa sam zato fokusiran samo na njega
negde sam cuo da na pr. za slisanje muzike treba neki PowerMax 3 ili tako neki muzicki program preko kojeg sa mnogo bolje cuje nego na N70-sov obicni plejer jel to istina
Znaci ispadne ako imas bolji plejer mozda ces i za 80% slusati bolju muziku od obicnog plejera
I ako ima neko da mi kaze koliko kosta telefon u NS.Ovde u Zrenjaninu je 225-235 E.Da li vredi da odem i da ga nadjem po nizoj ceni u NS-u.
I AKO IMA NEKI TELEFON PO TOJ CENI SA SYMBIANOM KAO N70 RECITE KOJI !
Svi pricaju kako je N70 naj naj telefon za sve pa sam zato fokusiran samo na njega
negde sam cuo da na pr. za slisanje muzike treba neki PowerMax 3 ili tako neki muzicki program preko kojeg sa mnogo bolje cuje nego na N70-sov obicni plejer jel to istina
Znaci ispadne ako imas bolji plejer mozda ces i za 80% slusati bolju muziku od obicnog plejera
I ako ima neko da mi kaze koliko kosta telefon u NS.Ovde u Zrenjaninu je 225-235 E.Da li vredi da odem i da ga nadjem po nizoj ceni u NS-u.
I AKO IMA NEKI TELEFON PO TOJ CENI SA SYMBIANOM KAO N70 RECITE KOJI !
Dunker
Bolji Symbian telefon ne mozes naci za te pare,to je sigurno.Nijedan plejer ti nece pruziti toliko bolji zvuk od fabrickog,pojedini su dobri zbog ekvilajzera,premotavanja i sl., npr. Powermp3.Imas 2 opcije - ili uzmi n70 me(trebalo bi da dobijes dobre sluske i 1 GB karticu),ili uzmi neki java fon, vec sam ti predlozio par njih koji imaju karakteristike koje trazis.Inace,radnja koja se reklamira na ovom sajtu - Telekom +, salje telefone putem post express-a po citavoj Srbiji,mozda bi mogao da ih pozoves i raspitas se.Vidim da trenutno imaju n70 music edition.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
AirCarter, ovde u ns nova n70 je oko 210 - 215e,pa ti vidi!
Sto se tice fotografisanja,bolje njega preskoci,ipak je u tom segmentu najbolji SE npr u klasi n70 je w810 (extra muzicki telefon,bez ikakvih budzenja i ostalog,uz njega ide kartica od 512 mb....ovde u ns je oko 205e) ili k800 (3.2 mpx kamera,extra extra fotografije,oko 250e),dok sto se tice video snimanja,trenutno ja najbolja 6233/6288...... koje su nesto nizih cena (6233 oko 185e,6288 i uz njega bi trebalo da ide 512 mb oko 210e)!
A posto imas vec SE,mislim da bi te w810 potpuno zadovoljio u svakom smislu,ili predji na symbian ako zelis (naravno velika prednost dumb telefona je sto ima baterija traje 3-4 dana,dok je kod symbiana oko 1-2 dana).................
Sto se tice fotografisanja,bolje njega preskoci,ipak je u tom segmentu najbolji SE npr u klasi n70 je w810 (extra muzicki telefon,bez ikakvih budzenja i ostalog,uz njega ide kartica od 512 mb....ovde u ns je oko 205e) ili k800 (3.2 mpx kamera,extra extra fotografije,oko 250e),dok sto se tice video snimanja,trenutno ja najbolja 6233/6288...... koje su nesto nizih cena (6233 oko 185e,6288 i uz njega bi trebalo da ide 512 mb oko 210e)!
A posto imas vec SE,mislim da bi te w810 potpuno zadovoljio u svakom smislu,ili predji na symbian ako zelis (naravno velika prednost dumb telefona je sto ima baterija traje 3-4 dana,dok je kod symbiana oko 1-2 dana).................
D500&E71
Ja sam kupio N70ME i za sada mi sve lepo radi sem sto mi se desavalo da budem nedostupan na trenutke pa mi stize poruka od telenora ko me je zvao.Juce sam formatirao telefon i karticu i za sada nemam nikakvih problema.Meni se licno vise svideo crni pa sam kupio ME,mada ti je sve jedno.Sta ja znam,iskreno imam dosta programa i par njih bas korisnih.Recimo da bekapujes poruke pri cemu ti napravi html stranicu,mozes da sakrijes bilo koji materijal pri cemu ne zakljucavas telefon i jos dosta zezancija.Ali ko nema komp onda mu je simban od male koristi.Ako hoces mogu da ti dam broj gde sam ja kupio.Mada ovi obicni telefoni su dobri jer tesko da nesto zeznes.Recimo ja sam instalirao na samom pocetku neku igricu koja mi je ubacila neki nakaradni font pa sam morao da kupujem citac kartice ne bi li ga izbrisao.Nakon toga nisam imao nikakvih problema sa telefonom,a svasta sam instalirao(skidao sam proverene stvari i ne sa ruskih sajtova i sl.)
Hvala ti pilgrim,mislio sam da je do mene.A i nesto mi u poslednje vreme secka dok pricam,da li je i to do telenora ili je posledica pada na plocice sa metar visine???Sada je cena ME oko 280e dok je u telekom+ verovatno jeftinije.Onaj lik bas drzi cenu kao mobis,ali je telefon org ako ti nesto znaci,mada je bolje da ne bacas pare.
Malone, a u telekom plus je telefon kopija... Uzmu u susednoj garazi ga sastave, i onda ga prodaju u telekomu+
Nije mi jasno da ima toliko ljudi koji i dalje ne mogu da ukapiraju neke stvari, iako su milion puta recene na ovom forumu... Isto tako je i da li se mora formirati baterija, ima tolika tema, i opet niko nista ne zna... Ne znas da li da se
ili da
... 

iPhone + CX300
Ma odakle ja znam sta rade u telekom+(mada mi po ceni izgleda da nesto krpare pa sam zato upozorio na oprez),znam samo gde ima original sa svom original opremom.Iskreno me zab..e za sve te prodavce,bitno mi je samo da ja kao kupac dobijem ono sto hocu i sto sam platio.Da me niko ne zeza za svoj novac,a to najvise mrzim.
P.S.A ti ih branis kao da si vlasnik telekom+
A kao sto sam napisao,da je lik skup ali je provereno original,dok nisam napisao sta u telekomu+ prodaju vec samo da nisam siguran...bla bla bla

P.S.A ti ih branis kao da si vlasnik telekom+
A kao sto sam napisao,da je lik skup ali je provereno original,dok nisam napisao sta u telekomu+ prodaju vec samo da nisam siguran...bla bla bla

Malone, ma nije to do telekom +, nego sto ti pricas da telefon nije original!!! Nego sta je kopija???
Oni su jeftiniji zato sto mozda nisu platili porez, mozda i prodaju polovan telefon(mada ne verujem), ali telefoni su isti!!! I tu n70 je napravila nokija, bas kao i onu koju ces kupiti u mobisu ili ne znam gde, i ti to nikako da ukapiras. O tome je stvar...
Oni su jeftiniji zato sto mozda nisu platili porez, mozda i prodaju polovan telefon(mada ne verujem), ali telefoni su isti!!! I tu n70 je napravila nokija, bas kao i onu koju ces kupiti u mobisu ili ne znam gde, i ti to nikako da ukapiras. O tome je stvar...
iPhone + CX300
Ma kapiram ja,ali sve mi lici da neki lepo promene maskicu u crnu itd sto naravno ne mora da znaci da svi to rade i da to oni rade.I ne varaju za sve modele ali za one malo redje tipa mucic edition,kao da su stvoreni da se proda magla.I na par mesta u bg dok sam trazio 6630 naisao sam da prodaju telefon kao nov a u stvari je life timer na 32min,a koliko ima onih koji su lepo resetovali timer na 00 i prepakovali mu maskicu i pri tome zaradili par desetina eura(i naravno rasturili po drugim prodavnicama da se uvali narodu).E toga u mobisu nema ali su zato skupi.I ne kupujem ja telefone u mobisu niti bi za sada.Ali ja i dalje nesto ne verujem ovima sto prodaju 6630 kao nove i music edition kao org.I dalje mislim da ga je neko tamo(a ne nokia)prepakovao.Nego da mi pustimo ljude da rade svoj posao,svako zeli da zaradi,a na nama je da pazimo za sta dajemo pare.