SE K800i Samsung U700

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dario_K
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Nov 2007. 07:31

SE K800i Samsung U700

Post od Dario_K »

Imam SE K800i (star nekih 12 mjesecii i u zadnjih par dana mi je ispala prilika da za iste pare za koje bih prodao k800i kupim Samsung U 700 (nov kupljen preko neke mreze u Srbiji koja ih daje na pretplatu (ne znam o kojoj je riječ jer živim u RS)).
Sa ovim sadašnjim nemam ama baš nikakvih problema i super me služi.
Molim one koji imaju iskustva sa ovim modelima da mi pomognu u odluci, jer sam pročitao neke komentare za U 700 gdje kažu da ima neke probleme (preosjetljiv tipke, u toku razgovora prekida na neki sec jer se dešava koliko sam shvatio refresh mreže,).

P.S. Izvinjavam se ako ovo baš i nije mjesto za ovu temu ali pošto vidim da mnogo diskutujuete ovdje o ovom modelu tel. vjerovatno mi možete pomoći.
Unaprijed zahvalan...

Premestio iz K800i:gameforce:

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05

Post od bajce »

bih menjao k800 za u700 nikad.a i ne vidim valjan razlog za to.po meni k800 nema nikakvu manu,ni po pitanju softvera ni hardvera.jedini telefon koji mi nikad nije zakucao.
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Dario_K, sto da menjas bolji teleofn losijim?????
Po meni k800 je zver od telefona,koja po svim mogucnostima sije u700 (osim po video snimanju i ekrana)
A sasmsung ne moze SE da prismrdi ni po pitanju fotografije,baterije.....
D500&E71

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Nemoj menjati, K800 je bolji telefon, kakav crni Samsung. :D Nije ni Samsung los, ali je SE za klasu ispred Samsunga.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Dario_K, Ma nemoj da se salis kakvo crno menjanje,kakav samsung,ma SE K800 ga jede za dorucak.Samo ces pogresiti,dobiti malo lepsi telefon a opet sa vise mana u pogledu funkcionalnosti.NE menjaj. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Dario_K
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Dario_K »

E ljudi hvala vam mnogo na savjetima. Prevagnulo je da ne mijenjam. Danas sam baš gledao ovaj Samsung i lijep je ali nikada mi nije bilo presudno kod tel da je samo lijep, više cijenim funkcionalnost i sve ostalo. Ostajem pri svom, već dobro provjerenom SE, ipak je (po meni) klasa više za Samsung.
Ono što mi je davalo osnova za nedoumicu je cijena. Samsung kod nas košta neki 500 KM (oko 250 evra), a ja bih ga dobio za nekih 350-380 KM. To mi je bilo primamljivo, ne znam da li ste obratili pažnju na tu činjenicu?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pa jedino da ga kupis pa preprodas... inace nista posebno... jedino neki fenseraj,i slazem se da je K800i 30 puta bolji...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Dario_K
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Dario_K »

Ma to oko preprodaje me baš i ne interesuje. A ostavljam definitivno K 800. Hvala svima na savjetima..

Odgovori