Nokia 6110 VSS SE P990i ili ........
Nokia 6110 VSS SE P990i ili ........
Kao sto i u naslovu teme vidite dvoumim se izmedju ovih modela posto ne znam kakav je softver ovim telefonima(sa kojim mogucnostima).
Sto se tice hardvera znam da je slican(osim GPS-a i Toushscreen-a) nema neke razlike(valjda).Posto trenutno imam nokiju 6260 kupljenu pre 2,5 god tada Symbian telefoni skoro niko nije ni cuo(skoro).On kao i 6600 je SPOR sto narednim zelim da eliminisem. A sto se tice ova dva modela nadam se da oba zadovoljavaju moje poslovne potrebe.
Mozete li mi pomoci da se odlucim ili predloziti neki drugi model za 350e.
P.S Jel ima kod nas da se kupe HTC modeli.
Sto se tice hardvera znam da je slican(osim GPS-a i Toushscreen-a) nema neke razlike(valjda).Posto trenutno imam nokiju 6260 kupljenu pre 2,5 god tada Symbian telefoni skoro niko nije ni cuo(skoro).On kao i 6600 je SPOR sto narednim zelim da eliminisem. A sto se tice ova dva modela nadam se da oba zadovoljavaju moje poslovne potrebe.
Mozete li mi pomoci da se odlucim ili predloziti neki drugi model za 350e.
P.S Jel ima kod nas da se kupe HTC modeli.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa nadje se po koji HTC ili slicno... recimo ja sam video u NS u Tempu, cijena prava sitnica... (ne zelis ni da znas koliko je iznad tvoje cene od 350jura) Za te pare, ako nisi gadljiv na velicinu, bih ti preporucio E61i. A ako je odluka izmedju ova 2 modela, definitivno P990i.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Sasa064, ja sam dugo koristio w800 za muziku kupio n72 koji je tesko(znas vec sta)onda sam uzeo p990i u full pakovanju od zvanicnog distributera koji je sto je nazanimljivije proizveden u junu ove godine sa najnovijim softverom i on prosto kida moju n72 koju niko nece ni da pomirise a kamoli da kupi...sto se poslovnih aplikacija tice veoma je brz telefon brzi od n72 i e mail radi bez ikakvih problema...za ostalo pitaj sta te zanima...moj predlog p990i
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Koliko su tacne tvrdnje sa http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/Phones/P990i
Ploaniram da ga kupim z anekoliko dana pa mi je ovo bitno..
Ploaniram da ga kupim z anekoliko dana pa mi je ovo bitno..
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
pri3rak, ja sam kupio fon i citao sam sa istog sajta te CDA oznake nasao nov(kod ovlascenog distributera)tako da se cda poklapa sa World (soft iz juna,ubacio julski doduse samo podverzija)...telefon je extra ispravljeni su mnogi bagovi ne koci mi sa karticom od dva giga a imam 40+ programa i igrica tako da sljaka super mnogo bolje i brze nego n72(provereno)...da bi se uverio testiraj ga u nekoj radnji...moje preporuke...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
A fala na odgovoru.Mogucnosti ovog fona su fantasticne, i veoma mi je interesantan i potreban.Jedino me je brinulo da mi ne pravi haos kao sto mi sada radi trenutni fon.Zanima me jos samo koliko se slika na njemu vizuelno razlikuje od M600i.Jedan moj drug jje dobio M600i i slika je bas extra, dok ovo sto mogu videti na netu oko P990i deluje malkice isprano.Ajd ovo me sigurno nece odvratiti od kupovine ali me zanima.