Dvoumim se izmedju ova dva telefona. Nokia 6630 mi je primamljivija, ali vidim da ima problema sa MMS-om i GPRS-om. Sta mi vi savetujete? Hvala Unapred!
Nokia 6630 je generalno po funkcijama bolji telefon, ali je zato ruzniji, pa ako ti je lepota vazna onda...
Da, 6630 nema problema sa mms-om i gprs-om, mada ti problemu mogu da se pojave ukoliko je ona skinuta sa neke mreze...
Sta nema vise 6630 problema sa mms-om na 063 mrezi??? aj ako neko zna sigurno neka odgovori, ja poslednji put kada sam pokusavao ( kraj januara) nije radilo... mrzi me sada da trazim podesavanja...
Nokija 6630,je puno bolji ja sam imao 7610 vise lici i na zenskog telefona a i sporiji je u otvaranja aplikacija,chak i od 6600,pa po meni 6630 i to ako je kupljen "normalnim" putem mislim da nece biti problema sa mms-om i gprs-om!a na kraju odluci sam jer ga uzimas za sebe a ne za "narod"!
Hvala faraon na savetima ali ja imam 6630 vetj dugo vremena i kupljen je legalno... imam i internacionalnu garanciju, ali to nema veze jer mobtel nije podrzavao dvosmerni mms za 6630, pa je moje pitanje da li je taj problem prevazidjen jer nemam podesavanja za mms a mrzi me da trazim sada... koliko ja znam nije jos...
btw imam i 7610
Pa da ti kazem iskreno i kod mene nije podesen mms,mislim ja sam uneo profile al problem je jer u Makedoniji mislim nash operator "mobimak" jos nema te profile za nokiju 6630 jer jos nema tog telfona u prodaji pa zato i ne moze da se podesi,al u najkrace vreme treba da se i to sredi.Sad ne znam kako je tamo kod vas u Srbiji,jer ovde mozhe se profile podesiti i pomocu sms,uneses primer CONF GPRS il MMS ukucash broj opertora i onda za par minuta vracaju ti poruku o podesenim profilimaako ima to kod vas vredi se pokushati pozdrav!
Ne mislim da platim u COMTRAD-u telefon 600 evra da bi bio kao fol original, vec kod nekog dilera i platim 30% nizu cenu. Zato me i brine podesavanje. Da budem iskren mms me i ne interesuje, vec samo gprs. Pozdrav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.