6600 ili 6260..?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Sto se tice ukusa, nije mi bas toliko bitno kakav je izgled telefona, vazne su mi funkcije..! Meni je licno 7610 jako lep, pre bi uzeo njega nego 6670..

@Dr.Nick - I jer si zadovoljan telefonom.. Aj ako ti nije tesko baci mi koju sliku na mejl.. Na netu sam video par slika, i mogu ti reci da su perfektne (skoto takve sam ja imao na svom digitalcu, MERCURY :D )

i sta je sa mp3-om..? Jer mono ili...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Dosta sam cackao taj fon, ima mi ga drug, pa mogu i ja da ti odgovorim:

Mp3 je mono, mada je dosta dobar. (Preko zvucnika, slusalice nisam stavljao, mada je vjerovatno dosta los preko slusalica, kao sto je slucaj s mojim QD-om... Mada ja i ne uvazavam mnogo zvuk preko slusalica, ne znam za tebe... :wink: )
Slike su stvarno odlicne... ALI! Ako je i sumrak bice mnooooogo gore... O mraku da ne pricam... :roll: Mada to i nije neka mana... Telefon je osjetno brzi, iako je procesor samo za 19 mhz brzi od starijih fonova... Mada bi ja sacekao i uzeo 3230 radije, ili jos bolje 6630 il 6681... Mada sad... :mrgreen: 3230 bi svakako radije uzeo, a za ovo ostalo... Cijena nije bas toliko slicna pa... :)
Inace... AUUU... Ja definitivno nisam u toku... Kako su pale cijeneeeee... U mom cjenovniku u glavi za 7610 je do sad bila cijena 450e... Hehe... :mrgreen:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Neznam sta cu da radim.. Toliko opcija a nikako da malo 'suzim' taj izbor.. :)

Ne daje mi se 100 eura vise ako je samo kamera bolja, da ima i mp3 plejer, odmah bi ga uzeo.. A ovako, nista... 6630 mi se cini kao savrsen telefon ali postoji jedan problem.. $$$

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

stefank napisao:Al si ti zapeo za te ogrebotine... :) Pa jel ces ti da ga bacas ili shta? :mrgreen: Mada bih ja svakako uzeo crnu jer mi je ljepsa... Nego, kolko mogu da protumacim iz tvog nicka, sad se mislis izmedju 3230 i 6260, jesam li u pravu? :) Ako jesam, onda definitivno 3230... :wink: Mislim da 6260 nema procesor na 123 mhz inace, vec kao i 6600 na 104 mhz... :roll:
Nisam ni video ovaj post..! jedan minut je razilka pa zato valjda.. :)

Hmm, sto se tice mog nick-a, potpisa.. potpuno sam sam zbunjen ! Kada sam dosao na ovaj forum, hteo sam malo vise inofmacija oko 6600, medjuitim uvideo sam i druge modele.. jbg, sad tek neznam nista! :?

6600 - prvenstveno sam zbog njega dosao na forum...

6260 - svidja mi se oblik i tako to...

3230 - Svidja mi se oblik, to sto ima bolju kameru, i cini mi se da ima mp3 plejer...

7610 - Svidja mi se oblik i dobra kamera.. Ali nema mp3..

sta da vam kazem.. U potpunoj sam dilemi..!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Hehe, 6600 care.... nasmeja me lepo sa ovim postom :mrgreen: :mrgreen:
3230 ima stereo mp3... a ostali nemaju stereo nego mono... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Hehe, 6600 care.... nasmeja me lepo sa ovim postom
Pa jbg, i njega moram da spomenem jer sam zbog njega i dosao na forum.. :)

3230 cu da cekam.. ali samo ako bude oko 300 eura..! E sad bojim se da ne cekam, pa na kraju se razocaram jer je oko 400-500 eura... :?

Vlacke
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Nov 2004. 17:48

Post od Vlacke »

Pa 3230 kad dodje ce verovatno i biti oko 400 eura samo ce u roku od mesec dana da se stabilizuje cena oko 300. Daj boze i manje jer mi se svidja a stvarno ima extra funkcije. Samo mi nije jasno zastio je tako jeftin sa tako dobrim funkcijama. Jel mozda zato sto je u seriji 30 ili sta? Znam da je serija 60 ali mislim na oznaku fona.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ono mozda je to zatishje pred buru... :mrgreen:
Ne znam verovatno imaju josh neke fonove u planu...a i mislim da mu je 300 evra realna cena... :| :!:

pendula
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 11:58

Post od pendula »

bolji je 6260 a i noviji je.6600 je dobar ali je glupo zato sto samo 09 sec. moze da snima :cry: dok je ovaj strava
setala se crvenkapa u sumi,vidi vuka i kaze:vuce vuce zasto su ti tako velike oci
vuk:bezi bre mala vidis da serem

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

e moj pendula jel citas ti malo postove po ovom forumu, da citas do sad bi skontao da symbian telefoni imaju mogucnost ubacivanja softverskih programa, pa tako postoji program koji dozvoljava snimanje video klipa sve dok imas slobodne memorije.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

pendula napisao:6600 je dobar ali je glupo zato sto samo 09 sec. moze da snima :cry:
Imash program da snimash sve dok imash memorije...
Procheshljaj malo potove po forumu... 8)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Slazem se sa Dexter-om, mada mislim kad treba neshto na przaka da snimish, onda je dosta nezgodno da nadjesh program itd, a ovaj vec ugradjeni je lako pristupachan... :|
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

isnogood
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Mar 2005. 23:28

Post od isnogood »

ma ljudi definitivno 6260. Imam je nekoliko dana i telefon je stvarno extra :D :D :D
Uporedjivao sam ga sa 6600 i prednost je na strani 6260 definitivno, malo je brza, ima radio i jos par funkicija kojih nema na 6600(PTT i Positioning) koje ce verovatno malo ko koristiti sem ljubomornih muzeva :roll:
A sto se izgleda i ergonometrije tice, kod prvog je stvar ukusa, a ukoliko imate saku prosecne velicine odrasle osobe nece biti problema da ga koristite s jednom rukom. U svakom slucaju probajte u radnji kako izgleda.
Definitivno 6260

nOOkie
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 01. Mar 2005. 09:41

Post od nOOkie »

Neces pogresiti ni u jednom slucaju... Oba telephona su o.k. Meni se licno vise svidja 6600... A,ti kako hoces...
Manchester United

Odgovori