ako hoces gon za igranje uzmes qd,ako hoces fon za mp3 uzmes obica ngage,ako hoces fon za sve po malo ali nista kako treba uzmes 6600(to sam ja uradio i pokajao se!)_
Do 170e ti je najbolji k500, ili k700(nisam siguran za cenu)...
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
K500 ima video klipove, ,,onako" kameru, mp3 i u svakom slucaju nije losh
"X" poseti malo Motorolu na forumu,imas dosta o njoj i njenim problemima.Na jednoj polovnoj kod druga baterija traje 5 sati(jedva ceka da se otarasi) ni dan a necrpi je mnogo,dok koristo ne koristio dan ili dan i noc polafon na novoj(meni je barem tako bilo) , prikaz slike je kvalitetniji na 6600,ima dodotni prikljucak za kameru(ako izvadis karticu i nemas bas na sta da slikas)filmove nisam probao pa neznam za titl a spotovi rade.Mozes da ubacis 2003 Win.MP3 je dobar za telefon,ima zvucnik i nemoraju sluske,podrzava i SD i MMC kartice,dizajan telefona je lep to me je privuklo da ga kupim(davno bese)slike kamero - onako bolje su na 6600 skoro iste kao na P800.Za kameru prelistaj Halo Oglase.Moj savet tebi:kupi 1) P800 (bices prezadovoljan veruj mi) ili 2)6600
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.