nokia 7610 ili nokia 6630

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
hill
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 18:05

nokia 7610 ili nokia 6630

Post od hill »

Dvoumim se izmedju ova dva telefona. Nokia 6630 mi je primamljivija, ali vidim da ima problema sa MMS-om i GPRS-om. Sta mi vi savetujete? Hvala Unapred!

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

6630 definitivno!! Mnogo bolji fon!!!Bolja kamera, bolji mp3..... Nema problema sa mms i gprsom ako je cista ili skinuta sa valjda tim mreze!
Black Sabbath!!!

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Nokia 6630 je generalno po funkcijama bolji telefon, ali je zato ruzniji, pa ako ti je lepota vazna onda...
Da, 6630 nema problema sa mms-om i gprs-om, mada ti problemu mogu da se pojave ukoliko je ona skinuta sa neke mreze...
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Sta nema vise 6630 problema sa mms-om na 063 mrezi??? aj ako neko zna sigurno neka odgovori, ja poslednji put kada sam pokusavao ( kraj januara) nije radilo... mrzi me sada da trazim podesavanja... :oops:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

faraon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Jan 2005. 22:13
Kontakt:

Post od faraon »

Nokija 6630,je puno bolji ja sam imao 7610 vise lici i na zenskog telefona a i sporiji je u otvaranja aplikacija,chak i od 6600,pa po meni 6630 i to ako je kupljen "normalnim" putem mislim da nece biti problema sa mms-om i gprs-om!a na kraju odluci sam jer ga uzimas za sebe a ne za "narod"!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Hvala faraon na savetima ali ja imam 6630 vetj dugo vremena i kupljen je legalno... imam i internacionalnu garanciju, :wink: ali to nema veze jer mobtel nije podrzavao dvosmerni mms za 6630, pa je moje pitanje da li je taj problem prevazidjen jer nemam podesavanja za mms a mrzi me da trazim sada... koliko ja znam nije jos...
btw imam i 7610 :wink: :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

faraon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Jan 2005. 22:13
Kontakt:

Post od faraon »

Pa da ti kazem iskreno i kod mene nije podesen mms,mislim ja sam uneo profile al problem je jer u Makedoniji mislim nash operator "mobimak" jos nema te profile za nokiju 6630 jer jos nema tog telfona u prodaji pa zato i ne moze da se podesi,al u najkrace vreme treba da se i to sredi.Sad ne znam kako je tamo kod vas u Srbiji,jer ovde mozhe se profile podesiti i pomocu sms,uneses primer CONF GPRS il MMS ukucash broj opertora i onda za par minuta vracaju ti poruku o podesenim profilimaako ima to kod vas vredi se pokushati pozdrav!

hill
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 18:05

Post od hill »

Ne mislim da platim u COMTRAD-u telefon 600 evra da bi bio kao fol original, vec kod nekog dilera i platim 30% nizu cenu. Zato me i brine podesavanje. Da budem iskren mms me i ne interesuje, vec samo gprs. Pozdrav!

Odgovori