UF... maki
nemoj da se zamaras kamerama, jer ce ti u uslovima losle osvjetljenosti, i jedna i druga biti beskorisne, a uostalom bitne momente neces biljeziti telefonom. Preporuka je i dalje E65, jer ti jesi djevojka, (mada ne mora da znaci, internte je cudo) ali moj najtopliji savjet je da uvjek razmisljas i djelujes korak naprijed, znaci izaberi E65, i na vrijeme se emancipuj, prvo sa operativnim sistemom, jer tesko je je prihvatljiv argument ja sam djevojka pa mi to netreba, jer su procjene, da ce kroz 3 godine 70% mobilnih telefona biti sa operativnim sistemom. (i sta ces onda aaa.

)Znaci imaj smisla i emancipuj se koristice ti, iz razloga sto ces tad bez teskoca sa svojim telefonom obaviti ono sto radis sad sa racunarom, tj. poslaces svoj post na ovaj sajt
Drugi razlog je naravno wifi, da ti pojansim to ti je kao mama od bloototh, tj prenos podataka velikim brzinama, sto omogucava neke beneficije kao surf internetom, naravno na odgovarajucim wifi predajnicima, koji se ugradjuju na prometnim mjestima, aerodoromi, autobuske stanice (ovo je svijetu ne i na nasoj u bgd, da negovori o unutrasnjosti

)a najpopularniji su u kaficima. Ja sam sa wifi tek od nedavno u kontaktu, neznam kakva je trenutna ponuda tih wifi spotova u beogradu, ali je sigurno da ce toga biti sve vise i vise. Ja sam npr. trenutno u Banja Luci i tu sam nasao jedno super cool mjesto, sa wifi predajnikom, i odem na kaficu i malo surfam za DZ

. Isto mozes i ti malo na kaficu sa drugaricama ili moze i drug

, i onda izvadis taj super luksuzni, multifunkcionalni aparat i kazes izvini trenutak moram da provjerim raspored ispita na sajtu fakulteta.

Ono sto sam htjeo reci je da kad i jedno manji grad ima ovakvo mjesto toga bi trebalo i da bude i u ostalim gradovima, o BGD da ne govorim.
Javi sta si odlucila.
.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3