kupio sam 6233 i vrteo se u krug stalno se vraćajući 6070, na kraju 6233 više ne koristim već samo 6070 ali mi smeta mala memorija i loša kamera.
pitanje je koji od vas korisnika koji je imao 6070 a kupio je drugi fon nije se nikad vratio na 6070 ili nikad nije poželeo da se vrati na 6070? i koji je to fon koji može u potpunosti potisnuti 6070 u zaborav. ja nisam našao rešenje.
hvala.
mojne, pa zavisi sta ti je smetalo kod 6233...
Moja preporuka bi bila trenutni nokijin best buy,a to je 6300,a od 6070 je bolji po kvalitetu izrade,ekrana (barem 3x),po kameri (6x jaca ),vecoj i prosirivoj memoriji,jedino zaostaje za 6070 po pitanju autonomije (na 6070 baterija traje i do 30% duze)
6300 ima male tipkice kao za patuljka. evo prednosti 6070.. lagan, odlično leži u ruci, velike tipke i ima velika debela slova kad pises poruku. a što se tiče 6233 sve suprotno od toga plus mrcina od fona.
mojne, sta te briga, uzivaj u telefonu koji imas. Mislim da si jedini na ovom forumu koji ne moze da nadje adekvatnu zamenu za telefon koji trenutno poseduje. Mislim da bi trebao da budes presrecan upravo zbog toga jer neces "bacati" pare na nesto "novije i bolje"
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.