novi telefon????

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
aleks89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Maj 2008. 02:44

novi telefon????

Post od aleks89 »

imao sam se k750i vec dve godine, i sada je konacno doslo vreme da ga zamenim.problem je sto nemam pojma koji bi mogao biti njegov naslednik...
jos odavno sam uocio se w960 ali nazalost, sa cenom od oko 500 evra to je jos uvek previse skupo za mene.nisam siguran da li mi se isplati da cekam, koliko zna koliko vremena, dok se w960 spusti na nekih 250-300evra, ili da sada kupim neki telefon za iste pare.
(razmisljao sam mozda o nokia n73 me)
sta bi bilo pametno pogledati za te pare?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Do 300 eura? imas vrlo lep izbor telefona... Zavisno od toga sta ti treba...N73ME je izuzetno dobar telefon,malko sporiji nego sto si navikao,al generalno odlican... Jos bih ti predlozio da pogledas K800/K810(ako zelis kameru)... Daj bar neki parametar sta ti treba ? :) Imas N81 koji ej za muziku EXTRA al je kamera njesra...
Nokia E71... Elegant, but deadly

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

vrlo je ne zahvalno da ti itko da procjenu kad ce pasti.
ja cu se koristiti informacijom da SE-u ne ide dobro ove godine, pa je vrlo vjerovatno da ce se desiti isti scenarijo kao u ljeto 2007 a vezano za w950.

E sad kad ce to biti, je vrlo diskutabilno, pod uslovom da se desi.

A za ovu cifru, prvo se raspitaj po radnjama za prave cijene, tj. da dobijes nesto prosvercovano.

Ja bih preporucio N81, koj je sa funkcijama odlican, ali je slide, i ruzan, i magnet za otiske prstiju, i ima nezgodan navi taster, i to bi bilo to :roll: .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Kefalo,moguce... Meni ne pije vodu samo to sto W960 VEC kaska za na primer N95 ili tako necim,kao i za N81 po zvuku a kosta ko da je od platine... I ne opravdava cenu UOPSTE...To bi bilo to...

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

A sta je sa cenama na ovom sajtu ?? Svi telefoni su mnogooo skuplji nego pre 2 meseca a trebalo bi da su jeftiniji koliko ja znam :D ....
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Ne pratis pricu izgleda... Pogledaj par tema unazad,sve ce ti se kazat'! ! ! :D:D:D al polako se sve vraca u normalu...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

A mozda da pogledas polovnu N95 ?

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

kapoerista90, Ne vraca se u normalu, u normali bi danas bili 10% jeftiniji od cijena prije 2 mjeseca.
Mene nervira sto je cijenovnik totalo ne upotrebljev.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

aleks89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Maj 2008. 02:44

Post od aleks89 »

a sta mislite o hp ipaq 614 ?
ima windows mobile 6,proceesor od 520MHz,3mega pixela kameru,micro sd card slot...
jedino sto ne znam koliko kosta kod nas

Odgovori