Srbine,izvini ako sam te lose shvatio,ali nokia vredi i vise od dela trzista koji joj pripada.Svi modeli su super,kvalitetni,i ako ce neko pogresiti nesto u nekom modelu,to sigurno nece biti nokia.
telefon je zaista dobar.Najbolji u svojoj klasi.Jedini konkurent mu je motorola a1000,od koje je bolji,barem meni.Uskoro cu kupiti 6630.Mislim da se necu pokajati,jer mi ga svi koji ga imaju preporucuju.
Poslednja izmena od Feniks u Ned, 26. Dec 2004. 17:30, izmenjeno 1 put ukupno.
7610 je super telefon, jedini bolji (mislim kod nas da se kupi) je 6630, ali je skuplji.c Ova nokija je onako fensi, pogodna za noćni život, a ima mogućnosti nešto bolje nego 6600, izvrsno se prodaje i ljudi nemaju zamjerki, bar kod mene.
I ja se slazem. Sto se teme tice najbolja (trenutno dostupna) nokia kod nas je 6630, i tu po meni nema dileme. Jednostavno VRH. Sto je 7610 tice, imam isti telefon (6670-sve isto samo drugi dizajn), veoma je dobar, samo pati od nekih sitnih problema kao npr ne mogucnost igranja 80% n-gage igara, mono mp3, nema fm.... inace sve ostaloi radi savrseno.
Telefon koji nudi najbolji odnos kvalitet-cena definitivno je 6600, za te pare stvarno bas vredi.
Da,telefon je dosta dobar.Imao sam ga jedno vreme,i dobro se pokazao.Inace jednostavno receno skoro da nema zamerki,pogotovo ako ti nije bitan fm radio,jer je po meni to bio jedini minus.Nedostatak ic porta nisam smatrao minusom,jer je tu bluetooth,kao i konekcija preko usb kabla,koji je daleko brzi.Jedino ti telefon ne moze biti kao daljinski.Iskrena preporuka stoji.Cena je spala na prihvatljiv nivo.Jedino mislim da je 6630 bolji izbor,ako ti dizajn nije bitan....
Pa nije tesko.. ali mi se svejedno ne svidja.. realno. taj telefon treba da bude 50-80e skuplji od 6600, dakle posto ce ovaj padati do 200e, ocekujem da 7610 relativno brzo dodje na 300e
Ja imam nokiju 6630 zasad je najbolji,nije dzaba nazvan kako najjaci nokijin pametni telefon,imao sam i 3650 veliki je kao konjska ploca pa zato sam ga odma prodao,pa posle 6600 dobar je 7610 malo bolji al 6630 mislim zasad najbolji ne zato sto ga imam ja nego udji u nokijjin web sajt na hrvatskom pa uverices se!Ako imas love ne cekaj kupi imaces ga par godinu dana!
Ova diskusija se malo "razvodnila",cini mi se Naravno da ce svaki sledeci telefon biti bolji od predhodnog,to je neki normalan razvoj dogadjaja.Mislim da bi pitanje trebalo postaviti: koji telefon je bio najbolji u vreme kada se pojavio ili bar zaziveo na ovim prostorima,koji je bio najnapredniji u odnosu na konkurenciju tada,ne sada...Ovako mi glasanje izmedju 6630 i nekog drugog(pogotovo ne-symbian) izgleda malo nerealno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.